אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- סוחטים היטב מנוזלים את הזוקיני המגורר ושמים בקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
- יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים אותן בתבנית במרווחים של 1 ס"מ זו מזו (כדי לקבל לביבות אחידות אפשר להיעזר בקורצן עוגיות כדי לעצב אותן). מרססים (או מברישים בעדינות) את הלביבות במעט שמן זית ומפזרים עליהן פירורי לחם וקורט מלח גס.
- אופים כ-25 דקות, עד ששולי הלביבות משחימים.
- מניחים ללביבות להצטנן בתבנית 10-5 דקות לפני שמוציאים אותן, כדי שלא יתפרקו.
- מגישים בליווי לאבנה או יוגורט עם שמן זית ופלפל שחור.