מתכונים סלט קינואה
כשר
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
50 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2/3
כוס
כוס גרעיני דלעת, חמניה ושומשום מלא, קלויים במחבת יבשה
מלח ופלפל שחור
לקינואה:
1
כף
שמן
1
כוס
קינואה, שטופה ומסוננת היטב
2
כוסות
מים רותחים
מלח
לסלט:
2
יח'
סלקים מבושלים, חתוכים לקוביות קטנות (אפשר להשתמש בסלק באריזת ואקום)
2
יח'
מלפפונים, חתוכים לקוביות קטנות
2
יח'
גבעולי בצל ירוק, חתוכים לעיגולים קטנים
2
יח'
גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
שמן
מיץ לימון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:
  1. הקינואה: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הקינואה, המים והמלח, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה 20-15 דקות או עד שהקינואה מוכנה. מצננים ושומרים במקרר עד השימוש.
  2. הסלט: שמים את כל המרכיבים בקערה, מערבבים, מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.