כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
25
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
1
חבילת ספגטי (500 גרם)
300
גרם
בשר בקר טחון
(או חזה עוף טחון)
1
צנצנת
רוטב עגבניות
1/2
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור גרוס
1
כף
פפריקה מתוקה
4
כפות
שמן זית
1/2
כוס
בזיליקום טרי
קצוץ
1
בצל
קצוץ דק
4
שיני שום
קצוצות דק
1/2
כוס
יין אדום
1
סלסילת פטריות שמפיניון
פרוסות דק
כשלוש כוסות
מים רותחים לכיסוי עד כ-3 ס"מ מגובה הספגטי
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. בסיר סוטאז' מטגנים כ-3 דקות בצל קצוץ בשמן זית.
  2. מוסיפים את הבשר, הפטריות והשום.
  3. מטגנים כ-7 דקות על להבה בינונית-גבוהה עד שהבשר משנה את צבעו ומנמיכים את הלהבה.
  4. מוסיפים לסיר את הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
  5. יוצקים על הכול מים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה בכיסוי חלקי כ-15 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.
המתכון באדיבות פסטה "ברילה"