![](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2016/12/06/7433485/7433485_383_192_598_360_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
200
גרם
שייטל, פרוס דק
2
כפות
שמן סומסום
זר ברוקולי מפורק לפרחים וחלוט קצרות במים רותחים
3
יח'
גבעולי בצל ירוק, פרוס דק
1/2
חב'
תרד ערבי שטוף
חופן נבטים
1
יח'
קישוא
מיץ מלימון אחד
3
יח'
פלפלים חריפים, פרוסים דק
5
כפות
סויה
1/2
ס"מ
ג`ינג`ר, קצוץ
6
יח'
שיני שום, קצוצות
:רשימת קניות עבור המתכון
בלי נודלס: מתכון למוקפץ חמוץ חריף
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/sjy8eelgnאופן ההכנה:
- מחממים ווק (או מחבת) על להבה גבוהה, מוסיפים שמן שומשום.
- מניחים את פרוסות השייטל וצורבים אותן היטב מצד אחד.
- מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והפלפלים החריפים, ומערבבים.
- מוסיפים את הברוקולי והתרד, ולאחר מכן את הסויה. ממשיכים לערבב בקצרה על להבה גבוהה.
- מוסיפים את הבצל הירוק ומיץ הלימון, ומגישים.
פורסם לראשונה: 12:05, 09.01.24