אופן ההכנה:
1. מכינים רוטב קודם כל, שעשוי מ-1 כף רוטב דגים תאילנדי, 3 כפות מיץ לימון או ליים, 2 כפיות דבש, צ׳ילי אדום לפי הטעם, 1 שן שום פרוסה, קצת ג’ינג’ר מגורר ו-3 כפות מים.
2. פורסים בצל סגול אחד ושמים את הפרוסות בתוך הרוטב ל-10 דקות. מוציאים ושומרים את הרוטב.
3. מסדרים בצלחת אורז לבן, פרוסות מלפפון, חתיכות של סלמון צלוי ואת הבצל הכבוש. אפשר להוסיף גם אבוקדו ואדממה.
4. יוצקים את הרוטב מעל הכול.