אם מחפשים קונצנזוס ישראלי, ככל הנראה זו החיבה למתוק. בין אם זה מתוק של שוקולד, פרי או מאפה, כמעט כולנו אוהבים את התחושה המענגת בפה שמביא עימו קינוח מוצלח. קינוחים הם חלק בלתי נפרד מההווי שלנו. חלקם מושחתים, צבעוניים ופוטוגניים, רבים מהם מעטרים את עמודי האינסטגרם שלנו, וחלקם פשוטי מראה וקלאסיים, אך לכולם טעם ממכר ובלתי נשכח. מצפון ועד דרום, בכמעט כל מסעדה ומאפייה תמצאו קינוחים מפנקים. אנחנו ריכזנו עבורכם את הטובים ביותר.
עוד כתבות למנויים:
שואורום בייקהאוס - קרונאט
הקרונאט הוא המצאה אמריקאית מושחתת למדי - הכלאה בין קרואסון לדונאט. צורתו עגולה, הוא ממולא בקרם חמאת בוטנים וחלווה ומצופה שוקולד לבן ושוקולד חלב. מחיר: 18 שקלים
בסניפי הרשת
25 צפייה בגלריה
שואורום בייקסהואוס
שואורום בייקסהואוס
קצת קרואסון, קצת דונאט. קרונאט
(צילום: תמוז רחמן)
בייקרי - פחזנית
בתוך הוויטרינה של הדליקטסן נמצא הקינוח הממכר והמיתולוגי של המקום (שמוגש גם כקינוח במסעדת "הוטל מונטיפיורי"). מדובר בפחזנית קטנה שלכאורה נראית כמו כל הפחזניות, רק שכאן היא מקורמלת בשכבת סוכר קראנצ'ית וממולאת בקרם טעים. מחיר התענוג: 6 שקלים.
בסניפי בייקרי ודליקטסן
עמיתה - אוזני פיל עוגייה עם טוויסט מעניין. הקונדיטוריות מיכל בוטון ואנה שפירו החליטו לאפות אותה מבצק פריך של קרואסון במקום מבצק עלים. התוצאה: פריכות. בצק הקרואסון יחד עם הסוכר נותנים לעוגייה את המרקם יוצא הדופן שלה, והוא מחליף את המרקם המתפורר שמאפיין בצק עלים. גם השף פטיסייר פייר ארמה, מחבר ספרי אפייה מפורסם שביקר במקום לאחרונה, התלהב מהקינוח הזה. מחיר: 10 שקלים.
כתובת: דרך שלמה 10, תל אביב
שעות פתיחה: א'-ה' 19:00-7:00, ו' 16:00-7:00
The Pastry box - כדורי מוס הקונדיטוריה של נורית צי'טיאת יוצאת דופן: מדובר בקונדיטוריה יפנית עם נגיעות צרפתיות. כך תמצאו שם שילובים בעוגות ובמאפים של מאצ'ה, שומשום שחור וסאקה. הקינוח שאהבנו אלה כדורי מוס אורז צבעוניים, המגיעים בשישה טעמים (מוס שוקולד, מוס וניל, מוס מנגו, מוס שומשום שחור, מוס פסיפלורה ומוס פטל) ובמארז של שש יחידות. מחיר: 72 שקלים
כתובת: ריב"ל 7, תל אביב
שעות פתיחה: א'-ה' 18:00-8:00, ו' 13:00-8:00
יאפא כנאפה - כנאפה פיסטוק קראנץ׳
קינוח חדש מבית היוצר של יאפא כנאפה, מוסד ותיק שמקורו ביפו. כאן מגישים כנאפה אפויה על גחלים, קריספית ומתקתקה, כשמעליה יושב שלגון פיסטוק ושוקולד לבן עשוי בעבודת יד. המנה מקבלת מרקם קרמי וקראנצ׳י בזכות חתיכות הפיסטוק הקלויות שמעטרות את הציפוי. מחיר: 30 שקלים.
כתובת: דיזנגוף 175, תל אביב
שעות פתיחה: א'-ד', ש' 11:00–00:30, ה' 11:00–1:00, ו' 10:00–12:30, 13:30–1:00
25 צפייה בגלריה
יאפה כנאפה
יאפה כנאפה
כנאפה בכיכובו של פיסטוק
(צילום: דוד מויאל)
אלון שבו - טירמיסו
הוויטרינה של הקונדיטור המוכשר הזה מלאה בדברים טובים - מטארט פיסטוק ופטל וכלה בטארט ליים ולואיזה. אנחנו אהבנו במיוחד מנה זולה מכל העוגות שלו - טירמיסו קטן המגיע בכוס אישית בגובה מושלם, שבו אתם יכולים לדחוף את הכפית עד הסוף ולהרים אותה בחזרה לפה עמוסה בכל טוב. המחיר: 25 שקלים.
כתובת: צ'לנוב 22, תל אביב
שעות פתיחה: ב'-ה' 8:00–18:00, ו' 8:00–15:00
שרויטמן - קינוח שמרים סאמנה
השף ערן שרויטמן מצא כנראה את השילוב המושלם בין קובנה תימנית למאפה שמרים קלאסי. המאפה עשוי מסאמנה (חמאה מזוקקת מהמטבח התימני), זרעי חילבה, קינמון ובצק המזכיר מאפה בצק שמרים. מחיר: 16 שקלים לשושנה אחת או 64 שקלים לפס שלם.
כתובת: נחלת יצחק 30, תל אביב
שעות פתיחה: א'-ה' 7:00–17:00, ו' 7:00–15:00
25 צפייה בגלריה
שטרוימן
שטרוימן
קינוח שמרים של שרויטמן
(צילום: ערן שרויטמן)
קייקרי - סינבון
גם כאן הלכנו על משהו קצת שונה מהמוכר: החנות המתוקה של הקונדיטור מורן גיל מלאה בעוגות מחולקות וצבעוניות, אבל אותנו משך דווקא מאפה אחר לגמרי - הסינבון. הסינבונים של מורן גיל מגיעים במארז או ביחידה, והביס מלא טעם של קינמון, בדיוק כמו במקור. מחיר ליחידה: 21 שקלים.
כתובת: אלנבי 31, תל אביב
שעות פתיחה: א'-ה' 8:00–19:00, ו' 8:00–15:00
האופים הקטנים - העוגה השוודית
הקונדיטור של המאפייה השכונתית חזר לפני כמה שנים מטיול בשוודיה. שם הוא התאהב בעוגות השוודיות והחליט לייצר עוגה דומה, עמוסת שכבות אך עם אינטרפרטציה מקומית. מדובר בחישוקי בצק שמרים עם שוקולד ומלית של מוס קרם פטיסייר ובראוניז. מחיר: 55 שקלים לפס.
כתובת: עמק ברכה 25, תל אביב
שעות פתיחה: א'-ה' 7:00–20:00, ו' 7:00–15:00
25 צפייה בגלריה
עוגה שוודית
עוגה שוודית
חישוקי בצק שמרים עם שוקולד. עוגה שוודית
(צילום: ארז ארדה)
רביבה וסיליה - פנקוטה דולסה
עדי ברזילי, השף-קונדיטורית הראשית של "רביבה וסיליה", לקחה את קינוח הפנקוטה האהוב, פירקה אותו והרכיבה אותו מחדש - הן בנראות והן בטעמים. הפנקוטה דולסה מורכבת משוקולד לבן מקורמל עם קראמבל חמאה וקרמל עם זסטים של מיקס הדרים - ליים, תפוז, פינגר ליים ולימון. מחיר: 54 שקלים
כתובת: צמרת G, ניסים אלוני 10, תל אביב
שעות פתיחה: א'-ה' 8:00–23:00, ו' 8:00–16:00, 17:30–23:00
25 צפייה בגלריה
פנקוטה דולסה
פנקוטה דולסה
פירוק והרכבה מחדש לפנקוטה. פנקוטה דולסה ברביבה וסיליה
(צילום: מיכל אשד)
פופ אנד פופ הקונדיטוריה – קינוח תירס
במסעדתו של השף שחף שבתאי המציאו קינוח מיוחד שמורכב כולו מחומר גלם אחד - תירס: במרכז הצלחת מונח קרם ברולה מתירס, ועליו גנאש חלב קורנפלקס, פופקורן מקורמל, קראמבל פולנטה וגרעיני תירס קלוי מלוח. מחיר: 66 שקלים.
הארבעה 28, קומה 14, תל אביב
שעות פתיחה: א' 18:00–00:00, ב'-ה', ש' 12:00–15:30, 18:00–00:00, ו' 18:00–00:00

25 צפייה בגלריה
קינוח תירס אנד פופ
קינוח תירס אנד פופ
על טוהרת התירס
(צילום: ניצן רובין)
ערן שוורצברד - מילפיי ספרדי
עוגת קרמשניט עשויה מכמה שכבות של בצק עלים אפוי עם מילוי. הרעיון להכנת המאפה התקבל בעת ששוורצברד בילה בקונדיטוריית "הופמן" המפורסמת בברצלונה, שם טעם את המאפה והתאהב. לאחר מכן הוא החליט שהוא חייב למכור את התענוג הזה גם פה בארץ. מרכיביו של המילפיי הם דפי בצק עלים מקורמלים, קרם וניל מעודן, פרלינה פקאן קלוי, קונפיטורות משמש מבושם בטימין ולימון. מחיר: 41 שקלים
כתובת: אלוף קלמן מגן 3, תל אביב
שעות פתיחה: א'-ה' 7:00–20:00, ו' 7:00–14:00
25 צפייה בגלריה
מילפיי
מילפיי
השראה מברצלונה. מילפיי ספרדי
(צילום: ערן שוורצברד)
קפה קדוש - הכלה מאיסטנבול
קינוח על בסיס בצק פריך עם סבלה (מעין ביסקוויט צרפתי) שקדים ממולא קרם פטיסייר, ובמרכזו מוס קרמל וערמונים עם פחזנית מצופת קרמל. הקינוח נולד בעת שבני הזוג, הקונדיטורים קרן ואיציק קדוש, צפו בטלנובלה "הכלה מאיסטנבול". באותו הערב קרן הכינה את קינוח הערמונים ולמחרת, כשהמלצרית בבית הקפה שאלה לשמו, קרן ענתה: "הכירי את הכלה מאיסטנבול". מאז שמו התקבע, והוא הפך לקינוח הדגל של קפה קדוש. מחיר: 45 שקלים
כתובת: שלומציון המלכה 6, ירושלים
שעות פתיחה: א'-ה' 7:00–23:00, ו' 7:00–14:00
25 צפייה בגלריה
קפה קדוש
קפה קדוש
בהשראת טלנובלה. הכלה מאיסטנבול
(צילום: רון ירקוני, יח"צ)
קאבום - קרמבו רושה קרמל
זוכה הריאליטי "בייק אוף", השף קונדיטור שי גולן, יצר תפריט קרמבו ייחודי עבור בית הקרמבו הראשון בישראל בשוק מחנה יהודה. במקום נמכרים 12 סוגי קרמבו בטעמים שונים. אנחנו הכי אהבנו את קרמבו ה'רושה קרמל', אשר עשוי מטארטלט ממולא בגנאש שוקולד עם כדור פררו רושה פריך במרכזו. מחיר: 25 שקלים
כתובת: האשכול 3, שוק מחנה יהודה, ירושלים
שעות פתיחה: א'-ה' 11:00–23:00, ו' 10:00 עד שעה לפני כניסת השבת, בשבת שעה לאחר צאת שבת ועד חצות.
25 צפייה בגלריה
בית הקרמבו
בית הקרמבו
קרמבו ייחודי
(צילום: דוד מויאל)
רחלי ורניר – לאבנה דבש זעתר
הקונדיטורית רחלי ורניר, שזכתה בתוכנית הריאליטי "הקינוח המושלם", פתחה קונדיטוריה חדשה הנושאת את שמה בירושלים. הקינוח המיוחד ביותר במקום הוא קינוח ויטרינה אישי המכיל פנקוטה דבש זעתר טרי, קרמו לבאנה, פרלינה צנובר ופרח המלח, קרוסטין שקדים חמאה, קרסט קרמל וגלייז פנינה ושקדים. מחיר: 48 שקלים.
כתובת: יפו 103, ירושלים
שעות פתיחה: א'-ה' 9:00–16:00, ו' 9:00–13:30
25 צפייה בגלריה
רחלי ורניר
רחלי ורניר
לאבנה דבש וזעתר
(צילום: יח"צ)
ציונה קפה – ברד פודינג
ב"ציונה קפה" עלו על מתכון נדיר לברד (מלשון bread - לחם) פודינג (גרסה אפויה של פרנץ' טוסט). הקינוח עשוי מחלת בריוש מבושלת יחד עם פודינג וניל ודובדבני אמרנה. מוגש לצד גלידת ברולה ורוטב פירות יער. מחיר: 44 שקלים.
כתובת: ויצמן 18, נס ציונה
שעות פתיחה: א'-ה' 8:00–0:00, ו' 8:00–16:00, ש' 12:00–0:00
25 צפייה בגלריה
בראד פודינג קפה ציונה
בראד פודינג קפה ציונה
מוגש לצד גלידה. ברד פודינג
(צילום: יח"צ)
קונדיטוריית מונייר - קרואסון תותים
לאחר שהתמחה כמה שנים במסעדות מישלן באירופה, השף מוריס מונייר הביא את הטוויסט שלו למאפה הצרפתי. הקרואסון שלו עשוי מבצק שמרים מרודד ובתוכו מילוי של קרם שנטילי – קרם קצפת בתוספת וניל נימוח, ועליו תותים טריים ואדמדמים. מחיר: 32 שקלים.
כתובת: יוסף ספיר 7, ראשון לציון
שעות פתיחה: א'-ה' 8:00–16:00, ו' 8:00–14:00
25 צפייה בגלריה
קרואסון של מונייר
קרואסון של מונייר
בואי נקנה לך תותים. קרואסון של מונייר
(צילום: יח"צ)
רוטצ' - עוגת גבינת אוריאו
כאן תמצאו עוגה שקשה לעמוד בפניה: עוגת גבינה אפויה ועשירה עם שברי עוגיות אוריאו על בצק פריך, קרם וניל וטופי קרמל. שילוב המרקמים יוצר חגיגה בפה. מחיר: 52 שקלים.
כתובת: רוטשילד 64, ראשון לציון
שעות פתיחה: א'-ד', ש' 10:00–2:00, ה' 10:00–3:00, ו' 9:00–3:00
25 צפייה בגלריה
רוטצ עוגת אוראו
רוטצ עוגת אוראו
עוגה עם שברי עוגיות אוריאו. לכו תעמדו בפני זה...
(צילום: איתן פילמן)
האופט - פחזניית האלוהים
הפחזנית הזאת נחשבת למנת הדגל של המקום. היא עשויה בצק רבוך שנאפה יחד עם בצק קראמבל חמאת וניל ובתוכו קרם קרמל, קרם פטיסייר וקרם מסקרפונה. מעל כל הטוב הזה מונחים להם תותים ופירות יער עם נגיעות אבקת סוכר. מחיר: 29 שקלים.
כתובת: הלוחמים 9, אבן יהודה
שעות פתיחה: א'-ב' 7:00–19:00, ג'-ה' 7:00–20:00, ו' 7:00–15:00
25 צפייה בגלריה
פחזנייה של האופט
פחזנייה של האופט
מנת הדגל. פחזנית האלוהים
(צילום: אסף קרלה)
Vicky’s bake shop - קראפין קקאו
הקונדיטורית והשוקולטיירית ויקי בורשטיין פתחה עגלת מאפים וקפה במושב נורדיה, שם היא מוכרת מתכונים שפיתחה בעצמה. אחד המאפים הכי טעימים בעגלה הוא קראפין קקאו - מאפה עטוף בקקאו עם קראמבל קקאו, ממולא בפאדג׳ שוקולד מריר ומלא בגנאש של שוקולד מריר וחלב. מחיר: 30 שקלים.
כתובת: חניון נוג"ה, נורדיה
שעות פתיחה: ב'-ה' 8:00–12:00, ו' 9:00–12:00
25 צפייה בגלריה
קראפין
קראפין
עטוף בקקאו וממולא בפאדג'. קראפין
(צילום: ויקי בורשטיין)
ליברמן פודטראק – מוכרת לי מפעם
"מוכרת לי מפעם" הוא שמו של מאפה שמרים ממולא בגבינות רכות ומתוקות, המוגש עם קרם פטיסייר ופרי יער עונתי. שם הקינוח נגזר מהשיר של הזמרת דין דין אביב, והוא הומאז׳ למאפה הגבינתי שהיה נמכר במאפיות הוותיקות של נהריה עוד בזמן הקמתה. על זה נאמר – טעם של פעם. מחיר: 28 שקלים
כתובת: האירית 2, נהריה
שעות פתיחה: א'-ה' 7:30–16:00, ו'-ש' 9:00–16:00
25 צפייה בגלריה
את מוכרת לי מפעם ליברמן פודטראק
את מוכרת לי מפעם ליברמן פודטראק
טעם של פעם. מוכרת לי מפעם
(צילום: ספיר יוסף)
מטרלו – משולש דולסה
בבית הקפה שבקיבוץ עין זיוון ברמת הגולן מסתתר לו מאפה "משולש דולסה" - בצק קרואסון פריך ממולא בקרם פטיסייר דולסה (בלונדי עם שוקולד לבן מקורמל). בעלת המקום עדי פרץ חיפשה לייצר מאפה בצורה חדשה שעדיין לא נראתה, וכך נולד לו המאפה המשולש עם הקרם הייחודי. מחיר: 20 שקלים
כתובת: עין זיוון
שעות פתיחה: ב'-ש', 8:00–13:00
25 צפייה בגלריה
מטרלו משולש דוסה
מטרלו משולש דוסה
מאפה כזה עוד לא ראיתם. משולש דולסה
(צילום: עדי פרץ)
פטיסרי טראפלס - עוגת ליזט
עוגת ליזט נקראת כך בשל המשפט שאמר השף ברגע שסיים להכין אותה לראשונה – "לי זה טעים". מדובר בעוגה בעלת תחתית של ביסקוויט לוז רך, מצופה בקראסט שוקולד חלב ושקדים עם קרם של פרלינה ומוס שוקולד בלגי משובח, שמרוסס בטכניקה שיוצרת מראה זמש מוזהב. בונוס: העוגה נטולת גלוטן. מחיר: 38 שקלים.
כתובת: יישוב מנות
שעות פתיחה: א'-ד' 8:00–22:00, ה' 7:00–23:00, ו' 7:00–17:00, ש' 19:00–23:00
מקלות וניל - טארטלט ערביקה
ערביקה היא עוגת קפה ושומשום, המורכבת מכמה אלמנטים שהופכים אותה למדהימה: בצק פריך, פרלינה פולי קפה, קרמל פולי קפה, בסיס אפוי מפולי קפה, פטיסייר פולי קפה, שנטילי פולי קפה ומוס מקורמל. את תערובת הקפה קולים במקום במכונת קלייה, ומהם מכינים את המרכיבים השונים והמיוחדים של העוגה. מחיר: 42 שקלים.
כתובת: יהושע חנקין 9, עפולה
שעות פתיחה: א'-ה' 6:00–23:00, ו' 6:00–14:00
25 צפייה בגלריה
מקלות וניל
מקלות וניל
מומלץ לחובבי הקפה. טארטלט ערביקה
(צילום: שירנה אלוני)
בקתא - מעוין מלבי
בקתא הוא בית קפה חדש, הממוקם בתוך מבנה היסטורי שבו שכנה בעבר המאפייה של קיבוץ דן. עם פתיחת המקום, הבעלים בחרו להעניק פן שונה וחדש למלבי המוכר ולהגישו בצורת מעוין. מרכיבי המנה: קרואסון חמאה, מלבי עשוי עבודת יד, תותים, אוכמניות ורוטב פירות יער. מחיר: 27 שקלים.
כתובת: קיבוץ דן, הגליל העליון (בכיכר הראשונה של הקיבוץ פונים ימינה ונוסעים עד שרואים את מבנה העץ).
25 צפייה בגלריה
מעוין מלבי הקפה בקתא בקיבוץ דן
מעוין מלבי הקפה בקתא בקיבוץ דן
מעוין מלבי
(צילום: גל גלעד)
לחם שחר - שטרודל תפוחים
במאפיית הבוטיק לחם שחר מכינים שטרודל תפוחים וינאי קלאסי, שנמכר בימי חמישי ושישי בלבד. השטרודל עשוי מבצק עלים פריך עם מילוי עשיר של קרם תפוחים עם מייפל, צימוקים וקינמון. מחיר: 42 שקלים.
כתובת: דרך השדה 18, פרדס חנה-כרכור
שעות פתיחה: א'-ה' 6:30–20:00, ו' 7:00–14:00
25 צפייה בגלריה
שטרודל לחם שחר
שטרודל לחם שחר
שטרודל תפוחים וינאי קלאסי של לחם שחר
(צילום: רם שנבל)
פטיסרי לאוון - קרואסון קורנפלקס וחלב
השף של לאוון (laven) מכור לקורנפלקס עם חלב עוד מגיל קטן. את אהבת הילדות שלו הוא מנגיש למבוגרים בעזרת מאפה - קראפין (שילוב של קרואסון ומאפין) שעשוי מבצק עלים, וממולא בקרם חלב שהושרה עם קורנפלקס מקורמל עם דבש וניל בתוך בצק פריך. מחיר: 25 שקלים.
כתובת: המושב 33, פרדס חנה-כרכור
שעות פתיחה: א'-ה' 7:30–20:00, ו' 7:30–14:00
25 צפייה בגלריה
לבנה בית קפה בפרדס חנה
לבנה בית קפה בפרדס חנה
החיבה של השף לקורנפלקס הולידה קינוח מקורי
(צילום: שלו פרץ)
קונדיטוריית Oryosss - הפטרייה
בוויטרינה של הקונדיטוריה של אור יוסף יש היצע צבעוני ומפתה, אך את עינינו תפס במיוחד קינוח יוצא דופן בצורת פטרייה. הוא עשוי ממוס וניל עם נוגט וקרמל מלוח, גלייז אדום, בצק פריך ודיסקית שוקולד חלב. את הפטרייה למד הקונדיטור להכין מהשף המפורסם אמורי גישון (כוכב הסדרה "מלך השוקולד" שמשודרת בנטפליקס). מחיר: 45 שקלים
כתובת: ארז 1, קיבוץ ארז
שעות פתיחה: ב'-ש' 9:00–14:00
25 צפייה בגלריה
Oryosss
Oryosss
פטרייה. תופסת את העין
(צילום: אור יוסף)
מלוח מתוק - קרפ ברולה פיסטוק
שיגעון הפיסטוק לא נרגע: הקרפ הזה מגיע בצורת קונוס, השראה שקיבל השף מהקרפים המוגשים ברחבי יפן. הקרפ עשוי קרמבל שקדים, ובתוכו מחית פיסטוק עם פיסטוקים שקולים במקום, ויש שם גם קרמל, קרם ברולה ומקלות של וניל אמיתי. לכל הטוב הזה מצטרף גם כדור גלידה פיסטוק, והוא מוגש על צלחת עם שקדים קלויים. מחיר: 52 שקלים
כתובת: קק״ל 14, באר שבע, העיר העתיקה
שעות פתיחה: א'-ד' 15:00–23:00, ה' 15:00–23:30, ש' 20:30–23:30
25 צפייה בגלריה
פררו רושה
פררו רושה
קרפ ברולה פיסטוק. השראה מיפן
(צילום: אוהב חסן)
קונדיטוריית אלימי - קרואסון פררו רושה
אלימי היא קונדיטוריית שף אילתית של השף-קונדיטור אבי אלימי, מנהל מגמת קונדיטוריה באוניברסיטת בן גוריון באילת. אלימי פיתח מתכון לקרואסון ענקי (300 גרם) בטעם פררו רושה, שממולא בקרם פטיסייר שמנת ובממרח פררו רושה ומצופה באבקת זהב, מה שמעניק לו מראה מלכותי. מחיר: 30 שקלים
כתובת: האורגים, 5 אילת
שעות פתיחה: א'-ה' 8:00–18:00, ו' 8:00–16:00
25 צפייה בגלריה
מתוק מלוח
מתוק מלוח
מראה מלאכותי. קרואסון פררו רושה
(צילום: אריאלה אלימי)
פונדק יטבתה - שוקומבו
שוקומבו כשמו כן הוא - משקה חם ומפנק שמורכב מקרמבו שמעליו נמזג שוט של קפה אספרסו או שוקו חם עם חלב מוקצף. בסוף כל זה מגיעה מלמעלה קצפת שבתוכה מקל בצק אפוי בטעם שוקולד. מחיר: 24 שקלים.
כתובת: פארק יטבתה
שעות פתיחה: א'-ה' 7:00–20:00, ו' 7:00–16:00, ש' 8:00–20:00
25 צפייה בגלריה
יטבתה
יטבתה
שוקמבו. חם ומפנק
(צילום: אלי שגב)