אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- שוטפים את הפילטים ומייבשים במגבות נייר.
- חותכים את העגבניות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומרפדים בהן תבנית אפייה. מזלפים את שמן הזית, מפזרים מעל את השום וכמחצית מכמות הכוסברה ומתבלים במלח ובפלפל.
- מסדרים את הפילטים בתבנית כשהעור פונה כלפי מטה. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הדגים. מסדרים ביניהם את הפלפלים, מפזרים מעל את יתרת הכוסברה (שומרים קצת בצד, לקישוט) ויוצקים את היין. אופים 15 דקות.
- מפזרים על הדגים את הכוסברה ששמרנו ומגישים מיד.