אופן הכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- הבצק: שמים בקערת המערבל את החמאה והסוכר ומעבדים אותם עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את החלמון, מערבלים עד שהוא נטמע בתערובת, מוסיפים את הקמח ומעבדים עד לקבלת בצק פירורי.
- מהדקים את הבצק לתבנית בשכבה אחידה ומכניסים למקרר.
- המלית: מקרימים את החמאה עם הסוכר במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את הביצים ומערבלים עד שהן נטמעות היטב בתערובת
- מוסיפים את הקמח, השוקולד והאגוזים, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. משטחים אותה על שכבת הבצק.
- אופים כ-35 דקות, עד הזהבה. מצננים, חותכים לריבועים ושומרים במיכל אטום עד שבועיים.
מתכונים נוספים של חיה אילונה דר - בבלוג "From Haya with Love"