אופן ההכנה:
קציצות: שמים במעבד מזון דג, בצל, תפוח אדמה, פטרוזיליה, כוסברה ושום וטוחנים למרקם חלק. לאחר מכן מעבירים את המסה לקערה, מוסיפים את התבלינים, המים והשמן ולשים למשך כ-4 דקות. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למנוחה לשעה לפחות.
אוטב: בסיר רחב שמים את השמן ומוסיפים את הפלפלים היבשים, מטגנים מעל להבה בינונית לחצי דקה עד שהפלפלים משנים צבע ונראים כהים יותר. מוסיפים אל הסיר שום פרוס, פפריקה, ומשיה ומטגנים לחצי דקה נוספת. מוסיפים את העגבניות המגורדות ואת כוס המים ומערבבים היטב. מתבלים במלח, פלפל, סוכר ומשיה ומבשלים מעל להבה נמוכה.
בזמן שהרוטב מתבשל, מוציאים את תערובת הדג מהמקרר, ובידיים רטובות או משומנות מעצבים קציצות בגודל כדור שטוח. לאחר מכן מכניסים את הקציצות לרוטב ומנענעים את הסיר כדי שהקציצות יתכסו ברוטב. מכסים את הסיר במכסה ומבשלים על להבה בינונית למשך 15 דקות. וזהו - הקציצות מוכנות.