שתף קטע נבחר

בצהרי היום: ארוחות עסקיות חדשות בארץ

נמאס לכם לתקוע שווארמה ופלאפל בצהריים ואתם מפנטזים על ארוחה עסקית שווה? לפניכם מקבץ מסעדות ברחבי הארץ שמציעות ארוחות עסקיות שכדאי לדגום. ויש גם אופציות לשישי ושבת

מסעדת "סמואל", תל אביב (צילום: רונן מלחן) (צילום: רונן מלחן)
מסעדת "סמואל", תל אביב(צילום: רונן מלחן)
 

 

 

  

הנוי

אחרי שבמשך ארבע שנים הוויאטנמית הראשונה של תל אביב הייתה פתוחה רק בשעות הערב, הבשילה הקרקע לפתוח את המקום גם לארוחות צהריים עסקיות.

 (צילום: טליה רוזין) (צילום: טליה רוזין)
(צילום: טליה רוזין)

העסקיות מתומחרות ב-62 שקלים או ב-68 שקלים וכוללות מנה ראשונה, עיקרית ותה סיני. לראשונה תוכלו להזמין כאן דים סאם מאודה, צ׳יקן טיקה, סלט ויטנאמי, מרק פו או ספייסי סולט קלמרי, ולעיקריות אטריות פאד סיו, טופו מסאלה, קציצות תרד ברוטב למון גראס (62 שקלים) או ביף ראנדנג, ברביקיו פורק ופאד סיו שרימפס (68 שקלים).

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

לילינבלום 18 תל אביב, 03-5337962‏, ראשון-חמישי 12:00-16:30, 18:00-24:00, שישי-שבת 12:00-17:00, 18:00-24:00, לא כשר

  

מל ומישל

לראשונה, המסעדה הוותיקה בניהולו של השף ניר ויימן, פותחת את הדלתות לארוחות צהריים ומשיקה תפריט עסקי ב- 88 שקלים. במחיר הזה הסועד יקבל מנה ראשונה ועיקרית, כאשר במבחר העיקריות נכללות מנות כמו סלט "מל ומישל", בייבי קלמרי צרובים על פלנצ'ה לצד ארטישוקים צרובים, קרודו דג ים בקרמל הדרים חריף (בתוספת 10 שקלים) וברזאולה - נקניק כבוש תוצרת בית (בתוספת 10 שקלים).

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בגזרת העיקריות תוכלו לבחור בין טליאטלה אלי אוליו, ניוקי פריזאי, טורטליני חלמונים, פנה ראגו עגל, סקלופיני (בתוספת 20 שקלים), די מארה - פסטה תוצרת בית בציר סרטנים עם שרימפס, מולים וקלמרי (בתוספת 30 שקלים) ועוד.

 

במסגרת העסקית הסועדים יוכלו ליהנות מכוס יין הבית ב-15 שקלים או מכוס אפרול שפריץ ב-20 שקלים.

 

מתי: שני-חמישי 12:30-15:30

בן יהודה 155 תל אביב, 03-5293232, שני-חמישי 12:30-16:00, שישי 18:30-24:30, שבת 12:30-16:00, 18:30-24:30, לא כשר

 

Back Door

במאפייה התל אביבית השף שחף שבתאי השיק לאחרונה תפריט עסקיות Lunch Box עם מנות כמו פפר עוף פלפל אינדונזי (52 שקלים), בלאדו פרגית קוקוס ואורז יסמין (49 שקלים), רטו לברק טמפורה, קארי ואורז יסמין (49 שקלים), נודלס עוף, ברווז, בקר, טופו עם ירקות (56 שקלים), נתחי טלה, מקדמיה ולחם טאבון (57 שקלים), סלט פפאיה ירוקה (47 שקלים), קארי קציצות בקר או טונה (45 שקלים), סלמון עם כרישה ואורז (45 שקלים) ועוד.

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00- 16:00

הארבעה 21 תל אביב, ראשון-חמישי 7:00-17:00, שישי 7:00-16:00, 03-5600555, לא כשר

 

Amama

מסעדה שמגישה אוכל רחוב יפני בקונספט ייחודי, משיקה תפריט עסקיות שיעורר את רמת החייל. הארוחה תורכב ממנה ראשונה ומנה עיקרית מהתפריט, ומחירה יקבע לפי מחירה של המנה העיקרית שנבחרה.

 (צילום: טל ציפורין) (צילום: טל ציפורין)
(צילום: טל ציפורין)

מתי: ראשון-חמישי 12:00 עד 17:00

הברזל 34 רמת החייל תל אביב, 03-7781101, ראשון-שבת 12:00-01:00, לא כשר

  

סמואל

במסעדה הרחיבו את שעות הפעילות, והשיקו תפריט עסקיות שמציע מספר אופציות: לשבת לצהריים של קטנות וראשונות כמו מטיאס כבוש (28 שקלים), טרמה (26 שקלים), תסוס וקלמטה (12 שקלים), או ראשונות (כל הראשונות מוגשות עם פיתה סופלקי) כמו סיגר בלקני של בצק פילו במילוי בשר בקר וטלה (23/42 שקלים) או מנת פפריצאס קון קזו - פלפל ממולא בגבינת פטה בציפוי פריך על רוטב עגבניות (28 שקלים).

 

אפשרות נוספת היא לבחור עיקרית, ולקבל כחלק מהעסקית גם טורשיה (חמוצים בלקניים), פיתה סופלקי ושני מאזה בלקני לבחירה.

 

מתי: ראשון-חמישי 11:30-17:00

ידידיה פרנקל 64 תל אביב, 03-9012630, ראשון-חמישי 11:30-24:00(המטבח נסגר ב-23:00), שישי 11:00-16:00, לא כשר

 

צ'יריפום

לקראת הקיץ, מציגים במסעדת צ'יריפום התל אביבית של אבי לוי תפריט עסקיות חדש. בין המנות החדשות תמצאו ספיישל אסאדו בבישול ארוך ושקשוקה בטאבון עם סמבוסק חומוס. העיסקיות מתומחרות בשלוש דרגות מחיר שונות: 49, 59 ו-69 שקלים ומוגשות עם כוס שתייה קלה, קינוח או שתייה חמה. העסקיות שמחירן 69 שקלים מגיעות עם שלושה סלטים משתנים, שתייה קלה, חמה או קינוח.

 (צילום: שרית גופן)
(צילום: שרית גופן)
 

מתי: ראשון-חמישי 12:00–17:00, שישי 12:00-16:00

אחד העם 29 תל אביב, 03-6200022, ראשון-חמישי 12:00-24:00, כשר

 

קפה 65

בקומת הכניסה של מלון 65 - מלון הבוטיק החדש מבית רשת מלונות "אטלס" בלב שדרות רוטשילד - מגישים בימים אלה ב-Café 65 עסקית צהריים חדשה. העסקית כוללת במחיר המנה העיקרית מנה ראשונה לבחירה, ושתייה קלה או חמה.

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

התפריט, המתחלק לקטגוריות של "מנות קטנות", "סלטים", "בלחם" ו"מנות חמות" מציע מנות קלאסיות עם טוויסט יצירתי כמו פולנטה פריכה עם סלקים אפויים, רוטב שמנת עם גבינה כחולה ואגוזי מלך (38 שקלים), סלט קינואה עם חמוציות, אגוזי מלך וקשיו, נענע וגבינת פטה (45 שקלים), סלט ירוקים עם אספרגוס, אדממה, ברוקולי, שקדים ואגסים ביין (45 שקלים), המבורגר "65" ממוסר טרי עם צ'יפס (58 שקלים), לזניית זוקיני עם אספרגוס, בשמל וגבינת עזים (55 שקלים) ופילה סלמון צלוי עם ירקות שורש, חמאת עגבניות ופירה (88 שקלים).

 

מתי: ראשון-חמישי 12:30-16:30

רוטשילד 65 תל אביב, 03-7677675, ראשון-שבת 6:30-17:00, כשר

 

הצוענייה

בחמארה הצבעונית השיקו עסקיות בלקניות שכוללות מנה ראשונה ועיקרית. מבחר הראשונות כולל מנות כמו מטיאס כבוש עם צלפים, בצל סגול, שמיר וצזיקי, טריו טעימות - סקורדליה, צזיקי וקיופולו לצד לחם הבית, או קציצות פרסה בולגריות (צמחוניות) המוגשות על צזיקי. בין העיקריות שאפשר להזמין במסגרת העסקית תמצאו גירוס פרגית ולחמעג'ון ב-69 שקלים, בלקן-בורגר, גירוס דגים או פסטצ'יו קצבים ב-79 שקלים.

 (צילום: אוהד קב)
(צילום: אוהד קב)

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

שמעון הצדיק 18 יפו, 03-5521333, ראשון 17:00-00:00, שני-שבת 12:00-00:00, לא כשר

 

יאקימונו

תפריט העסקיות של יאקימונו רוטשילד עבר רענון, ונוספו לשם כמה מנות חדשות. מחירה של העסקית נקבע על פי העיקרית שבוחרים, כאשר יחד עימה מוגשים גם מרק לבחירה, מנה ראשונה, תוספת למנה העיקרית וגם תה יפני או אספרסו.

 

בין המנות העיקריות החדשות בתפריט יש סלט סשימי (95 שקלים) ויאסי בטאייאקי - מבחר פטריות שמפיניון, שימאג'י לבנות וחומות עם תפוח אדמה סגול, אספרגוס, ברוקולי וגזר ברוטב של יין לבן, סויה וחמאה (70 שקלים).

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

למבחר המנות הראשונות בתפריט העסקית נוספה גם מנת מאגורו פפר - פרוסות של טונה צרובה מפולפלת עם פרוסות לימון ברוטב סויה וג'ינג'ר (תוספת של 15 שקלים). בגזרת המרקים אפשר למצוא מרק חדש של פירות ים עם שרימפס, קלמרי ומולים (בתוספת של 8 שקלים).

 

מתי: ראשון-שישי 17:00-12:00

רוטשילד 19 תל אביב, 03-51751712, ראשון-שבת 12:00-24:30, לא כשר

 

דיינינגס

במסעדה היפנית שממוקמת במלון נורמן, השיקו ארוחות בנטו יפניות המוגשות מעתה בצהרי שישי ושבת. הארוחות כוללות מגוון מנות מוקפדות שארוזות בקופסאות יפניות אותנטיות בעבודת יד, ונאכלות בניחותא תוך כדי שהן מספקות טעימה משלל הסגנונות והיכולות של מטבח ארץ השמש העולה.

 (צילום: דוויד לופטוס) (צילום: דוויד לופטוס)
(צילום: דוויד לופטוס)

הארוחה נפתחת בפולי אדממה עם מטבל הדרים פיקנטי, סלט בסגנון גומא-אה המתבסס על תרד ואצות ובמרק מיסו מסורתי עם טופו בעבודת יד ואצות וואקאמה. לאחר הפתיחים, אפשר לבחור מתוך מספר סטים של קופסאות בנטו המוגשות לשולחן כמו סלמון טריאקי בנטו בוקס "מקונצ'י" עם פילה סלמון, ירקות טמפורה, סשימי מדג יומי מתחלף, אורז טמאקי יפני מאודה ( 90 שקלים) בנטו בוקס צמחוני עם חציל בקרמל מיסו, אגאדשי טופו וירקות גריל (110 שקלים), דונבורי שרימפס "תן דון" (120 שקלים), דונבורי שאבו עם ראמפ סטייק מיושן ואורז טמאקי יפני מאודה (130 שקלים) או אומקסה בנטו בוקס עם סושי, טונה טטאקי, בלאק קוד וירקות טמפורה (160 שקלים).

 (צילום: דוויד לופטוס)
(צילום: דוויד לופטוס)
  

מתי: שישי-שבת 12:00-15:00

נחמני 25 תל אביב, 03-5435444, ראשון-חמישי 18:00-23:30, שישי ושבת 12:00-15:00, 18:00-23:30

 

אויאמה

האסייאתית של פתח תקווה מתחדשת עם תפריט עסקיות חדש עם מנות צבעוניות, המושפעות מהמסעות הקולינאריים של בעלי המסעדה במזרח הרחוק. במסגרת העסקיות החדשות, במחיר המנה העיקרית (45-69 שקלים) תקבלו גם סלט בריאות קטן או מרק מיסו, או רול מאקי וכוס שתייה לבחירה. אפשר לקבל גם בירה מהחבית בתוספת 15 שקלים, וגם לסיים את הארוחה עם קינוח עסקית בתוספת 19 שקלים.

 

מבחר העסקיות כולל בין השאר סלט פירות ים ואטריות שרימפס וקלמרי עם אטריות שעועית ופטריות פאנגוס (52 שקלים), מרק טום יאם תאילנדי (52-64 שקלים) ומרק פו הויטנאמי (62 שקלים), קדרה הודית של פרגית בטטה וקארי (62 שקלים), צ׳יקן סאטה - אטריות ביצים עם נתחי עוף ברוטב סאטה בוטנים וחלב קוקוס (52 שקלים), אטריות סובה יפניות (58 שקלים), בקר חצילים (62 שקלים), ריבס מיט קוביות בשר לבן קריספיות בגליז טריאקי (69 שקלים) ועוד.

 

דרך רבין 17, מתחם y center, פתח תקווה, 03-9235368, ראשון-שבת 12:00-22:00, לא כשר

 

pow wow

בפאו וואו השיקו לאחרונה תפריט עסקיות חובק עולם, שבו כל המנות מתומחרות במחיר אחיד של 49 שקלים, המוגשות לצד סלט, צ'יפס, אורז או תפוח אדמה ושתייה. בין המנות תמצאו צ'יקן סלט, כריך קייג'ין, פאד תאי, שניצל וינאי, מיטבולס, תבשיל בומביי, סינייה מרקש, קבב או ברוקלין סנדוויץ' (בתוספת 9 שקלים).

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

רוטשילד 62 ראשון לציון, 03-9797805, ראשון-שבת 12:00-02:00, לא כשר

 

מודרן

מסעדת "מודרן" שבמוזיאון ישראל בירושלים מציעה עסקיות שמחירן נקבע לפי מחיר המנה העיקרית, כשיחד עימה מוגשים גם סלט ירוקים קטן או מרק היום ולימונדה. מי שמעוניינים לשדרג את הארוחה, יוכלו להחליף את הסלט או המרק במנה מתפריט המנות הראשונות תמורת תוספת של 25 שקלים.

 (צילום: אביטל גינסברג) (צילום: אביטל גינסברג)
(צילום: אביטל גינסברג)

מתי: ראשון-חמישי 11:30-17:00

מוזיאון ישראל ירושלים, 02-6480862, ראשון-חמישי 11:30-17:00, שלישי 18:00-22:00, שישי 11:30-14:00, כשר

 

כינור בכיכר

מסעדת גריל הבשרים הירושלמית מציעה תפריט צהריים חדש הכולל פוקאצ'ה טרייה עם שלושה מטבלים, מנה עיקרית מהג'וספר (גריל פחמים מיוחד), שתייה ומנה ראשונה או קינוח ב-110 שקלים בלבד.

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

בין המנות העיקריות אפשר למצוא חזה עוף צלוי ברוטב ברנדי, קבב טלה על תערובת ים תיכונית עם טחינה ולימון כבוש, אסאדו בציר עגל ושזיפים (בתוספת 15 שקלים), סלט חסות וברווז, חומוס שעועית לבנה עם תבשיל עגל ופטריות, קרפצ'יו פילה בקר, פילה ברבונה ברוטב טרטר וסלט ירוקים חמצמץ ועוד.

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

מעבר בית הכנסת 12 כיכר המוזיקה נחלת שבעה ירושלים, 02-9944902, ראשון-חמישי 12:00-24:00, מוצ"ש- 24:00, כשר למהדרין

 

נחמן

במסעדה החלבית והכשרה השיקו תפריט עסקיות אביביות, במסגרתן תקבלו מנה ראשונה של סלט ירוק, ירקות אנטיפסטי, מרק היום או לחם וחמאה או במקום הראשונה - שתייה. לעיקרית אפשר לבחור מתוך מבחר פיצות, פסטות ומנות דגים כשמחיר העסקית יקבע לפי סוג המנה העיקרית שתיבחר.

 (צילום: אתי נמיר) (צילום: אתי נמיר)
(צילום: אתי נמיר)

עסקיות: ראשון-חמישי 11:00-16:00

מבוא בית דוד 12, כיכר המוזיקה, נחלת שבעה ירושלים, 02-9920540, ראשון-חמישי 9:00-23:00, כשר למהדרין

 

דולפין ים

מסעדת דולפין ים, אחת המסעדות הוותיקות והמוכרות בירושלים שחוגגת השנה 50, השיקו לרגל החגיגות תפריט עסקיות חדש שכולל פוקאצ'ה חמה ואישית, פלטה עם שבעה סלטים, שתייה קלה וחמה, וכל זה במחיר המנה העיקרית. בין המנות העיקריות שבתפריט העסקי תמצאו פלטת דגים מעורבת (84 שקלים), סטייק סלמון (82 שקלים), קלמרי שלמים על הגריל (78 שקלים), סרטנים קטנים רכים ומטוגנים (88 שקלים), שניצל וינאי מפילה עגל, קבבוני טלה בליווי רוטב עגבניות פיקנטי, פסטה פירות ים ועוד.

 (צילום: איתן דור ושלומי שלום) (צילום: איתן דור ושלומי שלום)
(צילום: איתן דור ושלומי שלום)

מתי: ראשון-שישי 12:00-17:00

שמעון בן שטח 9 ירושלים, 02-6232272, ראשון-שבת 12:00-23:00, לא כשר

 

המנה של מסעדת טנדוקה (צילום: יפית בשבקין) (צילום: יפית בשבקין)
המנה של מסעדת טנדוקה(צילום: יפית בשבקין)

איסקנדר

במסעדה הצפונית והכשרה למהדרין, מציעים עסקית מהמטבח הטורקי. את הארוחה פותחים בנשנוש של לוואש - מאפה מסורתי מהטאבון הטורקי, שמוגש יחד עם מבחר סלטי הבית. לעיקרית מוצעת בחירה בין קבב איסקנדר, כנפי עוף איסטנבול, סטייק פרגית אוריינטלי, סלט עוף מוקפץ או סלט פטריות.

 

יחד עם העיקריות הללו יגיעו לשולחן גם תוספות כמו צ'יפס, אורז מבושם או סלט ירקות. לקינוח, מקבלים כאן גלידה תוצרת בית בטעם וניל-תאנים. מחיר הארוחה - 74 שקלים.

 

מתי: העסקית מוגשת במהלך כל שעות הפעילות של המסעדה ומחירה נשאר קבוע - 74 שקלים

מתחם רפטינג נהר הירדן גדות, 04-9007020, ראשון-חמישי 12:00-20:30, שישי 12:00-15:00, כשר למהדרין

   

בשרל'ה

ברשת "בשרל'ה" הושק תפריט עסקיות חדש ומגוון במספר דרגות מחיר, כאשר כל העסקיות כוללות פוקאצ'ת הבית לצד מטבלים וכוס לימונדה או מיץ תפוזים.

 

בעסקית שמחירה 59 שקלים, כלולות מנות כמו צ'יקן מג'דרה וכבדי עוף בטריאקי. בעסקיות שמחירן 69 שקלים נכללות מנות כמו קבב שוק, אונטריב מעושן, פפגרלה ראגו ועוד. בנוסף, אפשר לקבל במקום עסקית בורגרים שמחירה 69 שקלים.

 (צילום: ישראל אלפסה) (צילום: ישראל אלפסה)
(צילום: ישראל אלפסה)

למזמינים ארוחה עסקית, יש אפשרות להזמין מנות ראשונות במחיר מיוחד ביניהן פוקאצ'ה סינייה - תבשיל אונטריב וחצילים בניחוח ראס אל חנות וטחינה (18 שקלים), סיגר קצבים במילוי ראגו בשר, טחינה, גרידת עגבניות, סחוג ירוק וקרם לימון כבוש (14 שקלים) וקרפצ'יו פילה בקר (16 שקלים).

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

לבירור הסניף הקרוב כנסו לאתר או חייגו *5436, לא כשר

 

שווארמה "אל תנור"

בשווארמה של בילאל עבאס, האח הצעיר לבית משפחת עבאס החולשת על לא מעט מסעדות מזרחיות מוכרות, מגישים שווארמה מנתחי עגל וטלה, ומעתה ניתן יהיה ליהנות ממנה גם במסגרת ארוחה עסקית שמוגשתעל מחבת לוהטת לצד חומוס, צ'יפס, בקבוק שתייה ושפע של סלטים.

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

מחיר הארוחה הזו שמוגשת לאורך כל שעות היום, הוא 100 שקלים, והיא תשביע לפחות שניים אם לא שלושה סועדים בוגרים ורעבים.

 

מתי: לאורך כל שעות הפעילות של המסעדה

סמוך לצומת ריינה, 04-6229474, ראשון-שבת 10:00-24:00, לא כשר

 

מורל

במסעדת "מורל טאפס עולמי ויין" ששוכנת בעיר התחתית של חיפה, השיקו לאחרונה תפריט עסקי חדש במחיר של 55 שקלים, הכולל מרק מתחלף או סלט ירוק ומנה עיקרית לבחירה.

 (צילום: יפית בשבקין) (צילום: יפית בשבקין)
(צילום: יפית בשבקין)

העיקריות שמוגשות בתפריט העסקיות אינן חלק ממנות הטאפס המוכרות של המקום, וביניהן אפשר למצוא את מנת ה"ניו יורק סטריפ" (סינטה 250 גר') שמוגשת בתוספת צ'יפס וסלט ירוק, מיקס צדפות (500 גר'), פסטה פפדרלה שרימפס, מיני המבורגר שמוגש בתוספת צ'יפס וסלט קולסלאו, פיש אנד צ'יפס שמוגש לצד סלט קולסלאו ורביולי בטטה עם ירקות מוקפצים, בזיליקום ויין לבן. אפשר לשדרג את הארוחה עם 1/3 בירה מהחבית או עם כוס יין הבית בתוספת 12 שקלים.

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

הנמל 33 חיפה, 04-8441404, ראשון-שבת 12:00-24:30, לא כשר

 

צ'יז בר-אוכל

השבוע הושק במסעדה תפריט עסקי חדש שמתבסס על הקביעה ש"הגודל והמחיר כן קובעים". עסקית "בקטנה" שמחירה 55 שקלים, כוללת שתי מנות ראשונות וגדולות במיוחד.  

 (צילום: אגמדיה) (צילום: אגמדיה)
(צילום: אגמדיה)

ארבעת המסלולים בנויים לפי מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה, כאשר האופציה הזולה ביותר מתומחרת ב-59 שקלים והיקרה ביותר עולה 119 שקלים. בנוסף, מציעים בצ'יז את האפשרות ליהנות מכוסית של צהריים, רבע בירה מהחבית במחיר של 10 שקלים, כוס יין ב-15שקלים בלבד וקינוחים ב-18 שקלים.

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

הנמל 21 חיפה, 04-9887880, ראשון-חמישי 12:00-22:00, שישי-שבת 12:00-23:00, לא כשר

 

חאלד עדווי

במסעדה שבטבעון מציעים מבחר ארוחות עסקיות בשלושה מסלולים, כאשר הפתיח של כל ארוחה מורכב מפלטת סלטים שכוללת עשרה סוגי סלטים וחומוס.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בנוסף, תוזמנו לבחור באחת מבין שלוש אפשרויות, כאשר תמורת 68 שקלים תקבלו שני שיפודי פרגית, או שני שיפודי כבד עוף, או שני שיפודי עוף או חומוס עם עוף או בקר. בעסקית, שמחירה 88 שקלים, תוכלו ליהנות ממנת הדגל של המסעדה - עוף עדווי, או ממנת שיש קבב כבש, או מסינייה בטחינה או מדג מושט מטוגן. בעסקית "המפנקת" שמחירה 118 שקלים, תוכלו ליהנות גם מסטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם, או מדג דניס או ממיקס גריל הכולל קבב, פרגיות, כבש וצלעות כבש.

 

לא משנה באיזו ארוחה עסקית תבחרו, היא תוגש לצד תוספות של מג'דרה או צ'יפס ולסיום תקבלו קינוח וקפה.

 

מתי: ראשון-חמישי, לאורך כל שעות פעילות המסעדה, ובימי שישי עד השעה 18:00

כיכר זובידאת קרית טבעון, 04-9536610, ראשון-שבת 9:00-24:00, לא כשר

 

Uma סושי בר

בבר מסעדה השכונתי הטרנדי שממוקם במרחק פסיעה מהמדרחוב של המושבה הפסטורלית, מציעים סושי כשר לצד תפריט קוקטיילים וגם תפריט עסקיות צהריים חדש לפיו משלמים על המנה העיקרית ונהנים מארוחה הכוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית ושתייה קלה.

 (צילום: אלונה להב) (צילום: אלונה להב)
(צילום: אלונה להב)

בנוסף, בין השעות 17:00-19:00 מתקיים שם Hour Happy, במסגרתו תשלמו על רול סושי שני חצי מחיר.

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

הנדיב 29 זיכרון יעקב, 04-6292696, ראשון-חמישי 12:00-24:00, שישי 11:3-16:45, שבת 20:15-01:00, כשר

 

טנדוקה

במסעדת הבשרים הכפרית התחדשו בתפריט עסקי חדש, עם מנות עיקריות המגיעות עם לחם ומטבלים, ומנות ראשונות לבחירה כמו חטיפי כבדי עוף מצופים בפאנקו, סיגר ממולא בתבשיל בקר, חצילים וצנוברים, קבבוני טלה בטמפורה ועוד.

 

בגזרת העיקריות, תפריט העסקיות החדש מציע המבורגר במשקל 160 גר' או שניצל עוף ב-69 שקלים, כבדי עוף צלויים עם בצלים ופטריות בברנדי, תבשיל עוף בקארי על אורז, חמוציות וצימוקים או המבורגר במשקל 220 גר' ב-77 שקלים. תמצאו שם גם מנות עיקריות נוספות שמתומחרות ב-87 שקלים כמו פילה בורי (180 גר') אפוי בתנור.

 

למי שמעוניין בארוחה עסקית מפנקת במיוחד, מוצעות מנות של אסאדו בקר או קוביות סינטה ב- 99 שקלים, סטייק אנטרקוט במשקל 250 גר' או מולארד ב-109 שקלים ועסקיות עשירות אפילו עוד יותר ב-126 שקלים, כאשר גולת הכותרת של המסעדה היא עסקית קרניבורים שמחירה 260 שקלים והיא כוללת מיקס בשרים במשקל של קילוגרם.

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

מרכז המושבה יקנעם, 052-6619299, ראשון 12:00-17:00, שני-חמישי 12:00-23:00, שישי 12:00-15:00, כשר

 

 (  )

תל-יצחק

המסעדה מרחיבה את שעות הפעילות, ומשיקה תפריט עסקיות עשיר במסגרתו בוחרים מנה, מנה עיקרית ושתייה קלה או חמה, ומחירה נקבע לפי מחיר המנה העיקרית שנע בין 75-125 שקלים.

 (צילום: שי בן אפרים) (צילום: שי בן אפרים)
(צילום: שי בן אפרים)
 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

תל יצחק, 09-7411110, ראשון-שבת 12:00-01:00, לא כשר

 

תטה

לכבוד חגיגות העשור למסעדה, השיקו ב"תטה" של השף ניר פרומר, עסקיות אביביות במסגרתן אפשר לבחור בין מנה ראשונה, בירה או קינוח ב-10 שקלים בלבד. בנוסף, בהזמנת מנה עיקרית הסועדים יקבלו פלטת סלטים ופוקאצ'ה, מנה ראשונה לבחירה ושתייה חמה במחיר המנה העיקרית שינוע בטווח שבין 59-99 שקלים.

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

לרגל השקת העסקיות החדשות, נוספו לתפריט המסעדה גם מנות עיקריות חדשות כמו טורטליני פטריות מוקפץ עם סלקים וערמונים, וקציצות ברוקולי עם ירקות ירוקים אפויים.

 

מתי: שני-שישי 12:00-17:00

כביש 650 מתחם דור אלון פרדס חנה, 04-6376401, שני-רביעי 11:00-18:00, חמישי-שבת 11:00-23:00, לא כשר

 

לודנס

במסעדה הטבעונית השיקו לקראת הקיץ תפריט חדש עם עסקיות משתלמות שיכולות לכלול בין היתר בוריטו שווארמה מנתחי סייטן עם רוטב גוואקמולי, מיונז וטחינה (45 שקלים), בודהה בורגר - קציצת נבטי עדשים עם פטריות, אגוזי מלך, סלרי, טחינה, בצל ובזיליקום (42 שקלים), רול שניצל - רול טורטייה מקמח מלא עם רצועות שניצל סייטן וירקות (36 שקלים) ומנות יצירתיות נוספות.

 (צילום: סטודיו אנג'י) (צילום: סטודיו אנג'י)
(צילום: סטודיו אנג'י)

מתי: ראשון-חמישי 12:00-14:00

המסגר 1 רעננה, 09-7404002, ראשון-חמישי 12:00-22:00, כשר

 

גספצ'ו

במסעדה הים תיכונית הכשרה הושק תפריט עסקיות חדש במסגרתו תוכלו ליהנות ממנה ראשונות לבחירה, שתייה קלה, שתייה חמה ומנה עיקרית, כאשר מחיר הארוחה כולו יקבע על פי מחיר העיקרית.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

המנות העיקריות שמוצעות במסגרת העסקיות החדשות מחולקות לשלוש רמות מחיר - 89 שקלים, 109 שקלים או 129 שקלים.

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-17:00

מלון הולידיי אין, יקותיאל אדם 9 אשקלון, 08-6530711, ראשון-חמישי 12:00-24:00, שבת- 20:45-24:00 

 

המבשלה

במבשלה הדרומית מציעים עסקיות סוף שבוע - תמורת 49 שקלים תוכלו לקבל דאבל סליידר בוריטו או נקניקיית אסאדו ביתית ובירה, תמורת 69 שקלים תוכלו לקבל ממיקס פירות ים, דג דניס, נזיד פורטר או טריפל סליידר ובירה, ובתמורה ל-89 שקלים תקבלו סטייק אנטרקוט עם פוטטו או מפילה בקר עם כרובית.

 

מתי: שישי-שבת 13:00-17:30

האורגים 2 אילת, 08-935-0550‏, ראשון-חמישי 17:00-02:00, שישי-שבת 13:00-02:00, לא כשר

  

קריולו

באיטלקייה הוותיקה של באר שבע מציעים עסקית שכוללת סלט עם שתייה קלה ב-48 שקלים או ב-59 שקלים, עסקית פסטה ב-50 שקלים, עסקית רביולי או עסקית ניוקי ב-55 שקלים ועסקיות רביולי משודרגת ב-61 שקלים.

 

מתי: ראשון-חמישי 12:00-16:00

קק״ל 27 באר שבע, 08-9159091, ראשון-חמישי 12:00-22:00, מוצ"ש-23:00, כשר

  

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
טעים שם. חאלד עדווי
צילום: יח"צ
מומלצים