אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות.
- טורפים בקערה את הביצים, השמן, היוגורט, החלב והווניל עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
- מערבבים יחד את הקמח עם אבקת האפייה בקערה נפרדת ומנפים אותם יחד לתוך הקערה עם הבלילה. מערבבים עד לאיחוד ומחלקים את הבלילה לשתיים.
- מוסיפים את הקקאו למחצית הבלילה ומערבבים עד לקבלת צבע אחיד.
- יוצקים כמות של כחצי מצקת מרק במרכז התבנית, כך שנוצר עיגול בלילה. יוצקים כמות דומה מהבלילה השנייה במרכז העיגול הראשון (משתמשים במצקת אחרת). חוזרים על התהליך עד ששתי הבלילות נגמרות. אופים כ-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.