![מצות אביב פסח](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2019/04/21/9199150/9199150_0_206_937_563_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
3
יח'
מצות
4
יח'
תפוחי אדמה בינוניים
2
יח'
בצלים
2
יח'
ביצים
מלח, פלפל שחור
שמן לטיגון
:רשימת קניות עבור המתכון
ללקק את האצבעות: בלינצ'ס במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/skfvnicohאופן ההכנה:
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מבשלים אותם במים עד לריכוך מלא, מסננים, מועכים ומתבלים במלח ופלפל שחור.
- חותכים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הבצל לתפוחי האדמה, ומערבבים.
- ממלאים את המצות - מרטיבים את המצות ומניחים לייבוש במגבת לכ-15 דקות. חותכים כל מצה באמצע (לצורת מלבן), מניחים מן המילוי באמצע ומגלגלים בזהירות כדי לא לשבור את המצה.
- טובלים את המצה בביצים הטרופות, ומטגנים בשמן.
המתכון באדיבות "מצות אביב"