אופן ההכנה:
- בקערת מיקסר עם וו לישה מעבדים קמח, שמרים, שמן, סוכר, ביצים, מים, מלח ותמצית וניל למשך כ-10 דקות על מהירות בינונית, עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.
- בידיים מקומחות יוצרים כדור ומעבירים לקערה מקומחת. מניחים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו לשני חלקים שווים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי 4 מ"מ.
- מורחים על המלבן כחצי מכמות ממרח השוקולד בעזרת כף שטוחה (פלטה), מפזרים מעל אגוזים קצוצים ומגלגלים לרולדה מהודקת.
- חוצים את הרולדה לאורכה ומגלגלים את שני החלקים לצורת בורג. חוזרם שוב על אותו הדבר עם חלקו השני של הבצק.
- מניחים בתבנית מרופדת את העוגות לשעה לצורך התפחה, מברישים בביצה ואופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
- להכנת סירופ סוכר: מניחים בסיר מים וסוכר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות נוספות על אש בינונית עד שהסוכר נעלם.
- מצננים ומברישים את העוגות בנדיבות.
המתכונים באדיבות מימי נאמן ורשת מאפה נאמן