סלמון חרדל ודבש
כשר
צמחוני
זמן הכנה
5 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
1
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
רכיבים:
1
בצל סגול
כבוש ברוטב
אורז
פרוסות מלפפון
חתיכות של סלמון צלוי
אפשר להוסיף גם אבוקדו ואדממה
רוטב:
1
כף
רוטב דגים תאילנדי
3
כפות מיץ לימון
או ליים
2
כפיות
דבש
צ׳ילי אדום לפי הטעם
1
שן שום פרוסה
קצת ג’ינג’ר מגורר
3
כפות
מים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה: 1. מכינים רוטב קודם כל, שעשוי מ-1 כף רוטב דגים תאילנדי, 3 כפות מיץ לימון או ליים, 2 כפיות דבש, צ׳ילי אדום לפי הטעם, 1 שן שום פרוסה, קצת ג’ינג’ר מגורר ו-3 כפות מים. 2. פורסים בצל סגול אחד ושמים את הפרוסות בתוך הרוטב ל-10 דקות. מוציאים ושומרים את הרוטב. 3. מסדרים בצלחת אורז לבן, פרוסות מלפפון, חתיכות של סלמון צלוי ואת הבצל הכבוש. אפשר להוסיף גם אבוקדו ואדממה. 4. יוצקים את הרוטב מעל הכול.