כשר
צמחוני
זמן הכנה
25 דקות
זמן כולל
35 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים (ל-6 מנות):
800
גר' (4 כוסות)
דאשי
30
גר'
מיסו לבן
3
כפות
סאקה
להגשה :
חופן אצות וואקמה
2
בצלים ירוקים
חתוכים גס
200
גר'
טופו משי (טופו רך)
חתוך לקוביות
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב מחממים את הדאשי עד לרתיחה. 2. מוסיפים פנימה את המיסו והסאקה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3. מעבירים את הנוזל דרך מסננת, ומחלקים ל-6 קערות. 4. מוסיפים לכל קערה אצות וואקמה, בצל ירוק וטופו ומגישים.