אופן ההכנה:
- מכינים את הדג - מערבבים את קמח הטמפורה, המלח ומי הסודה עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכה.
- מחממים בסיר שמן בעומק של כשלושה סנטימטר.
- טובלים כל אחד מהפילטים של הדג בבלילה, מנערים להורדת עודפי בלילה, מעבירים לקערת הפנקו, מצפים היטב ומעבירים לסיר השמן לטיגון.
- מטגנים כשלוש דקות או עד שהדג משחים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
- מכינים את הצ'יפס - מבשלים את הפלחים במים רותחים, עד שהם רכים, מסננים ומקררים מעט.
- מכניסים למחבת חמה, יוצקים שמן בעומק של כסנטימטר.
- מוסיפים את תפוחי האדמה בזהירות, ומטגנים כחמש דקות מכל צד, או עד שהם משחימים. מוציאים לנייר סופג וממליחים כשהם עדיין חמים.
- מכינים את הברוקולי - מפרידים את הפרחים של הברוקולי בזהירות בעזרת סכין קטנה.
- בסיר עמוק, מביאים כשני ליטר מים לרתיחה עם מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הברוקולי, מבשלים כדקה. מסננים, מתבלים במעט מלח ומגישים.
גיל אבירם הוא אבא במשרה מלאה במשך חצי שבוע, וגם שף בעבר וצלם אוכל בהווה