אופן ההכנה:
- מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים. מוסיפים את הקלחים ומבשלים כ־15 דקות. מסננים.
- מחממים את המנגל או מחבת מתאימה. צורבים את קלחי התירס כ־2 דקות מכל צד. מעבירים למשטח עבודה ובעזרת סכין מסירים את הגרגירים מהקלח. מעבירים לכלי הגשה מתאים.
- קולפים את האבוקדו ופורסים דק. מניחים על התירס. מוסיפים את הבצל והפלפל.
- הרוטב: שמים את כל מרכיביו בכלי מתאים וטורפים היטב (או, וכך מומלץ - מעבדים במעבד מזון או בעזרת בלנדר מוט). יוצקים על הסלט ומערבבים. אם רוצים, מפזרים עלעלי מיקרו. מגישים.
- איך שומרים? עד יומיים, במקרר.
- טיפ: לא מצאתם קלחים? חבל, אבל אם משתמשים במחבת, אז אפשר לצרוב גם גרגירי תירס מופשרים.
פורסם לראשונה: 10:35, 26.03.24