(צילום: דפנה אוסטר מיכאל)
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה במי מלח, לפי הוראות היצרן.
- בינתיים, מכינים את הרוטב: שמים בקערת מעבד המזון (או משתמשים בבלנדר מוט) את האבוקדו, מיץ הלימון, המים והצנוברים וטוחנים כדקה למחית חלקה. מוסיפים את הפסטו, הבזיליקום והתבלינים וטוחנים כמה שניות.
- מסננים את הפסטה המוכנה, מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב. מערבבים ומחלקים לצלחות. מקשטים בנדיבות בעירית ובצנוברים.
עוד מתכונים של דפנה אוסטר מיכאל - בבלוג "מתנות קטנות"