אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים תבנית שקעים או תבניות מאפינס.
- טורפים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את השמן, הדבש, התה והתפוח המרוסק ומערבבים לתערובת אחידה.
- מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והקינמון. מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים רק עד לאיחוד (ערבוב יתר יפגע במרקם המאפינס).
- ממלאים את השקעים בבלילה עד ל-3/4 מגובהם. אופים כ-15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש.
עוד מתכונים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"