
אוכל
(צילום: אפרת סיאצ'י)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
10 מאפינס
2
ביצים
1/3
כוס (70 גרם)
סוכר
1/3
כוס (70 גרם)
שמן
3
כפות
גדושות דבש נוזלי
1/3
כוס (80 מ"ל)
תה מוכן
בטמפרטורת החדר
1
תפוח
מקולף ומרוסק
1
כוס (140 גרם)
קמח
1
כפית
גדושה אבקת אפייה
1
כפית
קינמון טחון
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון למאפינס תפוח בדבש
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/sk4mqab93אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים תבנית שקעים או תבניות מאפינס.
- טורפים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את השמן, הדבש, התה והתפוח המרוסק ומערבבים לתערובת אחידה.
- מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והקינמון. מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים רק עד לאיחוד (ערבוב יתר יפגע במרקם המאפינס).
- ממלאים את השקעים בבלילה עד ל-3/4 מגובהם. אופים כ-15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש.
עוד מתכונים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"