סלטים על האש
כשר
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המרכיבים:
4
יח'
קלחי תירס
2
יח'
אבוקדו, בשל
1
יח'
בצל קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
יח'
פלפל, מומלץ מזן שושקה, פרוס דק
לעיטור: עלעלי מיקרו
לרוטב ויניגרט לימון:
3
כפות
מיץ לימון
1
כף
דבש
4
כפות
שמן זית
4
כפות
שמן קנולה
אפשרות: 1/3 פלפל צ'ילי, פרוס דק
מלח , פלפל
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים. מוסיפים את הקלחים ומבשלים כ־15 דקות. מסננים.
  2. מחממים את המנגל או מחבת מתאימה. צורבים את קלחי התירס כ־2 דקות מכל צד. מעבירים למשטח עבודה ובעזרת סכין מסירים את הגרגירים מהקלח. מעבירים לכלי הגשה מתאים.
  3. קולפים את האבוקדו ופורסים דק. מניחים על התירס. מוסיפים את הבצל והפלפל.
  4. הרוטב: שמים את כל מרכיביו בכלי מתאים וטורפים היטב (או, וכך מומלץ - מעבדים במעבד מזון או בעזרת בלנדר מוט). יוצקים על הסלט ומערבבים. אם רוצים, מפזרים עלעלי מיקרו. מגישים.
  • איך שומרים? עד יומיים, במקרר.
  • טיפ: לא מצאתם קלחים? חבל, אבל אם משתמשים במחבת, אז אפשר לצרוב גם גרגירי תירס מופשרים.
פורסם לראשונה: 10:35, 26.03.24