ארוחות ילדים הן בדרך כלל די משעממות ובנאליות: שוב שניצלונים, שוב פסטה ברוטב עגבניות ושוב פיצה? בסדרת ביקורות חדשה ייבחן מבקר המסעדות שלנו לענייני מנות ילדים, אדם סמוחה מודן (12) תפריטי ילדים במסעדות שונות ברחבי הארץ, לצד מנות מתפריט המבוגרים.
בפרק הראשון הוא ביקר במסעדת זוזוברה בכפר סבא, והפעם הוא הולך לבקר במסעדת דיקסי של השף חיים כהן, אוכל המבורגר ילדים וצ'יפס, לא מוותר על מנת הכנפיים המיתולוגית של דיקסי ובודק גם את ההמלצה של אבא - ספייריבס.
במהלך הביקורת הוא גם מעלה שאלות נוקבות - האם נכון בכלל להגדיר ארוחות לילדים בהגדרה נפרדת בתפריט, האם ארוחות ילדים צריכות להיות כל כך צפויות והאם נכון לצמצם את עולמם הקולינרי של הקטנים לאותן מנות? צפו בביקורת בראש הכתבה.