כשר
טבעוני
זמן הכנה
60 דקות
זמן כולל
120 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
22
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המרכיבים:
למלית:
1
בצל סגול
1
בצל לבן
1
כרשה
1
צרור תימין טרי
1
קופסת פטריות שמפניון
חתוכות גס
מלח
פלפל
לבצק פריך:
6
רינגים אישיים בקוטר 10 ס"מ
250
גר'
קמח
125
גר'
מרגרינה
חתוכה לקוביות
1/4
כפית
מלח
1/4
כפית
סוכר
40
מ"ל
מים
1/4
כוס
שמן זית
לרויאל :
350
גר'
קרם קוקוס
1
כפית
קורנפלור
1/2 1
כפית
קמח
1
שן שום
כתושה
קורט מלח
פלפל שחור
קורט מוסקט
חופן שקדים פרוסים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מכינים את המלית - מטגנים במעט שמן זית את הבצלים, מוסיפים את הפטריות והתימין ומתבלים במלח ופלפל. מצננים.
  2. מכינים את הבצק הפריך - מערבבים את כל מרכיבי הבצק פרט לנוזלים, בוו גיטרה עד לקבלת פירורים. מוסיפים את הנוזלים, ומערבבים רק עד לאחידות הבצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד, ומקררים שעה במקרר. פותחים את הבצק על משטח מקומח, מרפדים את הרינגים ומחוררים עם מזלג. ממלאים כל רינג במלית הפטריות.
  3. מכינים את הרויאל - מערבבים את כל מרכיבי הרויאל פרט לשקדים, עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. שופכים על המלית, מפזרים את השקדים ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות עד להזהבה, מחלצים את הקישים רק לאחר קירור.
הודיה קליף ועדי סיברובר הם שף קונדיטורים