![](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2017/04/23/7734450/7734450_132_225_715_430_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים (ל-30 לחמניות):
1/2
קילו
קמח רב תכליתי
1/2
קילו
תפוחי אדמה אדומים
מגוררים גס
350
מ"ל
מים
1/2
כף
שמרים יבשים
1
כף
מלח
שמן לטיגון
:רשימת קניות עבור המתכון
במחבת: לחמניות שמרים של ארז קומרובסקי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/syqfmrygnאופן ההכנה:
- מערבבים את הקמח עם השמרים. מוסיפים את תפוחי האדמה המגורדים ואת המים, ולשים בין 2-3 דקות. מוסיפים מלח וממשיכים בלישה עוד 2-3 דקות (לישה קצרה ביותר).
- נותנים לבצק לתפוח בקערה במשך כ-1/2 שעה. אחרי חצי שעה "מפילים" את הבצק, ונותנים לו לתפוח שוב כשעה.
- מחממים מחבת טפלון משומנת, שמים כף מהבצק, ובודקים שהמחבת לא חמה מדי.
- מטגנים בכל פעם בין 4-5 לחמניות, ומגישים מיד.
פורסם לראשונה: 01:06, 31.10.23