8321927_65_142_852_512_0_large
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
475 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
15
(צילום: ירון ברנר)
מצרכים
2
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
1
רגל של פרה
חתוכה לפרוסות
1/2
בצל
1
עגבניה
2
כפות
חווייג' של מרק
1
כף
פפריקה מתוקה
1
כף
שום כתוש
מעט פלפל שחור
מלח לפי הטעם
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מנקים היטב את הרגל ושורפים אותה מעט בברנר או מעל הלהבה של הכיריים.
  2. ממלאים סיר במים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הרגל. מביאים שוב לרתיחה.
  3. טוחנים בבלנדר את הבצל והעגבניה, ושופכים למרק.
  4. מוסיפים את התבלינים, ומערבבים.
  5. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 5-7 שעות, עד שהרגל מתרככת.
  6. מגישים עם לחוח או פיתה חמה.
המתכון באדיבות מסעדת "המרקים של חנה" משכונת התקווה בתל אביב