אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-160 מעלות, משמנים את התבנית ומקמחים אותה קלות בקמח כשר לפסח.
- שמים בסיר את החמאה, השמן, המים והקקאו ומחממים עד לסף רתיחה. מסירים מהכיריים, מוסיפים את השוקולד והסוכר ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מצננים קצת, מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב לעיסה אחידה.
- לקערה נפרדת, מנפים במסננת או נפה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים לעיסה, מוסיפים גם את היוגורט ומערבבים. יוצקים את העיסה לתבנית ואופים כ-50 דקות. מוציאים ומקשטים באגוזים. מצננים לפני ההגשה.