קציצות הדגים של אמא שלי הן קציצות הדגים הכי טעימות שיש - רכות, כמו עננים, נמסות ובטעם מדהים.
היא תמיד אומרת: "אצלי בקציצות לא שמים ביצה, לא שמים פירורים ולא את הפטטה של הלחם. 100% דג, עשבים ותפוח אדמה". וכל קציצה שלה - אמא'לה.
מרוב שהן מתובלות בעשבי תיבול, שום ותבלינים ארומטיים שעושים טעים בפה ובלב, כמעט שלא מרגישים שהן עשויות מדגים - הן כמעט כמו פלאפל. הכנו אותן עם רוטב מהפנט, רק שימו לב, אחרי שמכניסים את הקציצות לרוטב - לא הכניס כף ולערבב. רק להשקות ולשקשק מצד לצד כדי שלא יתפרקו להן, הרכות האלה.
אפשר להכין בשישי ולנגב עם חלה, אפשר גם להכין ביום חול. העיקר שיהיה לכם יום שמח.
נופר זוהר היא שפית ויועצת קולינרית. לאתר שלה לחצו כאן