שתף קטע נבחר
 

איפה נמצאים השניצלים הכי טובים בארץ?

שניצל הוא כבר מזמן לא רק שניצל - שניצל הוא תרבות, הוא זיכרון והוא אולי המנה הכי פופולרית בארוחות צהריים ישראליות: יצאנו לבדוק איפה אפשר להשיג את השניצל הכי מיוחד בארץ

צפו: כך מכין השף ירון קסטבוים את השניצל המושלם

צפו: כך מכין השף ירון קסטבוים את השניצל המושלם

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

שניצל זה קונצנזוס, זו נחמה, זה בית מחוץ לבית. גם מי שאין לו זמן לטגן שניצל, יש לו שניצל כזה או אחר שהוא יכול להתענג עליו בפיתה או בבגט, בדוכני רחוב וגם במסעדות. הפעם החלטנו לתת במה לשניצלים המיוחדים: לאסייתיים, לטבעוניים ולכאלה שמוגשים לא רק עם פירה, אלא גם עם רוטב סמיך או עם גבינה מוקרמת מעל.

 

סזאר

במסעדה הפועלת בפארק המדע ברחובות למעלה מעשור, מגישים שניצל וינאי ענק שעשוי מסינטה עגל. מדובר באחת המנות המיתולוגיות של המקום, שמוגשת לצד פירה ומחירה 74 שקלים.

איפה יש שניצלים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

פקריס 3 רחובות, 08-9465444‏, שני-שבת 23:00-12:00, לא כשר

 

וינה

במסעדה שפועלת כבר מעל 50 שנה ברחוב בן יהודה בתל אביב, מגישים את אותו שניצל וינאי עבה ובעל קוטר מרשים במיוחד שהוגש במסעדה מיום הקמתה. מחיר המנה הוא 68 שקלים, והיא מוגשת לצד פירה קטיפתי בטעם שיזכיר לכם את הבית של סבתא.

איפה יש שניצלים בארץ (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

בן יהודה 62 תל אביב, 03-5283360‏, ראשון-שישי 21:30-11:30, שבת 17:00-11:30, לא כשר

 

קפה נואר

המסעדה הוותיקה הבאה - שהוקמה על ידי המסעדן רפי בדר, שהיה גם בעליו של המוסד התל אביבי במשך 21 שנים והלך לעולמו בגיל 54 בחודש אוקטובר האחרון - ידועה במנות השניצל האימתניות שלה, המוגשות לצד פירה קטיפתי עם בצל מטוגן. עבור שניצל עוף תשלמו שם 68 שקלים, ויש גם אפשרות לקבל אותה עם שניצל מבשר לבן (74 שקלים) או מבשר עגל (79 שקלים).

 

אחד העם 43 תל אביב, 03-5663018, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שישי-שבת 24:00-11:30, לא כשר

  

בר דגים

ברשת ברי הדגים של השף ינאי ארז, מציעים שניצל מטונה אדומה בציפוי פנקו פריך. מחיר המנה הוא 59 שקלים, ואם אתם נמנים על חובבי הדגים - כדאי לכם לנסות אותה.

איפה תמצאו שניצלים טובים בארץ (צילום: טל צ'יקורל)
(צילום: טל צ'יקורל)

שוק צפון ראול ולנברג 20, רמת החייל תל אביב, 03-6395505, ראשון-חמישי 22:00-12:00, שישי 16:00-12:00, שבת 18:00-12:00, כשר

  

סילו

במסעדה האיטלקית בסגנון ים-תיכוני, יגישו לכם שניצל נאפוליטנה עצום בגודלו מבשר בקר בציפוי פריך, שמוגש לצד רוטב נאפוליטנה ומוצרלה. את המנה האימתנית תקבלו בתוספת צ'יפס ביתי וחרדל, ומחירה 95 שקלים.

איפה תמצאו שניצלים טובים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

מתחם "לה פארק" חולון, 03-5733315, ראשון-שבת 24:00-9:00, לא כשר

 

קנטינה בגנש

במסעדה החדשה שממוקמת במרכז המסחרי בגן שמואל, מגישים תפריט ביסטרו קלאסי עם מנת "שניצל כוכב". מדובר ב"מגה" שניצל שמוגש עם רוטב שמנת פטריות מעל, שגם חובבי השניצל האדוקים ביותר עלולים שלא להצליח לסיימו (56 שקלים).

 

מרכז מסחרי גן שמואל 04-9950470‏, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

 

פינגווין

מנת השניצל שלמסעדת "פינגווין" המיתולוגית מנהריה, מוגשת שם כבר 70 שנה. מדובר בשניצל מבשר הודו בציפוי פריך ובגודל של צלחת, שמוגש כאן יחד עם פירה ורוטב גולש. מחיר המנה הוא 54 שקלים, והיא תספק לכם היסטוריה והנאה בביס אחד.

איפה תמצאו שניצלים טובים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

שד' הגעתון 31 נהריה, 04-9928855‏, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

 

טיטו איטליאנו

באיטלקייה שמגישה מנות משפחתיות גדולות במיוחד, מציעים גם שניצל איטלקי שנקרא בתפריט: "צ'יקן פרמג'יאנו". המנה מורכבת מחזה עוף מטוגן בציפוי פריך עם מעטה של רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה ופרמג'יאנו, ולאחר מכן - אפייה בתנור אבן שמוסיפה למנה מרקם קריספי ופריך (72 שקלים). 

איפה יש שניצלים בארץ (צילום: שרית גופן)
(צילום: שרית גופן)
 

דרך יצחק רבין 53 (גב הקניון) גבעתיים, 03-6317080, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

 

הלנה בנמל

במסעדה של השף עמוס שיאון בקיסריה, מציעים מנה שנקראת שם "שניצה". ה"שניצה" היא, למעשה, הכלאה בין שניצל לפיצה - היא מורכבת משניצל עוף בציפוי קריספי ומוגשת עם רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה ופפרוני. במסגרת ארוחה עסקית שכוללת גם מנה ראשונה לבחירה, השניצל הזה יעלה לכם 68 שקלים.

איפה תמצאו שניצלים טובים בארץ (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

נמל קיסריה, 04-6101018, ראשון-שבת 23:00-12:00 לא כשר

  

בלו הול מיוזיק

במסעדת "בלו הול" הירושלמית, שמארחת הופעות חיות ומחולקת לשלושה חללים ייעודיים שונים, מגישים שניצל פרגית עם ציפוי קורנפלקס לא שגרתי, לצד פירה וסלט. מחיר המנה הוא 89 שקלים.

איפה תמצאו שניצלים טובים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

יואל משה סולומון 12 נחלת שבעה ירושלים, 02-6256488, ראשון-חמישי 31:00-17:00, כשר

 

חומוס בר רייצ'ל

בחומוסייה של דנה בקיבוץ עין כרמל, מציעים מנה המשלבת בין כל מה שטוב בחומוס לבין כל מה שטעים בשניצל. המנה, שנקראת שם "חומוס סוף", כוללת חומוס קטיפתי, גרגירי חומוס חמים, סלייסים של שניצל וטחינה מעל. 

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

עבור התענוג היצירתי הזה תשלמו 38 שקלים, ובמחיר הזה תקבלו גם פיתות וחמוצים ללא הגבלה.

 

תחנת דלק דור אלון‏ בכניסה לעין כרמל 054-5917189, ראשון-שבת 17:30-9:00, לא כשר

 

גרקו הרצליה

בסניף של המסעדה היוונית של צביקי עשת, מציעים מנה של שניצל יווני שנקראת בתפריט: "קריספי קוטופולו". מדובר בשניצל מפרגית בציפוי של שלושה קמחים שונים (קמח רגיל, קמח סמולינה וקמח תפוח אדמה) ותבלינים, המוגש מעל עלי תרד מוקפצים, רליש של ירקות מוחמצים, לימון ואורגנו. תוכלו לטעום אותו במסגרת הארוחה העסקית שמוגשת במקום, עבורה תשלמו 68 שקלים.

איפה תמצאו שניצלים טובים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

שדרות אבא אבן 9 הרצליה, 09-7404747, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

פראג הקטנה

בשני סניפי המסעדה הצ'כית (בתל אביב ובבת ים) יציעו לכם מנת שניצל שזכתה שם לכינוי: "צ'רנוהורסקי סטייק", אבל אל תתנו למילה סטייק להטעות אתכם, שכן מדובר בשניצל מבשר לבן בציפוי בלילת תפוחי אדמה ושום, שעובר טיגון בשמן עמוק ולאחר מכן זוכה לציפוי של גבינה ולהקרמה בתנור. עבור המנה הזו תשלמו שם 67 שקלים.

איפה תמצאו שניצלים טובים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

אלנבי 56 תל אביב, 03-5168137‏, ראשון-שבת 3:00-12:00, לא כשר

בן גוריון 83 בת ים, 03-5514623 ראשון-חמישי מ-17:00 עד אחרון הלקוחות שישי שבת מ-12:00 עד אחרון הלקוחות, לא כשר

 

חיים נלו

במסעדה הרומנית הוותיקה שמתמחה במנות גריל מאז שנות ה-60, מוגשות כמה מנות מבשר לבן, ביניהן גם שניצל בציפוי פריך גבינת קשקבל מוקרמת מעל (88 שקלים).

 

אילת 11 תל אביב, 03-5101919, שני-שבת 23:30-11:30, לא כשר

 

טוליפ

במסעדה ההונגרית היחידה שפועלת בארץ מתמחים בהכנת גולאש, מרק דובדבנים ובלינצ'ס פטריות, ולצידם מגישים גם מנת שניצל עגל שנקראת שם - "וינר שניצל". את השניצל, אגב, תקבלו שם לצד פירה קטיפתי (72 שקלים).

 

יהודה הלוי 52 תל אביב, 03-5668444, ראשון 18:00-11:00, שני-חמישי, שבת 21:00-11:00, שישי 23:00-11:00, לא כשר

 

תטה

אחת ממנות הדגל של המסעדה הזו היא השניצל עגל. לאחרונה, התפריט במקום עבר שינוי והתווספו אליו מנות מהמטבח המזרח אירופאי. כיום, מגישים במקום שניצל מבשר לבן אותו אפשר להזמין במסגרת עסקית שכוללת פוקצ'ה, מבחר סלטים, רגל קרושה, פירה ושתייה חמה. עבור כל הטוב הזה תשלמו 77 שקלים.

איפה תמצאו שניצלים טובים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

כביש 650 מתחם דור אלון פרדס חנה, 04-6376401, שני-רביעי 18:00-11:00, חמישי-שבת 11:00 -23:00, לא כשר

 

יגאל בגט

יגאל תייר מכין בדוכן שלו בחדרה בגטים ענקיים, אותם הוא אופה במקום, לתוכם הוא מעמיס שניצל קריספי לצד לימון כבוש שהוא מכין בעצמו, חומוס, כרוב סגול וכרוב לבן וסלט ירקות. אוכל רחוב בשלמותו. מחיר המנה הזו הוא 30 שקלים.

 

הנשיא ויצמן 54 חדרה, 04-6332932, ראשון-חמישי 20:00-8:00, כשר

 

הבגט של אורי

אורי מכין את הבגט שלו עם השניצל העסיסי מאז 1985, וכמעט אין באר שבעי שלא עמד בתור לדוכן שלו לפחות פעם אחת במהלך חייו.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

הבגטים של אורי טריים ובעלי מראה מגרה במיוחד וטעם גן עדן, וכשאורי מעמיס לתוכם שניצל קריספי דק וסלטים טריים - כל ביס מהם הוא הנאה אחת גדולה (32 שקלים למנה).

החלוץ 77 באר שבע, 08-6280015‏, ראשון-חמישי 16:00-8:00, כשר למהדרין

 

שניצל ציון

השניצל של ציון ברחוב הירקון, הוא בין מנות השניצל הפופולריות בתל אביב שזוכות לאהדה רבה גם בקרב אלו שאינם מתגוררים בעיר. 

 (צילום: ריאן) (צילום: ריאן)
(צילום: ריאן)

השניצל המפורסם, אותו מכין ציון במקום במשך יותר מ-30 שנה, אפילו זכה להופיע באחד משיריו של מאיר אריאל. אפשר לקבל אותו בפיתה (26 שקלים) או בבגט ענק אליו מעמיס ציון לא פחות משלושה שניצלים עסיסיים (32 שקלים).

 

הירקון 61 תל אביב, 5173957־03, ראשון-חמישי 20:00-10:00, כשר

 

שניצל תמיר

במקום הקטן של תמיר בגבעתיים, תקבלו שניצל דק או אם לדייק - שבעה שניצלים קטנים, שלאחר טיגון קצרצר והשחמה יפה, נכנסים לתוך פיתה או בגט גדול. אם תקחו את המנה הזו בפיתה, היא תעלה לכם 24 שקלים. בגט עם כמות דומה של שניצלים וכמות כפולה של תוספות, יעלה לכם כאן 35 שקלים.

 

תפוצות ישראל 4 גבעתיים 050-5271619‏, ראשון-חמישי 21:00-10:00, שישי 16:00-106:00, כשר

 

שניצל איילה (חיים "בויה")

בשוק נתניה, מצאנו את אחד השניצלים היותר טעימים ומפורמים של אזור השרון. המקום פועל כבר מעל 40 שנה, ומגישים בו שניצלים בתוך בגט יחד עם סלטים טריים במיוחד, צ'רשי, כרוב ולימון כבוש (טיפ מאיתנו: אל תשכחו לוודא שהוסיפו למנה שלכם גם את החצילים המטוגנים המושלמים שמכינים במקום). עבור המנה הזו, שעשוייה להשביע אפילו שני סועדים, תשלמו 30 שקלים.

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

זנגביל 12 נתניה, 5631998־077, ראשון־חמישי 18:00-8:00, שישי 15:00-8:00, כשר

 

אוקינאווה

בשני הסניפים של המסעדה היפנית, מגישים שניצל יפני שזכה לשם הלא מאוד קליט: "דונבורי קאטצ'ודון". המנה מורכבת מרצועות חזה עוף מצופות בפנקו ומטוגנות, שמוגשות עם אורז לבן, קריספי ג'ינג'ר, חמוצים יפניים ובצל ירוק לקישוט, לצד רוטב טונקאצ'ו יפני מסורתי. מחיר המנה הוא 48 שקלים.

איפה תמצאו שניצלים טובים בארץ (צילום: דני גולן)
(צילום: דני גולן)

לבונטין 11 תל אביב, 03-5101099, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שישי-שבת 24:00-11:00

שבזי 46 תל אביב, 03-5101099, ראשון-שבת 24:00:12:00, לא כשר

 

מנטנטן

באיזאקיה היפנית מגישים שניצל יפני שנקרא בתפריט: "טונקאצו". השניצל עשוי כאן מפרגית או מסינטה חזיר (לבחירתכם) ועטוף בתערובת פנקו. תקבלו אותו לצד סלט כרוב וחרדל יפני (44 שקלים).

 

מנה שניצל נוספת שתוכלו לטעום כאן היא, "קאצ'ו קארי" - שניצל יפני מעוף או מבשר לבן, המוגש עם אורז ותבשיל קארי יפני עם תפוח אדמה, גזר ובצל (54 שקלים).

 

נחלת בנימין 57 תל אביב, 03-6725318‏, ראשון-רביעי, שבת 1:00-12:00, חמישי-שישי 3:00-12:00, לא כשר

 

Okasan

"אוקאסאן" (בתרגום מיפנית: "אוכל של אמא"), הוא פופ-אפ יפני חד שבועי שמתקיים ב"קפה שפירא", שבשכונת שפירא התל אביבית. הקונספט כאן הוא פשוט: ארוחת ערב של אמא יפנית שכוללת שתי מנות עיקריות לבחירה שמוגשות לצד תבשילים, סלטים, אורז לבן ומרק. התפריט המלא מתפרסם ביום ראשון בדף הפייסבוק של המקום, והארוחה מוגשת החל מ-16:00 אחר הצהריים. 

 

האחראית על היוזמה הזו היא מנאמי, שעלתה ארצה מיפן לפני 13 שנה ובעבר אף הפעילה מסעדה יפנית בשוק הכרמל.  התפריט שהיא מציעה ב"קפה שפירא" מורכב משש מנות עיקריות, מתוכן שלוש קערות אורז: gyu-don עם תבשיל בשר בקר (35 שקלים), oyako-don שהוא תבשיל עוף עם ביצה מקושקשת (40 שקלים) ו-chashu-don שהוא בשר לבן בבישול ארוך ברוטב סויה (45 שקלים).

 

קפה שפירא, רלב"ג 15 שכונת שפירא תל אביב, 054-4856030‏, ראשון-חמישי 24:00-8:00, שישי 16:00-8:00, לא כשר

 

   ( )
 

416

במסעדה הטבעונית שברחוב הארבעה בתל אביב, מגישים מנה שנקראת שם "שניצל פירה". השניצל, באופן לא מפתיע, אינו עשוי כאן מבשר אלא מפטריות ירדן מצופות בתערובת פנקו מתובלת. המנה מוגשת לצד פירה תפוחי אדמה, ירקות ירוקים מוקפצים בשמן זית ושום וגרייבי פטריות (68 שקלים).

איפה תמצאו שניצלים טובים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
  

הארבעה 16 תל אביב, 03-7755060, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

 

טופו אן

במסעדה היפנית החביבה של אן בבנימינה, מציעים שניצל טופו שעשוי - כמו כל שאר המנות בתפריט - מטופו שאן מכינה בעצמה. מחיר המנה הוא 36 שקלים, ובמסגרת עסקית הכוללת גם ירקות מבושלים בסגנון יפני, אורז לבן ומרק מיסו, היא תעלה לכם 49 שקלים.

איפה יש שניצלים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

דרך העצמאות 74 בנימינה, 3771060־050, שלישי־חמישי 12:00־21:00, שישי 12:00־16:30, לא כשר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
איפה אפשר לזלול את השניצלים הכי טובים?
צילום: ירון ברנר
מומלצים