שתף קטע נבחר
 

טבסקו: המורשת נחשפת

הבנקאי מלואיזיאנה שאיבד את כל ממונו במלחמת האזרחים האמריקנית, החל למכור רוטב פלפלים פיקנטי ונחל הצלחה מסחררת בניו אורלינס. מאז ועד היום, מנהלת משפחת מק'ילני את העסק, ומייצרת בתהליך של שלוש שנים וחצי את אחד הרטבים הנפוצים בעולם. "הסוד הוא שאנחנו מוכרים יותר בקבוקים לשפים ולמטבחים מאשר לאנשים בבית. מאחר שהחריפות של הטבסקו לא מתבטאת בבישול, הוא משמש כתבלין לכל דבר", מספר אנתוני סימונס, דור חמישי בעסק המשפחתי

 

הבקבוקים האדומים חוגגים 150 שנים    (צילום: נעה חסלוביצר, צילומי ויזואליה באדיבות טבסקו)

הבקבוקים האדומים חוגגים 150 שנים    (צילום: נעה חסלוביצר, צילומי ויזואליה באדיבות טבסקו)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

 

הכותבת הייתה אורחת של חברת ״ניצן״, חברה לייבוא רוטב טבסקו.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: Shutterstock
פלפל אדום חריף טבסקו חגיגות 150
צילום: Shutterstock
מומלצים