אופן ההכנה:
- הירקות - עושים חתך עד למרכז הבצלים (כך שיוצאת צורה הדומה לפקמן), מבשלים את הבצלים כמה דקות במים רותחים, מצננים ומפרקים לשכבות
- מפרקים את החסות לעלים ומשרים אותם 3 דקות במים רותחים, מסננים ומצננים בצד. פורסים את הסלקים לפרוסות.
- המלית - מערבבים את מרכיבי המלית ומניחים בצד. ממלאים את עלי החסה ואת הבצלים במלית. מרפדים תחתית סיר שניתן להכניס לתנור, בפרוסות הסלק ועליהם את הממולאים שהכנו.
- הרוטב - מערבבים את מרכיביו ויוצקים על הממולאים. מביאים לרתיחה ומבשלים 5-4 שעות על להבה קטנה. לחלופין, אחרי שהרוטב רותח, מכסים היטב ואופים בתחתית התנור 5-4 שעות על 125 מעלות.