![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2020/03/12/9842873/9842873_0_199_720_433_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
כפית
מלח
הכנה:
2
כף
שמן
1
יחידה
בצל לבן
קצוץ
1
כוס
קונכיות פתיתים
1/3
כוס
עדשים ירוקות
יבשות
2
כוס
מים רותחים
1/2
כפית
כמון טחון
1/2
כפית
תבלין בהרט
1/2
כפית
פלפל שחור
:רשימת קניות עבור המתכון
מג'דרה פתיתים מהירה ומשגעת
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/skzpyql0o(צילום: אסתר דורון צרפתי)
אופן ההכנה:
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-20 דקות או עד שכל הנוזלים נספגים והעדשים והפתיתים מוכנים לאכילה.
עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"