אופן ההכנה:
נערבב בקערה נטורינה, שמן, מים, סוכר, מלח ואבקת אפייה. לאחר מכן נוסיף את הקמח בהדרגה, ונחבר הכול עד לקבלת בצק אחיד.
ניתן לבצק לנוח למשך 15 דקות.
ניקח כדורי בצק קטנים ונהפוך אותם לנחשים, נעגל כל נחש ונסגור תוך כדי הידוק עם קריצה, שלא ייפתחו.
נצפה צד אחד בביצה ובשומשום (יד אחת לביצה ויד שנייה לשומשום).
נכניס לאפייה בתנור על 160 מעלות טורבו למשך 35 דקות עד להשחמה.
מומלץ לשמור בצנצנת. בתיאבון!