אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מחממים בסיר 3 כפות משמן הזית. מוסיפים את הבצל, הצ'ילי והכורכום ומטגנים כ-2 דקות תוך ערבוב, על להבה נמוכה.
- מוסיפים את חלקי העוף, מערבבים ומטגנים אותם כ-5 דקות נוספות, עד הזהבה.
- מוסיפים את יתרת שמן הזית ואת כל שאר המרכיבים, מערבבים ומכסים.
- מכניסים את הסיר לתנור (אפשר להעביר את התבשיל לתבנית ולכסות ברדיד אלומיניום). צולים כשעה וחצי ומגישים חם.
מתכונים נוספים של דינה משה - בבלוג "דינה דיש"