שתף קטע נבחר
 

13 מקומות חדשים בארץ

מקומות חדשים שאתם עדיין לא מכירים: ערן שרויטמן מ"אורקה" עושה קאמבק לסצנה הקולינרית עם בית קפה-מאפייה בתל אביב, בר פיתה חדש באשדוד, קונדיטוריה חדשה בכרמי יוסף ועוד מקומות חדשים ברחבי הארץ

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

"פיתה בסטה" (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
"פיתה בסטה"(צילום: לין לוי)
 

ג'וני היל

מסעדת טאפאס חדשה שנפתחה בחלל של "טאפאס אחד העם" של יונתן רושפלד, ומציעה תפריט טאפאס בסגנון פיוז'ן של השף ג'וני היל. הבעלים של המקום, ניר בזק ("אולד פאשן" ו"דון חוליו") חבר להיל, השף הקולומביאני, ויחד הם בנו קונספט חדש למקום.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

התפריט מציע הכל חוץ מאוכל מסורתי, או אם לדייק - 30 מנות טאפאס כמו פוקה טונה (37 שקלים), שהיא למעשה מנה של דג חי עם אורז, טוסטאדה שייטל (39 שקלים), פולפו מנצ'גו (37 שקלים) שהוא למעשה קרפצ'יו תמנון פאפס, ארפה (37 שקלים) - פיתה מקמח תירס שמגיעה בגרסה בשרית, צמחונית או טבעונית וגם וריאציות קריביות לקהל הצמחונים והטבעונים כמו קצ'אפה (34 שקלים) - פנקייק תירס, צ'וריסו טבעוני (29 שקלים) ועוד.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
  

אחד העם 27 תל אביב, 03-5666966, ראשון-שבת 24:00-18:00, לא כשר

 

Beautiful baker

קונדיטוריה ובית קפה של שרי לוטטי, מאפרת במקצועה, שמאז ומעולם אהבה לאפות. לוטסי למדה לימודי אפייה בבית הספר לקונדיטוריה, ובזמנה הפנוי היתה מכינה קינוחים ועוגות יום הולדת מרהיבות לפי הזמנה. בעקבות מות אביה, ששימש עבורה מנטור במטבח, החליטה לעשות מהפך ולצאת לדרך עצמאית.

 (צילום: יציק מילר) (צילום: יציק מילר)
(צילום: יציק מילר)

כעת, כל הדברים הנפלאים מעשה ידיה זמינים בבית הקפה הבוטיקי שלה. תוכלו להזמין כאן קפה וכריכים שווים מלחמי מחמצת וגבינות איכותיות של מחלבת "עברי" (25 שקלים לכריך) או ארוחת בוקר (59 שקלים ליחיד או 99 שקלים לזוג). בנוסף, מציעים כאן קפה ומאפה או בירת בוטיק צוננת לצד קיש וסלט (25 שקלים).

 (צילום: יציק מילר) (צילום: יציק מילר)
(צילום: יציק מילר)
 

יש פה גם מבחר מוצרי קנדיטוריה (כולם מעשה ידיה של לוטטי): עוגות, עוגות שמרים (40 שקלים), עוגות קראנץ' (45 שקלים), עוגות מוס וקינוחי פטיסרי אישיים (30 שקלים) וקישים גדולים (110 שקלים). עבור הילדים מציעה לוטטי "טוסט ילדים" עם סלט.

 (צילום: יציק מילר) (צילום: יציק מילר)
(צילום: יציק מילר)
  

הגפן 2 מרכז מסחרי כרמי יוסף, 052-2714748‏, ראשון-שני 16:00-8:30, שלישי-חמישי 21:00- 8:30, שישי 15:00-8:30, כשר ללא תעודה

   

Sophie deli

בית קפה ומאפייה נטולת גלוטן, שמביאה בשורה חדשה לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. המקום, שנפתח בהוד השרון, שייך לסופי סרגוסטי שעלתה לארץ מפריז לפני שנה. סרגוסטי, בעלת 15 שנות ניסיון ממטבחיהם של השפים הגדולים של פריז, גייסה את כל היצירתיות שבה ויצאה לדרך מתוך שאיפה להציע ללקוחות שלה הרבה יותר מקפה וקרואסון, והכי חשוב - מבחר מוצרים נטולי גלוטן במחיר שווה לכל כיס.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
סרגוסטי מייצרת בבית הקפה הכל, כולל את הקמח המיוחד ממנו היא אופה מאפי בוקר (100 שקלים לקילוגרם), סמבוסק (16 שקלים), עוגות יום הולדת (כ-150 שקלים), בורקסים (7 שקלים ליחידה), עוגות בחושות, מוצרי פטיסרי כמו אקלרים, מילפיי ועוגיות. בנוסף, היא מציעה שם לחמים ופיתות לקניה הביתה, וגם תפריט בית קפה משודרג עם ארוחות בוקר (57 שקלים), מגוון טוסטים (39- 36 שקלים), ופל חומוס (39 שקלים), קישים (35 שקלים), סלטים (35 שקלים), ופל בלגי (28 שקלים) ועוד.
 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

עבור הילדים היא מכינה מנות יצירתיות ומפתות שמוגשות בצלחות הגשה לילדים (35 שקלים). יש גם מנת שף המשתנה מדי יום (42 שקלים) שכוללת טארט ירקות מבצק כרובית, או פחזניות ללא גלוטן ולקטוז. בימי שני היא עורכת במקום סדנאות בישול לילדים (נטולות גלוטן, כמובן). חשוב לדעת - בין השעות 18:00-13:00 אפשר להזמין שם רק טייק אווי.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
  

סוקולוב 10 הוד השרון, 053-246-6140, ראשון, רביעי, חמישי 20:00-8:00, שני 18:00-13:00 (לטייק אווי בלבד), שלישי 22:00-12:00, שישי 15:00-8:00, כשר

 

קפה וסיפור

בית קפה קטן בישוב מוצא המשקיף על הנוף הפסטורלי של הרי ירושלים, השייך להילה ויוסי בן חמו. מציעים כאן תפריט חלבי עם ארוחות בוקר (109-59 שקלים), שקשוקה (50 שקלים), פסטות (60-54 שקלים), סלטים (55-48 שקלים) ובשבתות יש גם ג'חנון (25 שקלים).

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

למיקום של בית הקפה הזה יש ערך היסטורי מיוחד - הוא שוכן בתוך מה שהיה הבית הראשון שנבנה מחוץ לחומות מוצא והאזור כולו, ובשל הנופים הפסטורליים שמקיפים אותו - נחשב לטוסקנה של אזור ירושלים. מדי פעם מתקיימים כאן ערבי ג'אז וערבי שירה בציבור בתשלום סמלי ואפשר גם לשלב סיור באתר הארכיאולוגי "בית ילין" הסמוך.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

המטבח של בית הקפה מנסה לנצל את המוצרים המקומיים כמו למשל השזיפים שגדלים בבוסתן אשר עוטף את המקום, נכנסים לריבות והזיתים שגדלים על עצי הזית בבוסתן, מוחמצים במקום ומוגשים לצד מנות.

 

מוצא (על כביש מספר אחת) מאחורי בית הכנסת העתיק, 050-8386830‏, רביעי 16:00-9:00, חמישי 22:00-10:00, שישי 16:00-9:00, שבת 19:00-10:30, לא כשר

 

Gazoz beach

מסעדה חדשה שמבטיחה לתל אביביים אווירה של סן טרופה במיקום מאתגר ובלתי צפוי - מתחם חוף ירושלים. התכנון הוא שהמסעדה הזו תהיה מסעדת חוף שונה ממה שהורגלנו אליו עד כה, הן מבחינת העיצוב והן מבחינת התפריט המוגש במקום.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

אז מה אוכלים שם? מנות פתיחה כמו אנשובי קרוסטיני (30 שקלים), מנות ראשונות כמו פסטיה שרימפס (52 שקלים), סלטים (62-54 שקלים), מנות עיקריות כמו רביולי שרימפס (92 שקלים) וגם פיצה, טוסטים, דגים, המבורגר ועוד.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
  

חוף ירושלים תל אביב, 050-7487820, ראשון-שבת 2:00-8:00, לא כשר

 

ברונו במל"ן

חמארה ים תיכונית חדשה (עם נגיעה הודית) נפתחה בכרם התימנים, במיקום שבו פעל בעבר הבר השכונתי "מל"ן 18". מדובר בפיילוט ניסיוני של חיים בורשטיין (לשעבר "סלונה בר" במתחם נגה), בו הוא מתכנן להגיש תפריט עונתי משתנה שיציע מאכלים שונים מאלו המאפיינים את הכרם.

 

כדי לשמור על הגחלת ההודית שהייתה לבר, גם ב"ברונו במל"ן" יוגש טאלי צמחוני בגרסה יוונית הודית ויפואית (52-37 שקלים), לצד מבחר מנות קטנות כמו לחמניית קובנה תוצרת בית עם מתבלים משתנים (18 שקלים) ומנות כמו דג מרוקאי (35 שקלים) וקובנה בורגר (45 שקלים).

 (צילום: גלעד בר שליו) (צילום: גלעד בר שליו)
(צילום: גלעד בר שליו)
 

בגזרת האלכוהול תמצאו במקום מבצעים חסרי תקדים כמו 1+1 לאורך כל שעות היום על כל המשקאות, בירה שנייה ב-10 שקלים וצ'ייסרים ב-10 שקלים.

 

מל"ן 18, כרם התימנים תל אביב, 054-2618831, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

Power Coffeeworks

מפעל קלייה משפחתי קטן עם בית קפה, שנפתח לאחרונה בשוק מחנה יהודה. סטפני וברנדון טריגר שפתחו את המקום, עלו ארצה לפני שנה מקייפטאון שבדרום אפריקה. שנתיים קודם לכן, ברנדון, שהיה יועץ ביטחון ופרמדיק במקצועו, החל ללמוד אצל חמו את רזי קליית הקפה בבית הקלייה המשפחתי בדרום אפריקה, כדי שיוכל לפתוח בית קלייה קטן בארץ ולפרנס בכבוד את משפחתו.

 

בנתיים, סטפני ניצלה את הזמן כדי לעבור גיור וכעת הם כאן, קולים תערובות קפה מיוחדות ומגישים משקאות קפה ותה וכמה מנות ליד. אפשר לשבת כאן על כוס קפה או על צ'אי מסאלה, ולנשנש כריכים מעולים מלחם איטלקי. בנוסף, אפשר להזמין כאן בירת אלכסנדר ולנשנש לצידה נאצ'וס. אגב, ההיצע של הנשנושים עתיד להתרחב בקרוב, ולתפריט המשקאות יכנס גם קפה טורקי מיוחד.

סטפני וברנדון טריגר על רקע בית הקפה שלהם (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)
סטפני וברנדון טריגר על רקע בית הקפה שלהם(צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)
 

אם אתם יודעים להעריך קפה טוב, תוכלו לקנות כאן תערובות כמו קולומביה, גווטאמלה, קניה ותערובת הבית שנקלות קלייה בהירה או כהה (110-92 שקלים לקילו). מעבר לקפה הטוב ולריח המדהים של בית הקלייה, יש למקום אנרגיות חיוביות במיוחד ובעלי מקום חייכניים ומפיצים אווירה טובה ונעימה מסביב.

 

אגריפס 111 ירושלים, 02-29412759, ראשון-חמישי 20:00-8:00, חמישי 22:00-8:00, שישי 16:00-8:00, כשר חלבי

 

אדמונד

במיקום ההיסטורי שבו פעלה קרוב ל-20 שנה מסעדת "סטפן בראון" ובאותה החצר הפנימית הקסומה בדיוק - נפתח "אדמונד", בית קפה חדש.

 (צילום: מתוך חשבון האינסטגרם)
(צילום: מתוך חשבון האינסטגרם)

מציעים כאן קפה שנקלה במכונת קלייה רצינית, מבחר חליטות תה קר ומיצים טבעיים ארוזים בבקבוקי זכוכית. לצד המשקאות מגישים כאן גם מאפים ביתיים שונים.

 

אלנבי 97 תל אביב, 03-6283469, ראשון-חמישי 7:30-20:00, שישי 18:00-7:30, לא כשר

 

פיתה בסטה

מקום חדש נפתח באשדוד והוא מביא איתו את טרנד הפיתה עם אווירה צוהלת, מוזיקה בווליום גבוה, ומטבח פתוח רוחש פעילות, שמוציא מנות בפיתה - בשריות וצמחוניות.

 

מבחר מנות הבר בפיתה כולל סטייק&אגס (45 שקלים), "פיתה כבדה" עם כבדים צלויים (32 שקלים), "קציצות הבקר של עדי" (32 שקלים) ופרגית במרינדה (34 שקלים). גולת הכותרת כאן היא ללא ספק פיתה עם בשר אסאדו מפורק, צ'ימיצ'ורי וחמוצים (36 שקלים), שרק בשבילה תרצו לחזור לכאן שוב ושוב. לפיתה אפשר לשדך תוספות כמו תפוח אדמה או בטטה אפויים (10 שקלים) שמוגשים חצויים ועם ריח מדהים של מדורה.

 (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)
 

עבור מי שאינו אוכל בשר, מציעים כאן פיתה "תסביך" שהיא וריאציה של סביח, בוריקה או קציצת ירק ויש גם פיתת קינוח עם שוקולד, אגוזים ובננות צלויות על הגריל (10 שקלים). על מנת שכל זה יעבור חלק במורד הגרון, ימזגו לכם צ'ייסר של ערק או בירה מהחבית בעלות של 10 שקלים בלבד.

 

על המיזם אחראיים עדן ובן - שני אחים למשפחת נצר וחבר ילדותם, אלעד רובין. על הקונספט אחראי עדן, שהיה בעבר זכיין של רשת ארצית והפעם החליט לעשות את זה אחרת, כשהתכנון הוא להפוך את "פיתה בסטה" לרשת שתאפשר לזכייניה להרוויח את מה שמגיע להם באמת.

 

הבנאים 1 אזור תעשיה אשדוד, 08-6644199, ראשון-חמישי 23:00-11:00, שישי 16:00- 11:00, כשר

 

Guest room

בר שכונתי חדש באזור גן החשמל בתל אביב, שפתחו אנשים המעוריםבחיי הלילה תל אביביים - אסף גרשקוביץ (מהבעלים לשעבר של ה"אוטו" ברוטשילד), יובל סופר (שגריר מזקקת הוויסקי הישראלית הראשונה בארץ - "מילק & האני") ורני כהן (לשעבר מנהל מקצועי בבית הספר לברמנים, וכיום יועץ בכיר בחטיבת האלכוהול של חברת "טמפו").

 

מתמקדים כאן בעיקר בקוקטיילים קלאסיים, יינות מהעולם וטאפאס קלילים שמשתלבים עם האלכוהול שלצידם. המקום עצמו נטול מניירות אך עם שיק טרנדי. בימים ראשון עד חמישי, בין השעות 20:00-18:00, מתקיים במקום Happy Hour עם 50 אחוז הנחה על כל האלכוהול, ובימי שישי בצהריים החל מהשעה 14:00 יחגגו כאן בקרוב גם קבלת שבת בסגנון משתנה.

 

התפריט האלכוהולי כאן מציע קוקטיילים קלאסיים (48-45 שקלים), כ-30 יינות מרחבי העולם שאפשר להזמין גם בכוסות (42-32 שקלים) וגם בחצאי בקבוקים (200-110 שקלים). תפריט האוכל כולל מנות כמו תמרים ממולאים בגבינה כחולה עטופים בבייקון (26 שקלים), עלי גפן טבעוניים (32 שקלים), טוסטוני מנצ'גו וריבה (30 שקלים), נקניקית צ'וריסו עגל (38 שקלים), סלט עם שלושה סוגי עגבניות, קרוטונים וגבינת פטה (34 שקלים) ומנות נוספות שעושות טוב לאלכוהול.

 

מקווה ישראל 26 תל אביב, ראשון-חמישי 1:00-18:00, שישי 2:00-14:00, שבת 1:00-19:00, לא כשר

  

 (  )

שרויטמן

ב-2009 התעצבה הסצנה הקולינרית בארץ כשהשף ערן שרויטמן סגר את מסעדת "אורקה" שבה גילינו שחלמון יכול לנוח גם בתוך רביולי. אחר כך שרויטמן עשה ייעוץ לפיצרייה "בית העם" בתל אביב, ולפני כשנתיים, גידי כהן, הבעלים של הפיצריה, הודיע כי היא נסגרת, פחות משנה לאחר שנפתחה. מאז הוא בעיקר אפה בביתו במושב, וחילק סחורה משובחת במיוחד למספר מקומות בעיר. בימים אלה שרויטמן מתכונן לקאמבק מפתיע והפעם  לא במרכז תל אביב וגם לא מסעדת שף, אלא מאפייה ובית קפה שיפעלו בחלל במזרח העיר.

שף ערן שרויטמן. "לא מחפש כמות, אלא איכות" (צילום: יח"צ) (צילום: יח
שף ערן שרויטמן. "לא מחפש כמות, אלא איכות"(צילום: יח"צ)
  

איך זה מרגיש לעזוב מטבח שף ולעבור למאפייה עם מטבח קטן?

"אני לא נמצא במטבח כבר די הרבה שנים ועזבתי מרצון, לכן אין לי חרטות. ההתמקדות באפייה היא סגירת מעגל עבורי, מכיוון שאת דרכי המקצועית התחלתי מסטאז' במחלקת האפייה ב'לה ארפז'' בפריז (מסעדה בעלת 3 כוכבי מישלן של השף אלן פאסר) עקב מחסור במקום פנוי במטבח. מתוך המאפייה של המסעדה צמחתי לכל התפקידים האחרים שעשיתי בה, ומאז האפייה משכה אותי יותר מהבישול. זו, בין השאר, גם הסיבה לכך שבכל המסעדות אפיתי בעצמי את הלחמים".

 

אז לא לצפות לרביולי עם חלמון חי במקום החדש?

"אולי נעשה ערבי חלמון ללקוחות שהתגעגעו, אבל רק מתוך שעשוע ולא יותר מזה".

 

המאפייה שפותח שרויטמן לא ממש חדשה, היות והוא עושה ניסיונות כבר שלוש שנים, כשהשנה הראשונה הוקדשה לפיתוח המוצר ובמשך השנתיים שלאחר מכן היא סיפקה לחמים למספר מסעדות בתל אביב. כעת, שרויטמן יציע שם לחמי מחמצת שעוברים לישה ידנית ועשויים מחומרי גלם טובים טובים, פרצלים מיוחדים, מאפי בצק עלים ומוצרי פטיסרי.

 

השינוי הגדול שעושה השף בימים אלו נובע מהרצון להגיש את הלחם יחד עם שאר מוצרי האפייה שלו לקהל הרחב. לכשתיפתח, המאפייה החדשה תפנה לקהל ממוקד מאוד, כזה שאוהב אוכל ומעריך לחם טוב. "אין לי כוונה למשוך לכאן אלפי לקוחות פרטיים, כמו שלא הייתה לי הכוונה לצבור מאות מסעדות בתור לקוחות המאפייה", הוא אומר וממשיך: "אני לא מכוון לכמות, אלא לאיכות בלבד".

 

יציאה מן המטבח והתמסרות לאפייה הוא לא המהפך היחיד שעבר שרויטמן. "כבר הרבה מאוד זמן שאני בדרכי לטבעונות, והעיסוק בלחם היה הטריגר האמיתי לכך", חושף השף. "העיסוק בקמח ומים פתח בפניי את הערוצים הצמחוניים והטבעוניים, וכעת רוב הלחם שאני אופה טבעוני, והתכנון הרחוק הוא שגם המקום החדש שייפתח יהפוך עם הזמן לטבעוני, אך זה יקרה רק לאחר שאני אבשיל לכך באופן סופי".

הפיצה של שרויטמן בפיצריית "בית העם" שנסגרה (צילום: אורן שליו) (צילום: אורן שליו)
הפיצה של שרויטמן בפיצריית "בית העם" שנסגרה(צילום: אורן שליו)
  

ומה לגבי הכשרות שהביקוש אליה הולך וגדל?

"בעיניי, כשרות הייתה אמורה להוות תו תקן למצוינות והקפדה אבל כולם עוקפים את זה היום. המוצר שאני מציע כשר ביסודו, מכיוון שכבר היום הוא מספיק איכותי אפילו בשביל הלקוחות שומרי הכשרות שלי.. השורה התחתונה היא שמי שמחפש את ההקפדה שהכשרות נועדה לתת, יקבל את זה אצלי גם ללא התעודה, עליה אני מוותר בגלל שאינני מעוניין להכניס יד לפוליטיקה מוסדית או לביורוקרטיה".

 

ומה אתה מתכנן להגיש בבית הקפה?

"המטבח של בית הקפה יהיה מבוסס על לחם והאוכל שיוגש בו יהיה תומך לחם. יהיו בו ברוסקטות למיניהן, טייק אוף למנות בוקר כמו קרוק מיסייה וקרוק מדאם, יהיו בו גם מרקים מיוחדים שאני אכין, סלטים לא שגרתיים ומנות קטנות ומדויקות. את הכול כמובן נעשה במקום, כולל את היוגורט ואת הקרם פרש, את הירקות אמנם לא נגדל לבד, אבל הם יגיעו מהמגדלים הטובים ביותר בארץ ויבחרו בקפידה, כפי שאני עושה עם כל שאר המצרכים שאני בוחר לעבוד איתם".

 

נחלת יצחק 30, תל אביב

 

סטיישן סנדוויץ' קלאב

רשת פסט פוד חדשה עתידה להיפתח על ידי יאיר מלכה (מבעלי "קפה גרג") ויוצעו בה כריכים בשריים, סלטים, עופות בגריל וקינוחים. בשלב הראשון יפתחו שמונה סניפים ברחבי הארץ, ארבעה מהם עתידים להיפתח כבר בחודש הקרוב ב"עופר גרנד קניון" בחיפה, בקניון "סטריפ מול" ברמת ישי, ברחוב אח"י אילת בקרית חיים ובחוצות המפרץ.

 (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
(צילום: דן פרץ)
 

בין המנות שיוגשו יהיה אפשר למצוא "סטיישן סנדוויץ' קלאב" - נקניקיה בלחמנייה (15 שקלים), כריך שניצל ( 25 שקלים), סנדוויץ קציצות הבית (25 שקלים), כריך שאוורמה טבעונית (30 שקלים), סנדוויץ' קורנביף (35 שקלים), עוף שלם בגריל (59 שקלים), סלט כרעי עוף (35 שקלים) ועוד.

 (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
(צילום: דן פרץ)
  

מיץ מרק

מאת: שרון ליפקינד

בעוד כשבוע ייפתח סניף חדש של "מיץ מרק" בתל אביב, שיצטרף לסניף ברחוב כצנלסון בגבעתיים. "מיץ מרק" היא הפינה הטבעונית של גבעתיים, שהפכה להיות מוקד עלייה לרגל לארוחת בוקר טבעונית, שייקים טבעוניים ועוד מוצרים ייחודיים שאינם מן החי.

 

המקום החדש גדול יותר מהסניף בגבעתיים, וגם בו אפשר יהיה למצוא מרקים ותבשילים כמו חציל אפוי עם גרגירי חומוס ובולונז מש עם חצילים ועגבניות (20/30/55 שקלים), כריכים כמו כריך מקמח עדשים וטופו עם פסטו וירקות או בטטה אנטיפסטי עם מיונז ופסטו (18/34 שקלים).

 (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)

ארוחות הבוקר הפופולריות כוללות חביתת טופו ועדשים, סלט שוק, ממרחים וגבינות טבעוניות, פודינג צ'יה, מיץ תפוז, תפוח, סלק או גזר (54 שקלים).

 (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)
 

יש גם טייק אווי עד האוטו, ומקבץ מוצרים טבעוניים לקחת הביתה כמו ממרח שקדים, עוגיות אלפחורס, עוגיות לימון וקוקוס ועוד. בימי רביעי יש עוגות ומאפינס של "אברהם אפינו" על בסיס קמח כוסמין ללא סוכר לבן. וכל האנרגיה הטובה - בחינם.

 (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)
 

מיץ מרק, ארלוזרוב 62 תל אביב

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים