קציצות הדגים של אמא שלי הן קציצות הדגים הכי טעימות שיש - רכות, כמו עננים, נמסות ובטעם מדהים.
קציצות דגים של נופר זוהר
(צילום: קאיה שטוירר)
היא תמיד אומרת: "אצלי בקציצות לא שמים ביצה, לא שמים פירורים ולא את הפטטה של הלחם. 100% דג, עשבים ותפוח אדמה". וכל קציצה שלה - אמא'לה.
1 צפייה בגלריה
קציצות דגים
קציצות דגים
(צילום: קאיה שטוירר)
מרוב שהן מתובלות בעשבי תיבול, שום ותבלינים ארומטיים שעושים טעים בפה ובלב, כמעט שלא מרגישים שהן עשויות מדגים - הן כמעט כמו פלאפל. הכנו אותן עם רוטב מהפנט, רק שימו לב, אחרי שמכניסים את הקציצות לרוטב - לא הכניס כף ולערבב. רק להשקות ולשקשק מצד לצד כדי שלא יתפרקו להן, הרכות האלה.
אפשר להכין בשישי ולנגב עם חלה, אפשר גם להכין ביום חול. העיקר שיהיה לכם יום שמח.
קציצות דגים של אמא
37 דירוגים
קציצות דגים
כשר
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
90 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
27
קרדיט מתכון: נופר זוהר, צילום: קאיה שטוירר
נופר זוהר היא שפית ויועצת קולינרית. לאתר שלה לחצו כאן