שתף קטע נבחר
 

חנויות הדגים שכדאי לכם להכיר

רגישים לריחות החזקים של מאכלי ים, והדבר האחרון שמתחשק לכם הוא להתחיל לנקות ולטחון את הדג שזה עתה רכשתם במיטב כספכם? כדאי שתכירו את חנויות הדגים הבאות, שיציעו לכם סחורה טרייה ונקייה, שירות הולם ואפילו מתכונים

 

השף ויקטור גלוגר מלמד איך להכין פילה לברק במחבת ב-90 שניות    (בימוי: רפי ברבירו, צילום: ירון שרון)

השף ויקטור גלוגר מלמד איך להכין פילה לברק במחבת ב-90 שניות    (בימוי: רפי ברבירו, צילום: ירון שרון)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

גם מתכונים תקבלו שם (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
גם מתכונים תקבלו שם(צילום: ירון ברנר)
  

חנויות דגים עשויות להיות לא ידידותיות למי שרגישים לריחות ולשירות - איך נגדיר זאת בעדינות - לא סבלני במיוחד. עד לפני כמה שנים מרבית חנויות הדגים בארץ היו מהסוג הזה - מחוספסות, ריחניות ועם מוכרים (שהם למעשה גם הדייגים) שלא תמיד ניחנו בסבלנות להסביר ולפרט על כל דג ודג.

 

כיום, לצד אלו הוותיקות פועלות בארץ גם כמה חנויות בוטיק נטולות ריח, עם ריצוף צבעוני וקרמיקות יפות, ממש בתי מרקחת לדגים. שם ינקו את הדג בפינצטה, ויביאו לכם אותו עד הבית (או עד האוטו) ארוז בוואקום וכמעט ללא ריח. את הדגים עצמם שומרים, מפלטים ואורזים בחנויות הללו בשיטות משוכללות, ואפילו מספקים שם שירותי חיתוך לסביצ'ה, סשימי וסושי וגם קיצוץ דג לקציצות, לרוב במחיר הדג עצמו.

מטפלים בדג באהבה. "פישופ" (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
מטפלים בדג באהבה. "פישופ"(צילום: ירון ברנר)
 

בדקנו כמה מחנויות הדגים המובילות, הוותיקות והחדשות יותר שפועלות כיום בארץ, ואספנו מדגם מייצג של מחירים לדגים שבעוד פחות משבוע יהפכו לגולת הכותרת בשולחן החג של רובנו.

 

והנה עוד משהו שכדאי לכם לדעת לפני שאתם מתנפלים על חנות הדגים הקרובה לביתכם: מחירי הדגים משתנים לפי מידת הדג (בשל הפחת), ולכן מחירם של הדגים הגדולים יקר יותר. כמו כן, המחירים נקבעים לפי מוצאו של הדג (ייבוא טרי מקפריסין או דג שגדל בבריכות הגידול בארץ). גם ההיצע והביקוש רלוונטיים כאן, ולכן כדאי להתעדכן במחירים ביום הקנייה עצמו.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

זיקו דגים

פעם אפשר היה לרכוש את הדגים של זיקו רק בחנות הדגים שלו ביפו, היום אפשר להזמין אותם גם דרך אתר האינטרנט שלו והם יסופקו לביתכם נקיים וארוזים היטב.

   (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

באתר אפשר למצוא מבחר מבצעים חודשיים, מוצרים משלימים כמו יינות, רטבים, תבלינים, פסטות וגם דגים כבושים ומלוחים. כמו גם, תמצאו שם פירות ים קפואים וטריים ודגים טריים.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

מחירים לדוגמא: פילה סלמון פרוס - 132 שקלים לקילו, לוקוס לבן - 148 שקלים לקילו, לברק במשקל של קילו - 115 שקלים ליחידה, דניס במשקל של חצי קילו - 34 שקלים ליחידה.

 

התחייה 26 יפו, 03-6829545, ראשון-חמישי 13:00-8:00, שישי 11:00-7:30, לא כשר

 

צילום: ירון ברנר

צילום: ירון ברנר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מאריס סביצ'ה בר

בחנות הדגים ומסעדת השוק של השף נתי נייזוב, מציעים לחג דגים ממולאים בעשבי תיבול (לברק - 62 שקלים ליחידה, דניס - 60 שקלים ליחידה ובר ים - 200 שקלים לקילוגרם) וקציצות דגים ברוטב חריימה (170 שקלים לקילוגרם).

   (צילום: נתי נייזוב)
(צילום: נתי נייזוב)

יש במקום גם תצוגה של דגים טריים שנחים על משטח עם קרח, אותם אפשר להזמין בטלפון ולקבל במשלוח. אבל הכי כדאי להגיע לשם ולקנות במקום, מכיוון שאז אפשר ליהנות גם מאחת ממנות הביס שמכינים שם ושהמבחר שלהן משתנה מעת לעת ויכול לכלול פיתה ביס עם טרטר, סקאלופ, סשימי סלמון, בורגר סרטנים ועוד. מחירי דגים לדוגמא (בקילוגרם): פילה סלמון - 140 שקלים, לברק - 108 שקלים, דניס - 108 שקלים.

   (צילום: נתי נייזוב)
(צילום: נתי נייזוב)

ראול ולנברג 20 שוק צפון, 03-6344432, ראשון-חמישי 22:00-12:00, שישי 15:30-10:00, לא כשר

 

מוסי

מוסי (משה) פנסטר הוא סוחר ומומחה לדגים בעל שם מוכר וחנות דגים ותיקה ואהובה בשוק הכרמל, שהשפים המקומיים והפודיז אוהבים לפקוד, והיא מספקת ללא מעט מסעדות מובילות תוצרת ימית טרייה במיוחד. את החנות פתח אביו של מוסי, כשהוא עצמו נמצא בעסק באופן רשמי מאז 1984. אגב, מוסי הוא גם זה שהפך את החנות ללא כשרה והתחיל למכור בה פירות ים.

מה אפשר למצוא שם? דגים מיוחדים כמו איילת ים וגמל ים (בן גוריון), תמנונים טריים מהים התיכון, פלמידות לבנות ואדומות ופרידות וגם כמה סוגים של אוייסטרים. מחירים לדוגמא: לוקוס - 150 שקלים, דניס - 65 שקלים.

 

הכרמל 25 שוק הכרמל תל אביב, 03-5101863, ראשון-שישי 16:00-8:00, לא כשר

 

פישופ

פרויקט משותף של הראל בלו (הבעלים של קבוצת "בלו") ושל זיקו, דייג ויבואן דגים ופירות ים כבר כמעט 50 שנה, שיש המחשיבים אותו לאוטוריטה בכל מה שקשור לדגים. במקום, שמעוצב בדומה לחנויות הדגים בשווקים העולמיים, מציעים דגים ופירות ים כולל אויסטרים, צדפות למיניהן ואפילו סרטנים.

   (צילום: מיטל סולומון)
(צילום: מיטל סולומון)

גם כאן, כמו בכל החנויות מהדור החדש יפרסו, יחתכו וייטחנו לכם את הדגים לאיזו צורה שתרצו - החל מקציצות, דרך סשימי וסביצ'ה ועד לסושי. מלבד הדגים הטריים, לכבוד ראש השנה מציעים בחנות גם חריימה ביתי ופיקנטי מדג מוסר (15 שקלים ל-100 גרם) ופילה סלמון בשום ויין לבן (17 שקלים ל-100 גרם).

 

המחירים של הדגים הטריים לדוגמא: דניס מידיום - 40 שקלים ליחידה, לוקוס גדול - 180 שקלים לקילוגרם, לברק מידיום - 40 שקלים ליחידה, לברק ענק - 180 שקלים לקילוגרם, פילה סלמון טרי - 140 שקלים לקילוגרם.

 

שרונה מרקט תל אביב, 03-6311160, ראשון-חמישי 22:00-9:00, שישי 16:00-8:00, שבת 9:00- 23:00, לא כשר

 

שאול הדייג

שאול נולד בנמל יפו, ועד היום הוא ממשיך להתגורר בעיר ולדוג דגים בספינת הדייג שלו. בחנות שלו, שנמצאת ברחוב יפת שביפו, תוכלו לקנות מבחר דגים טריים שנמשו מהים רק כמה שעות קודם לכן. כבונוס, שאול ינדב לכם פרטים על כל דג ודג שהוא מוכר בחנותו, ימסור לכם מידע על מצב הדגה והים התיכון, וייתן לכם מתכוני דגים מופלאים.

 

שאול הוא אחד הדייגים החביבים והסימפטיים בארץ, והעובדה שהוא מספק דגים ללא מעט בתי מלון ומסעדות מובילות בתל אביב-יפו, לא גורמת לו להיות פחות סבלני או שירותי.

 

מה תוכלו למצוא שם ובאיזה מחיר? לוקוס יעלה לכם בחנות של שאול  100 שקלים לקילוגרם, דניס יעלה 50 שקלים לקילוגרם ועבור קרפיונים תשלמו כאן 25 שקלים לקילוגרם.

 

יפת 14 (מול עבולאפיה) יפו, 050-5300663, ראשון-שישי 16:00-8:00, כשר

  

עיסא הדייג

חנות דגים משפחתית, מפורסמת וותיקה ביפו, שהוקמה על ידי עיסא האב ב-1976 וכיום מנהלים אותה ארבעת בניו. את הטחינה עושים במקום בעזרת שני סכינים (ולא בעזרת מטחנה כמו בדרך כלל), ואת הדגים אפשר לקנות בחנות עצמה או דרך אתר האינטרנט.

 

מחירים לדוגמא: דניס - 65 שקלים לקילוגרם, לוקוס - 120 שקלים לקילוגרם, מושט - 35 שקלים לקילוגרם, פילה סלמון - 95 שקלים לקילוגרם, פלמידה לבנה - 80 שקלים לקילוגרם. אגב, מלבד הדגים מציעים בחנות גם פירות ים ביניהם מולים, קלמרי, שרימפס וסרטנים.

 

יפת 96 יפו, 03-6821086, שני-חמישי 17:30-8:00, שישי 16:00-8:00, לא כשר

 

חוות דגים

חנות כשרה שפועלת בגבעתיים כבר מעל ל-15 שנה. במידה שתרצו להזמין את הדגים במשלוח עד הבית, יש לעשות זאת יום קודם עד השעה 18:00 בערב. וגם - במידה שאתם מחפשים מה לעשות עם הדגים הללו, תמצאו באתר החנות שלל מתכונים מגוונים.

 

מחירים לדוגמא: לוקוס - 139 שקלים לקילוגרם, דניס (נטו) 80 שקלים לקילוגרם, פילה דניס  -175 שקלים לקילוגרם, לברק (ברוטו) - 90 שקלים לקילוגרם, פילה לברק - 195 שקלים לקילוגרם.

 

כורזין 5 גבעתיים, 03-5350645, שני-רביעי 19:00-8:00, חמישי 20:00-8:00, שישי 15:00-7:00, כשר

 

 (  )

Lunyo

"לוניו" היא חנות דגים בוטיקית שיותר נכון יהיה לקרוא לה מתחם קונספט, מכיוון שיש בה גם חנות דגים מהמתקדמות שיש, גם מעדנייה וגם בר אוכל שבו מגישים פיש אנד צ'יפס אלוהי (48 שקלים).

 

את המקום פתח רמי אורדן, בנו של דייג מטבריה שלפני ש"מכר את הפררי" וקנה ספינת דייג, הספיק לעבור בכמה ממשרות הניהול הנחשקות ביותר בתחום הפיננסיים ואף להיות הבעלים של חברת השקעות. כיום, הוא דג בים ומוכר את הדגים שלו בחנות שהקים לצד דגים מיובאים מקפריסין, שמגיעים ארצה במשלוחים טריים מדי יום.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

הדגים מאוחסנים בחנות בטמפרטורת אפס (גם בוויטרינה יש את אותה טמפרטורה!), ורמת ההיגיינה במקום נושקת לזו של בית מרקחת. הם נארזים בוואקום או בבד לא ארוג ומיוחד שסופח אליו את הנוזלים ועוברים טחינה (בכל צורה שתרצו). והמלצה שלנו - כדאי לבדוק האם יש במלאי את רוטב הטרטר המעולה שמכינים במקום, וגם לטעום את רוטב החריימה שמוכן גם הוא במקום.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

כל המפלטים שמועסקים שם הם שפים בהכשרתם, שיכולים להמליץ לכם על מתכוני דגים שונים ועל מוצרי מעדנייה נוספים שמומלץ לכם לרכוש בחנות. מחירים לדוגמא (ברוטו ובקילוגרם): דניס - 82 שקלים, לברק - 89 שקלים, מוסר - 94 שקלים, בורי - 58 שקלים, סלמון - 140 שקלים, אינטיאס - 120 שקלים, לוקוס - 130 שקלים.

   (צילום: חופית בוהדנה)
(צילום: חופית בוהדנה)

המעלית 2 קדימה, 09-7778644, ראשון-חמישי 9:00- 21:00, כשר ללא תעודה

 

דג על הגל

במושב גבעת חן שממוקם בטווח שבין הרצליה, רעננה וכפר סבא פועלת חנות דגים מומלצת שבה תקבלו שירות אדיב ונעים. הבעלים של המקום תמיד יגלה לכם איזה דג טרי הגיע באותו היום, ואפילו יחתוך אותו לאיזו צורת חיתוך שתבקשו, כולל לקוביות של סביצ'ה.

 

מחירים לדוגמא: לוקוס (יש להזמין שלושה ימים מראש) - 160 שקלים, דניס נקי - 99 שקלים, לברק - 109 שקלים. אגב, בחורף יש במקום גם פירות ים טריים.

 

משק 33 גבעת חן, 09-7463443, ראשון-חמישי 17:30-8:00, שישי 15:00-8:00, לא כשר

 

אשת הדייג

חנות מיוחדת שהוקמה על ידי מיטל זימנר - שיותר מכל אוהבת לבשל ולאכול דגים - לפני חמ שנים בהוד השרון. המטרה של זימנר הייתה להקים חנות בוטיק, נקייה ונוחה, שאפשר לקנות בה דגים טריים שעברו בדיקה קפדנית במיוחד בטרם הוצעו למכירה. אגב, את הסחורות זימנר רוכשת מהדייגים עצמם מדי יום בארבע לפנות בוקר.  

   (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

בחנות המצוחצחת שלה אפשר לקבל את הדג טחון, קצוץ, משופד או חתוך לקוביות ללא תוספת עלות. במידה שתרצו פילה, הצוות יעבור עליו עם פינצטה על מנת להבטיח שלא נותר ולו זכר לקוצים, ואת הקרפיונים ישמחו לטחון עבורכם שם (עם העור או בלעדיו). 

   (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

מלבד הדגים הטריים, יש בחנות של זימנר גם מוצרי מעדנייה שונים ודגים מעושנים. מחירים לדוגמא (בקילוגרם): לברק - 92.90 שקלים, סלמון - 110 שקלים, טונה - 200 שקלים, דניס ענק - 79.90 שקלים. מי שמתקשים להגיע לחנות, ודאי ישמחו לדעת כי עושים שם גם משלוחים.

   (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

דרך מגדיאל 62 הוד השרון, 09-9555355‏, שני, רביעי 19:00-8:00, שלישי 14:00-8:00, חמישי 22:00-8:00, שישי 15:30-8:00, כשר ללא תעודה

 

שלדג

חנות דגים ומעדנייה ששייכת לאילן וורד גלבר, בה מציעים מגוון גדול של דגי ים טריים ודגי בריכות, ביניהם גם פורלים מחוות "דגי הדן". כמו כן, תוכלו לרכוש במקום פירות ים, יינות וגבינות, לובסטרים מבושלים וקפואים, מולים (72 שקלים), קלמרי ושרימפס במגוון גדלים.

 

את ההזמנה אפשר לבצע טלפונית או באתר, ולקבל במשלוח עד הבית. מחירים לדוגמא (בקילוגרם): דניס ים גדול - 79 שקלים, פילה סלמון - 119 שקלים, מוסר ים - 89 שקלים, לוקוס - 114 שקלים, קרפיון 36 שקלים, מוסר ים ענק - 85 שקלים.

 

בכניסה לטבעון מכיוון נופית (או בוויז: "שלדג טבעון"), 04-993-0241‏, שני-שלישי, שבת 16:00-9:00, רביעי-חמישי 19:00-9:00, שישי 17:00-8:00, לא כשר

 

ויקטור הדייג

ויקטור הוא דייג כבר מעל ל-30 שנה, ויש לו חנות דגים קטנה בכניסה לשוק ואדי ניסנס שבחיפה. צמוד לחנות הזו פועלת גם מסעדה, בה אפשר לאכול את הדגים הנמכרים בחנות.

 

לצד ויקטור עובדים בחנות גם בניו, שישמחו לפלט, לנקות ולחתוך עבורכם את הדגים באיזו צורה שתבקשו. הדגים עצמם מגיעים מספינת הדייג הפרטית של ויקטור, ומהשלל שדגו חבריו הדייגים. מחירים לדוגמא (בקילוגרם): מושט - 125 שקלים, סלמון - 90 שקלים, לוקוס - 110 שקלים.

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

ואם כבר הגעתם לכאן לבחור דגים לחג, כדאי שתדעו שארוחה עסקית זוגית תעלה לכם במסעדה 150 שקלים והשירות במקום נעים מאוד ומלווה בהמון צחוק והומור, במיוחד כשוויקטור בסביבה.

 

הוואדי 32 חיפה, 04-8552301‏, שני-שבת 17:00-10:00, לא כשר

 

ז'קוב דגים

עסק משפחתי שהוקם ב-1975 וכולל חנות עם תוצרת טרייה וקפואה, מפעל לעיבוד דגים ומסעדת פועלים שבה אפשר לנשנש דגים מטוגנים, סלטים חריפים ולשתות הרבה משקאות אניס מתובלים.

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)
 

את הדגים אפשר לרכוש במקום עצמו או לקבל במשלוח, כשהם ארוזים בוואקום. ואם תגיעו לכאן בימי חמישי, תוכלו גם לקנות אוכל מוכן הביתה במשקל: קציצות דגים, חריימה טונה, ביצי דגים (בהזמנה מראש) וסלטים מרוקאים (99-79 שקלים לקילו/מנה). ביום שישי המקום הופך לחמארה עם קבלת שבת, מוזיקה יוונית ברקע וצ'ייסרים שנותנים בראש.

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)
 

השירות כאן מאוד אישי ומקצועי והמשלוח, במידה שתעשו את ההזמנה יום מראש, יהיה בחינם. משלוח "מרגע להרגע" יעלה לכם 25 שקלים. מחירים לדוגמא (בקילוגרם): לוקוס - 120 שקלים לקילוגרם, דניס מדיום - 55 שקלים לקילוגרם, דניס גדול - 65 שקלים, פילה סלמון (נטו) - 98 שקלים לקילוגרם, סטייק סלמון - 85 שקלים.

 

המלאכה 6/9, ארווין שלזינגר 1 אשדוד, 08-8563222, ראשון-רביעי 19:00-8:00 חמישי 21:20-7:30, שישי 16:00-7:00, כשר

 

Cancun

"קנקון" היא חברה ותיקה המתמחה בייבוא דגים ופירות ים, טריים או קפואים ממדינות בעולם, לארץ. לחברה שתי חנויות (אחת באשדוד ואחת במודיעין-מכבים-רעות) ובהן ויטרינות ענקיות עם קוויאר שחור, מבחר דגים ופירות ים שלא פוגשים כל יום בארץ. יש שם גם אקווריום גדול, בו שוחים לובסטרים חיים, והחל מחודש ספטמבר - אפשר לקנות שם אפילו "קינג קראב", שעד היום היה בלתי אפשרי להשיגו בארץ בשלמותו.

 (צילום: רונן מלחן) (צילום: רונן מלחן)
(צילום: רונן מלחן)

בחנות שבאשדוד פועל גם בר דגים ופירות ים מעוצב עם צוות מעונב, שבו מוכרים פירות ים במחירי רצפה. מחירים לדוגמא: מוסר - 63 שקלים לקילוגרם, סלמון מעושן - 40 שקלים ל-5 יחידות במשקל 50 גרם כל אחת, פילה סלמון 99 שקלים לקילוגרם, קרפיון - 100 שקלים ל-4 קילוגרם, בורי - 59 שקלים לקילוגרם, מוסר - 73 שקלים לקילוגרם, דניס - 65 שקלים לקילוגרם, טונה - 175 שקלים לקילוגרם.

 (צילום: טל אביסר) (צילום: טל אביסר)
(צילום: טל אביסר)

האורגים 19 אשדוד, 08-6677699, ראשון-חמישי 24:00-11:30, שישי-שבת 24:00-11:00, לא כשר

שפרו סנטר שדרות המקצועות 18 מודיעין מכבים רעות, 072-2156960, שני-רביעי 20:00-9:00, חמישי 20:00-8:30, שישי 16:00-8:00, שבת 18:00-8:30, לא כשר

 

אידי אקספרס

 

אוכל - טל שמעוני

אוכל - טל שמעוני

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:


מיזם חדש המסעדן והדייג אידי ישראלוביץ',  הבעלים של מסעדת הדגים המפורסמת -"אידי" שבאשדוד, שהקים יחד עם שני בניו. מדובר בחנות מקוונת, שמספקת ללקוחות את הדגים הטריים במשלוח ארוז היטב עד הבית.  

   (צילום: מיטל סולומון)
(צילום: מיטל סולומון)

מלבד הדגים הטריים, תוכלו לרכוש בחנות גם דגים מעושנים, פירות ים טריים וקפואים, מוצרי מעדנייה כמו ביצי דגים, סלט נאיקרה נמפורסם של אידי, טונה בשמן, קוויאר אדום, הרינג ועוד. בנוסף, החנות משמשת כמעדנייה בה נמכרים דגים משומרים תוצרת החברות המובילות בעולם, יין, תבלינים וחומרי גלם איכותיים למטבח.

   (צילום: מיטל סולומון)
(צילום: מיטל סולומון)

מחירים לדוגמא (נטו ובקילוגרם): דניס - 67 שקלים, לברק - 70 שקלים, בורי - 45 שקלים, מושט - 39 שקלים, מוסר - 75 שקלים, לוקוס - 130 שקלים, פילה סלמון - 110 שקלים, פילה טובנה אדומה - 185 שקלים, שרימפס קריסטל - 230 שקלים, קלמרי - 75 שקלים, סרטנים - 85 שקלים.

 

הבושם 5 אשדוד, 073-7027345, ראשון-שלישי 17:00-9:00, רביעי 18:00-9:00, חמישי 19:00-9:00, שישי 14:00-8:30, לא כשר

 

סעדה דגים

חנות דגים ותיקה במיוחד שפועלת מאז 1970, ולה שני סניפים באשקלון, כשבכל אחד מהם יש צוות מקצועי ואדיב שמעניק שירות לבבי ומצוין. אם אתם מתקשים להגיע למקום, תוכלו לבצע את ההזמנה דרך הטלפון, החנות המקוונת ואפילו דרך הוואטצאפ.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בסניף החדש שנפתח השנה, מלבד הדגים הטריים תוכלו לרכוש גם מגוון מוצרי מעדנייה. מחירים לדוגמא (בקילוגרם): לוקוס - 110 שקלים, פילה סלמון - 87 שקלים, סטייק סלמון - 72 שקלים, דניס - 58-50 שקלים (תלוי בגודל הדג), מוסר - 69 שקלים, קרפיון טחון - 30 שקלים.

 

הפנינים 21 אשקלון, 08-6723520, שני, רביעי, חמישי 19:00-8:00, שלישי 14:00-8:00, שישי 14:00-8:00, כשר

דוד רמז 180 (השוק המקורה) אשקלון, 08-6723520, שני, רביעי, חמישי 19:00-8:00, שלישי 14:00-8:00, שישי 14:00-8:00, כשר

 

אלי דגים

החנות הפופולרית והמומלצת ביותר על ידי מביני עניין בשוק מחנה יהודה, אליה מגיעה רק סחורה טרייה מחופי הים התיכון. את החנות הקים אלי, שאחרי שעבד כדייג בנהריה, החל לעסוק בשיווק דגים לכל החנויות בשוק עד שלפני ארבע שנים פתח חנות משלו.

 

תמצאו שם, בין היתר, סטייקים של לוקוס לבן עליהם תשלמו 180 שקלים לקילוגרם, ולברק ב-85 שקלים.

 

אליהו בנאי 1 שוק מחנה יהודה ירושלים, 02-5637284, שני-חמישי 17:00-8:00, שישי 14:00-7:00, כשר

 

דוד דגים

חנות דגים מומלצת נוספת בשוק מחנה יהודה, שמחזיקה אפילו באתר אינטרנט בו אפשר לבצע הזמנה שתסופק עם משלוח עד הבית (בקנייה של מעל 350 שקלים). מחירים משוערים לדוגמא (בקילוגרם): לוקוס - 125 שקלים, מוסר - 78 שקלים, סטייק טונה - 240 שקלים לקילוגרם, פילה סלמון - 135 שקלים.

 

השקד 15 שוק מחנה יהודה ירושלים, 02-5867640‏, שני-שלישי 18:00-8:00, רביעי-חמישי 19:00-8:00, שישי 14:00-8:00, כשר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
רגע לפני החג: חנויות הדגים שכדאי שתכירו
צילום: יח"צ
מומלצים