![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2020/03/24/9865954/9865954_0_305_975_586_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
בסיס:
1
יחידה
תבנית פיירקס 24/30 ס"מ
100
גרם
חמאה
בטמפרטורת החדר
3
כפות
סוכר
1
יחידה
חלמון
1.5
כוס
קמח תופח
מלית:
150
גרם
חמאה
רכה
1/2
כוס
סוכר
2
יחידה
ביצים
70
גרם
קמח
100
גרם
שוקולד מריר
קצוץ
100
גרם
אגוזי מלך או פקאנים
קצוצים
:רשימת קניות עבור המתכון
עוגה ממכרת עם שוקולד ואגוזים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/skvuff8aoאופן הכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- הבצק: שמים בקערת המערבל את החמאה והסוכר ומעבדים אותם עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את החלמון, מערבלים עד שהוא נטמע בתערובת, מוסיפים את הקמח ומעבדים עד לקבלת בצק פירורי.
- מהדקים את הבצק לתבנית בשכבה אחידה ומכניסים למקרר.
- המלית: מקרימים את החמאה עם הסוכר במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את הביצים ומערבלים עד שהן נטמעות היטב בתערובת
- מוסיפים את הקמח, השוקולד והאגוזים, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. משטחים אותה על שכבת הבצק.
- אופים כ-35 דקות, עד הזהבה. מצננים, חותכים לריבועים ושומרים במיכל אטום עד שבועיים.
מתכונים נוספים של חיה אילונה דר - בבלוג "From Haya with Love"