אוכל
כשר
טבעוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
9
מצרכים
3
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
כפית
מלח
הכנה:
2
כף
שמן
1
יחידה
בצל לבן
קצוץ
1
כוס
קונכיות פתיתים
1/3
כוס
עדשים ירוקות
יבשות
2
כוס
מים רותחים
1/2
כפית
כמון טחון
1/2
כפית
תבלין בהרט
1/2
כפית
פלפל שחור
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
(צילום: אסתר דורון צרפתי)
אופן ההכנה:
  1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות או עד שכל הנוזלים נספגים והעדשים והפתיתים מוכנים לאכילה.
עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"