אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- הכרובית: מערבבים בקערה את פרחי הכרובית עם השמן עד לציפוי אחיד, ומסדרים בתבנית בשכבה אחידה. אופים בתנור כ-30 דקות עד שאפשר לראות נקודות כהות על הכרובית והיא מתרככת.
- הרוטב: מערבבים את כל מרכיביו בקערה ומניחים בצד. מערבבים מדי פעם עד להמסת הסוכר.
- הקישוט: במחבת קטנה מחממים שמן לטיגון בגובה של כ-2 ס"מ. כשהשמן חם, מכניסים בזהירות את עלי הכוסברה לשניות ספורות. מוציאים לנייר סופג כאשר העלים הופכים לפריכים, לפני שהם משנים את צבעם.
- מסדרים את פרחי הכרובית על צלחת ההגשה ומטפטפים עליהם את הרוטב. מפזרים מעל גם את עלי הכוסברה הפריכים. מגישים בטמפרטורת החדר.
*גם את הרוטב וגם את הכרובית אפשר להכין מראש ולשמור בצד. את הרוטב יש לשמור במקרר.