כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
מצרכים
2
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
200
גרם
שייטל, פרוס דק
2
כפות
שמן סומסום
זר ברוקולי מפורק לפרחים וחלוט קצרות במים רותחים
3
יח'
גבעולי בצל ירוק, פרוס דק
1/2
חב'
תרד ערבי שטוף
חופן נבטים
1
יח'
קישוא
מיץ מלימון אחד
3
יח'
פלפלים חריפים, פרוסים דק
5
כפות
סויה
1/2
ס"מ
ג`ינג`ר, קצוץ
6
יח'
שיני שום, קצוצות
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים ווק (או מחבת) על להבה גבוהה, מוסיפים שמן שומשום.
  2. מניחים את פרוסות השייטל וצורבים אותן היטב מצד אחד.
  3. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והפלפלים החריפים, ומערבבים.
  4. מוסיפים את הברוקולי והתרד, ולאחר מכן את הסויה. ממשיכים לערבב בקצרה על להבה גבוהה.
  5. מוסיפים את הבצל הירוק ומיץ הלימון, ומגישים.
פורסם לראשונה: 12:05, 09.01.24