אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה מערבבים את הסילאן, הסויה, שמן הזית, והשום מוסיפים פנימה את נתחי הדג (אפשר ומומלץ לתת להם לספוג טעמים למשך כ-15 דקות עד שעה).
- אם משתמשים בירקות המגוררים בהצעת ההגשה - מערבבים את הירקות המגוררים עם שמן זית, מלח ופלפל ומפזרים בתבנית בשכבה אחידה.
- מסדרים את הדגים על הירקות, מפזרים מלח ופלפל מעל (מעט מאוד מלח כי הסויה כבר מלוחה).
- מפזרים על כל פילה דג מעט שומשום. מעבירים לצלייה בתנור החם למשך כ-20 דקות עד שהדגים צלויים.
- מגישים עם פלחי לימון דקיקים מעל.