אופן ההכנה:
- מכינים את המלית - מטגנים במעט שמן זית את הבצלים, מוסיפים את הפטריות והתימין ומתבלים במלח ופלפל. מצננים.
- מכינים את הבצק הפריך - מערבבים את כל מרכיבי הבצק פרט לנוזלים, בוו גיטרה עד לקבלת פירורים. מוסיפים את הנוזלים, ומערבבים רק עד לאחידות הבצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד, ומקררים שעה במקרר. פותחים את הבצק על משטח מקומח, מרפדים את הרינגים ומחוררים עם מזלג. ממלאים כל רינג במלית הפטריות.
- מכינים את הרויאל - מערבבים את כל מרכיבי הרויאל פרט לשקדים, עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים על המלית, מפזרים את השקדים ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות עד להזהבה, מחלצים את הקישים רק לאחר קירור.
הודיה קליף ועדי סיברובר הם שף קונדיטורים