
yk13869642
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
כפות
שמן זית
3
יח'
בצלים לבנים, קלופים
10
יח'
שיני שום, קלופות
6
יח'
חלקי עוף עם העור
3
כפות
סילאן
1
כפית
מלח
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
1
כפית
בהרט או ראס אל-חנות
2
כוסות
פול ירוק טרי (ללא התרמיל, אבל עם הקליפה)
4
יח'
תפוחי אדמה, קלופים
:רשימת קניות עבור המתכון
תבשיל עוף עם תפוחי אדמה, בצל מקורמל ופול טרי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/sknbv53faאופן ההכנה:
1. בסיר סוטאז' בגודל 28 ומעלה שמים את השמן ומטגנים את העוף עם הצד של העור כלפי מטה.
2. בינתיים חותכים את הבצלים לשמיניות ומוסיפים לסיר ביחד עם שיני השום.
3. כשהעוף זהוב ממש יפה מהצד של העור, הופכים אותו לצד השני ומערבבים את הבצלים והשום סביב. מטגנים יחד במשך 10 דקות.
4. מוסיפים סילאן, מלח, פלפל שחור ובהרט ומערבבים. מוסיפים מים רותחים עד לגובה העוף ומבשלים יחד 10 דקות.
5. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות. מוסיפים את הפול הירוק ואת תפוחי האדמה, מכסים את הסיר 3/4 ומבשלים יחד במשך שעה וחצי או עד שהפול רך. אני אוהבת להכניס את הסיר, בסוף הבישול, ל-20 דקות לתנור על 200 מעלות כדי לקבל קראסט יפה של העוף למעלה, אבל לא חובה.