טבסקו: המורשת נחשפת
הבנקאי מלואיזיאנה שאיבד את כל ממונו במלחמת האזרחים האמריקנית, החל למכור רוטב פלפלים פיקנטי ונחל הצלחה מסחררת בניו אורלינס. מאז ועד היום, מנהלת משפחת מק'ילני את העסק, ומייצרת בתהליך של שלוש שנים וחצי את אחד הרטבים הנפוצים בעולם. "הסוד הוא שאנחנו מוכרים יותר בקבוקים לשפים ולמטבחים מאשר לאנשים בבית. מאחר שהחריפות של הטבסקו לא מתבטאת בבישול, הוא משמש כתבלין לכל דבר", מספר אנתוני סימונס, דור חמישי בעסק המשפחתי
הבקבוקים האדומים חוגגים 150 שנים (צילום: נעה חסלוביצר, צילומי ויזואליה באדיבות טבסקו)
הכותבת הייתה אורחת של חברת ״ניצן״, חברה לייבוא רוטב טבסקו.
פלפל אדום חריף טבסקו חגיגות 150
צילום: Shutterstock
מומלצים