אופן ההכנה (כ-30 יחידות):
- מחממים את התנור ל-210 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
- מפזרים 1/4 כוס סוכר על משטח העבודה. מניחים מעל את הבצק, וזורים עליו את הסוכר הנותר ואת הקינמון. מרדדים בעדינות רבה, רק כדי שהסוכר ייטמע בבצק (בזמן האפייה הסוכר יימס ויתקרמל, ויפוך את הבצק לטעים במיוחד).
- קורצים מהבצק 30 עיגולים בקוטר של 5 ס"מ.
- מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי וסוגרים עליה את הבצק משלושה כיוונים לצורת אוזן המן.
- מניחים את אוזני ההמן בתבנית, ופורשים עליהן נייר אפייה. מניחים מעל תבנית קלה, בלי להדק (משקל התבנית ימנע מהבצק להתרומם, כך שהוא יהיה פריך במיוחד).
- אופים כ-5 דקות. מסירים את התבנית ואת נייר האפייה וממשיכים לאפות כ-5 דקות נוספות, עד שהבצק מתקרמל.