רק חודש חלף מהסגירה של מסעדת צ'נה ששכנה במלון בראון בתל אביב, וכבר נסגרת עוד מסעדה פופולרית נוספת שממוקמת במלון אחר של הרשת: מסעדת קילומטראז', שנפתחה בקיץ לפני שנתיים, מצטרפת כעת לגל הסגירות של מסעדות ברחבי הארץ. במוצאי שבת הקרובה יהיה יום הפעיות האחרון שלה. את המסעדה פתח והקים השף עידן (פומפי) בשארי, אחרי שזכה במקום הראשון בריאליטי "המסעדה הבאה של ישראל", ששודרה ברשת.
פומפי (33) היה בעבר טבח של אסף גרניט, וכבר בשלב האודישנים לתוכנית נחשפו העבר הסוער שלו, שכלל התמכרות לסמים, ויחסיו הקרובים עם גרניט - שלקח אותו תחת חסותו. עם פרוץ המלחמה גויס פומפי למילואים ומסעדת קילומטראז' שינתה שימוש ובמשך שלושה חודשים שימשה כפתרון ההסעדה למאות מפונים ביום, שהשתכנו במלון. מאז, גם מלון ברוט של רשת בראון, השוכן מעל המסעדה, נסגר.
מסעדת קילומטראז' נחשבה למסעדה פופולרית, היה לה חדר פרטי לאירועים בקומה השנייה והיא אירחה מאות מבלים מדי יום. התפריט היה ישראלי עדכני, ומחיר של מנה עיקריות במקום הגיע ל-150 שקלים ויותר.
הלוקיישן של המסעדה נחשב למיתולוגי – שכנה בו מסעדת היוקרה "הרברט סמואל" של השף יהונתן רושפלד, ובמטבח שלה גדלו שפים כדוגמת יובל בן נריה.
"המסעדה הצליחה מאוד, היינו מארחים כל ערב 250 איש", אמר ל-ynet השף פומפי, "המלון שמעל המסעדה נסגר כחלק מהקשיים שרשת בראון נמצאת בהם, ונלחמתי בציפורניים ובשיניים בשביל לא לסגור ולהמשיך לקיים אותה, אבל הרגשתי שהמאמץ מיותר כשאין פרטנר לידך, ושאין טעם להמשיך את ההצלחה הזאת שם. זה סוף השבוע האחרון שהמסעדה תפעל. אבל אני לא עצוב כי לבייבי שלי היו הורים בעייתיים, נלחמנו עליה כל יום".
ברשת מלונות בראון בתל אביב פועלות עוד שתי מסעדות – האחת, מסעדת מלי מלו במלון בראון ברחוב יבנה, השנייה היא מסעדת דבורה של איל שני, אבל היא רק שוכנת במלון בראון דבורה ברחוב גורדון, ואינה חלק מקבוצת OTH שמנהלת את המסעדות של רשת המלונות.
מקבוצת OTH המנהלת את מסעדות רשת בראון לא התקבלה תגובה.
קילומטראז' מצטרפת כאמור לעשרות מסעדות ברחבי הארץ שנסגרו בחודשים האחרונים בשל המצב, ובהן המטבחון, חומוס הבן של הסורי, חומוס משאוושה, מסעדת אנימאר, מסעדת סנטה קתרינה ועוד.