השם שוק פשפשים לא ממש עושה צדק עם המונח. גם השם באנגלית Flea Market (שוק פרעושים) מעביר תחושה של מקום מוזנח עם סחורה ירודה ומרופטת. לפחות לגבי שוק הפשפשים ביפו, הפער בין השם לבין המציאות רחוק מאוד. שוק הפשפשים הוא מתחם נפלא לחוויית שופינג וינטג', עם מוצרים ומציאות שלא תמצאו בחנויות הגדולות בקניונים.
לא רוצים לפספס אף כתבה? הצטרפו לערוץ הטלגרם שלנו
השוק שפועל עוד מהמאה ה-19, אז הייתה יפו למרכז מסחר שוקק, עבר לפני 20 שנה תוכנית שיקום ושימור של העירייה, ולפני שלוש שנים השוק והאזור הסובב אותו נבחרו לרשימת 50 השכונות המגניבות בעולם של Time Out.
מה שהופך את מתחם השוק לעוד יותר מיוחד הוא ההיצע הקולינרי המגוון והמשובח שלו. בשוק עצמו ובסביבתו ממוקמים שלל מסעדות, בתי קפה, דוכני אוכל רחוב ומקומות שיציעו לכם קינוחים משובחים. ריכזנו עבורכם את רשימת מקומות האוכל והשתייה הכי שווים באזור שוק הפשפשים.
פועה
בלב השוק נמצאת "פועה" - מסעדה-בית-קפה שנפתחה בסוף שנת 1998, ומאז משמשת כפינת קסם ומקום מפלט ומנוחה מהקצב של תל אביב. בין המנות: מאפה טורקי - מאפה פילו גבינות ותרד, עם מלפפון, עגבנייה, ביצה קשה, זיתים ויוגורט עיזים (58 שקלים); טחינה אדומה - טחינה שכם, גרעיני חמנייה, פטרוזיליה, עגבניות חרוכות טחונות, שמן זית ופיתה עיראקית (34 שקלים); כופתאות דלעת בקארי (62 שקלים); מנסף - בשר טחון מתובל בבהרט, פטרוזיליה, שקדים וצנוברים על אורז עם יוגורט בצד (68 שקלים) ועוד.
באווירת שוק הפשפשים שמסביב, במסעדה ממחזרים ומחזירים לחיים שטיחים, כלי הגשה, תמונות, מפות, אגרטלים ורהיטים - וכל הפריטים במקום מוצעים למכירה. ב-2017 הוקמה מעדניית שפרה מול בית הקפה, וניתן לרכוש בה או להזמין הביתה מוצרים כגון גבינות, מאפים, רטבים, יינות ופרחים.
יהודה מרגוזה 8 יפו, 03-6823821, ראשון-חמישי 9:00-24:00, שישי 9:00-18:00
ד"ר שקשוקה
מוסד השקשוקה הוותיק של בינו גבסו מתמחה כמובן בשלל סוגי שקשוקות, אך מלבדן ניתן למצוא בתפריט לא מעט מנות אחרות מהניחוחות והטעמים של המטבח הטריפוליטאי המסורתי: סלטים, ממולאים, מנות דגים טריים, קוסקוס טריפוליטאי וכן מנות בשריות הנצלות על גריל הפחמים של המסעדה.
בתפריט: חמשוקה, שקשוקה שווארמה כבש, קוסקוס, דגים, חמין ועוד.
בית אשל 3 יפו, 03-5186560, ראשון-חמישי 08:00-23:45, שישי 08:00-16:00, שבת 18:45-23:45
אדא חנינא
בית הקלייה אדא חנינא הוא בית קפה יפואי הממוקם בלב-ליבו של שוק הפשפשים, ומהווה המשך ל"קפה נחת" מדיזנגוף. במקום קולים את תערובת הקפה בתהליך איטי ומבוקר, כאשר לצד קפה חד-זני המיובא ממוקדי הכוח המרכזיים של קפה בעולם ישנן גם תערובות מקומיות, שנוצרו בהתאם לטעם הישראלי הייחודי ועבורו.
לצד קפה הוחה בלאנקה המפורסם מגואטמלה, קפה חד-זני מחוות דאטרה הברזילאית ונציגים מאתיופיה ומקניה, יש בבית הקלייה אדא חנינא גם תערובת ערביקה 100%, בנוסף לתערובות 30%-70% ערביקה מקומיות בקלייה חצי כהה. בית הקלייה משמש גם בר אספרסו, וניתן למצוא מגוון חליטות קפה, קוקטיילים של קפה ועוד.
רבי חנינא 9 יפו, ראשון-חמישי 07:30-20:00, שישי 07:30-18:00, שבת 08:30-20:00
אלבי
אלבי היא טברנה יוונית שפועלת בשוק הפשפשים מאז 2012 ומציעה מזטים, אוזו ואוכל יווני שעשוי מחומרי גלם טריים המגיעים מספקים מיפו משוק לוינסקי וממוצרים ייחודים היישר מיוון, באווירת טברנה ומוזיקה יוונית ים-תיכונית. התפריט מחולק למספר קטגוריות: ארטמיס - 5 מזטים לבחירה (150 שקלים); אפרודיטה - 3 מנות ביניים לבחירה (180 שקלים); זאוס - 3 מנות עיקריות לבחירה (205 שקלים).
בין המנות: עלי גפן (37 שקלים); קבב דגים של מוסר ים על טאבולה, פטרוזיליה, כוסברה, בצל מוחמץ ויוגורט (68 שקלים); בקלאווה טלה – תבשיל בשר טלה עטוף בעלי פילו עם צימוקים, פיסטוקים קלויים, טחינה גולמית וסילאן (65 שקלים), סביצ'ה אינטיאס (71 שקלים) ועוד.
עולי ציון 6 יפו, 077-4417072, ראשון-חמישי 20:00-02:00, שישי-שבת 12:00-02:00
אונזה
בלב סצנת הרחוב של סמטאות שוק הפשפשים, אונזה הוא קוקטייל בר של קבוצת BARAKA שמפגיש את סצנת הלילה עם הפשטות ושמחת החיים המקומית. המטבח הוא טורקי-עותמאני מקומי עם פרשנות קלילה, ומשתמש בשיטות בישול מתקדמות לצד חומרי גלם מעולים.
הבר מציע חוויה של מוזיקה ואווירת שוק לצד אוכל ואלכוהול עם מנות כגון סשימי דג ים (68 שקלים); מוסר ים, צזיקי קישואים צלויים, תרד ונענע (108 שקלים); מסחאן - עוף קונפי, בצל מקורמל, צנוברים, יוגורט כבשים ורימונים (72 שקלים) ועוד.
רבי חנינא 3 יפו, 03-6486060, שני-חמישי 18:30-23:00, שישי-שבת 14:00-23:00
איטלקייה בפשפשים
מסעדה איטלקית עם מבחר מנות פסטה ברוטב אדום (פומודורו), ברוטב לבן (שמנת) או ברוטב ורוד (רוזה) לצד פיצות אישיות, סלטים ופוקאצ'ות. בין המנות: לינגוויני קרבונרה עם בייקון טלה, תרד, חלמון ביצה ופרמזן (72 שקלים), ריגטוני ראגו עם ירקות שורש, שמנת, בזיליקום ופרמזן (74 שקלים), פיצה ביאנקה עם קרם פרמזן, מוצרלה, זוקיני, תפוח אדמה, תרד ובייקון טלה (68 שקלים) ועוד.
עולי ציון 16 יפו, 051-5531525, ראשון-שבת 12:00-24:00
ניסו
בית הקפה-מעדנייה "ניסו" שבקרבת שוק הפשפשים ביפו צמוד לבית הספר למשחק של ניסן נתיב ונקרא על שם המורה המיתולוגי, שניסו היה הכינוי שלו בין תלמידיו. בניסו יקבלו את פניכם עיצוב אלגנטי וניחוחות בישול שמערבבים יחד חמאה ובייקון צלוי, שמקורם במטבח הפתוח שהשפית של המקום, אמילי גולדברג, מכינה בו את המנות עם הזמנתן.
ניסו הוא שילוב בין בית קפה שכונתי למעדנייה צרפתית שמתמחה בסלטים ומאזטים, צלחות של גבינות ונקניקים, לחמים טריים, כריכים (מברי אגוזים, סלמון כבוש ועד ל-BLT קלאסי וקורנביף), מאפי בוקר ומתוקים הנאפים במקום, לצד מנות כגון קרואסון מקושקשת פטריות כמהין; קיש כרישה, עגבניות מיובשות ורוקפור; ארוחות בוקר ועוד. בניסו מתקיימות "הופעות סלון" מדי פעם, וניתן להתעדכן לגביהן בפייסבוק ובאתר.
נועם 5 יפו, 073-7592983, ראשון-שישי 9:00-24:00, שבת 10:00-24:00
סילס
מסעדת Selas ממוקמת בפרויקט הרובע בשוק הפשפשים ביפו. בין שתילים הגדלים על הקירות, קיר עמוס תבלינים ועמדת סשימי ייחודית מארח שף אור גינסברג ערבי קונספט פתוחים לקהל ואירועים פרטיים. התפריט בעל אופי אסייתי ייחודי, ושם דגש על חומרי גלם טריים ובפרט דגים טריים, סושי וסשימי. בכל ערב יתווספו לתפריט מנות ספיישל בהתאם לחומרי הגלם הטריים. לצד המנות, ניתן להזמין קוקטיילים שנרקחו במיוחד לליווי האווירה במקום.
בתפריט: Jaffa Roll - רול במילוי סלמון ואבוקדו, טופינג סלמון ואבוקדו. קריספי קדאיף מתובל וטריאקי יפו העתיקה (82 שקלים); גיוזה בקר - כיסונים מאודים וצרובים במילוי שפונדרה ואונטריב, מיסו, ציר בקר מצומצם וראס אל חבשוש (65 שקלים); Nikkei - דג ים עונתי משתנה, רוטב עקרב צהוב ופוריקקה תירס (45 שקלים) ועוד. ניתן להזמין ארוחת טעימות עם מנות הנבחרות על ידי השף (320/430 שקלים לסועד).
רבי תנחום 6 יפו, 03-9653565, שני-שבת 19:00-24:00
פינת הבלקן
פינת הבלקן היא מסעדה בולגרית משפחתית אותנטית שהוקמה ב-1948 כחמארה בולגרית לאלכוהול ומשחקי קובייה על ידי פאיידו, הסבא-רבא של ניסים שמנהל כיום את המקום. כיום המסעדה מציעה תפריט בלקני עם תבשילים ממדינות הבלקן, קבב בולגרי, ממולאים ואוכל מוכן לקחת הביתה.
בתפריט קבב בולגרי, חלקי פנים מבושלים בנוסח בלקני ביתי, תבשילי ירקות, סלט חצילים חם, סלט שעועית לבנה, חומוס, איקרה לבנה ביתית, עלי גפן ממולאים באורז ועוד.
עולי ציון 32 יפו, 03-6819949, ראשון-חמישי 09:00-18:00, שישי 09:00-16:00
סולטן איברהים
בר דגים עם מקומות ישיבה, שבתוכו פועלת גם חנות דגים. המנות ענקיות והמחירים נוחים - בתפריט יש מגוון מנות, ובהן פיש אנד צ'יפס בציפוי פנקו (45 שקלים), סביצ'ה (59 שקלים), דגים קטנים מטוגנים (49 שקלים) וכריכים עם דגים (45-65 שקלים).
המקום שייך למשפחת דייגים ותיקה ביפו, המחזיקה גם חנות דגים ברחוב יפת בעיר. יש גם בירה מהחבית, אז מומלץ להזמין נשנוש, לשבת על הבר ולהתחבר לאווירה.
עולי ציון 20 יפו 03-5622221, שני-שבת 12:00-22:00
אורבנו
אורבנו הוא בר-מסעדה במבנה אבן שממוקם בלב יפו, בין העיר העתיקה לכיכר השעון ושוק הפשפשים, עם תפריט של בשרים, דגים, פירות ים, סלטים, פסטות, ארוחות בוקר ועוד.
בתפריט: קלמארי ממולא בשרימפס וראשי קלמארי (61 שקלים); קרפצ'יו בקר עם שבבי פרמזן (55 שקלים); אנטריקוט על הגריל עם שעועית ירוקה, בשמן זית ורוזמרין (134 שקלים); פיש אנד צ'יפס (69 שקלים) ועוד. בשעות הלילה, ולעיתים גם בשעות היום, מתקיימות במקום הופעות חיות של יוצרים צעירים.
עולי ציון 2 יפו, 03-6322490, ראשון-חמישי 11:00-24:00, שישי-שבת 09:00-24:00
קפה סאגה
קפה סאגה התחיל מגלריה לעיצוב ישראלי שלידה הוקם בית הקפה, מול רחבת הבאר העתיקה. מאז התחיל לפעול בית הקפה עם תפריט בוקר וצהריים מגוון בדגש על מוצרי גלם איכותיים, שאת חלקם אפשר גם לקחת הביתה. על הקירות תלויות יצירות מתחלפות של טובי האמנים, והתאורה, הבר, השולחנות, הכיסאות והעציצים לקוחים מהגלריה ועומדים גם הם למכירה.
בתפריט הבוקר והבראנץ': ארוחות בוקר (68 שקלים), פרנץ' טוסט (44 שקלים), קרוק מדאם (58 שקלים), קרואסון סלמון (46 שקלים) ועוד. בצהריים ניתן להזמין בודהה בול - קערה עם קינואה, עדשים, אנטיפסטי וסלט עגבניות (54 שקלים), שניצל ופירה (62 שקלים), פסטה פרסקה (48 שקלים) ועוד. בבית הקפה מתקיימים גם אירועי תרבות, תערוכות ועוד.
רבי פנחס 4 ה’, יפו (מעל חניון שוק הפשפשים), 03-6777624, ראשון-חמישי 07:30-23:00, שישי 07:30-18:00, שבת 09:00-23:00
רעמסס
כל אחד מהמבנים במקום עבר תחת ידיה של קבוצת הגרפיטי ברוקן פינגרז, והוגדר בסגנון אחר: בר מסעדה - שבו ממוקם המטבח, וממנו יוצאות המנות לכל המתחם; בר-מזנון, המעוצב בסגנון מוקפד ומוציא מנות קרות; ובר קוקטיילים בסגנון אינטימי יותר עם מעט מקומות ישיבה. על הפן הקולינרי אחראי אלי שטיין, לשעבר אדורה ביסטרו, טוטו וטאיזו, שבנה תפריט ים-תיכוני שמבוסס על הדגים והירקות.
בתפריט: סביצ'ה דג נא בתחמיץ הודי חריף, שומשום קלוי, כוסברה, סלרי נענע ויוגורט יווני (72 שקלים); קלמארי מקומי בגריל על קרם חומוס חלק, סלט טורקי של פעם וצנוברים קלויים (82 שקלים); שפונדרה מפורקת עם צ׳אטני עגבניות צהובות, כוסברה טרייה ושמנת חמוצה (68 שקלים) ועוד.
הגימנסיה העברית 7 יפו, 03-6163885, ראשון-חמישי 18:00-2:00, שישי-שבת 17:00-3:00
ביר בזאר
הביר בזאר הוא בית לבירות קראפט ישראליות, בירות קראפט מכל הארץ כולל בירות מהמבשלה בקריית גת שקיימת מאז 2012. המבשלה התפתחה עם השנים לרשת ברים עם סניפים הפרושים ברחבי הארץ לאוהבי בירות קראפט ישראליות, ובמה ליצרני בירות קראפט ישראליות נוספות. השלוחה היפואית נפתחה ב-2018 עם תפריט הבירות המוכרות של הרשת: חתול שמן - פייל אייל פירותי ומרענן, גוף קליל, מרירות עדינה ומאוזנת, ארומה פרחונית עם 5.2%; וויטני - חיטה בווארית מרווה, יבשה וחמצמצה עם ארומות בננה וציפורן, ראש קצף עשיר ומלא, 5% ועוד.
תפריט האוכל מציע מגוון כריכים ונשנושים כגון כריך קצבים (57 שקלים), שניצלונים (45 שקלים), נקניקיית ניו יורק בלחמנייה עם חרדל וכרוב כבוש עם צ'יפס (42 שקלים), צ'יפס בתיבול בירה (18/32 שקלים) ועוד.
עולי ציון 7 יפו, 02-3724471, ראשון-חמישי מ-12:00, שישי מ-10:30, מוצ"ש מ-21:00 עד אחרון הלקוחות
שאפה
בר-מסעדה ובית קפה ותיק בשוק הפשפשים שהתחיל בכלל בתור מספרה קטנה, ומציע תפריט רחב, הופעות בשעות הערב ואופציות צמחוניות וטבעוניות לצד מנות בשר ודגים. בתפריט: סלט עוף צלוי מפורק (54 שקלים), סינייה ירקות (58 שקלים), פיש אנד צ'יפס (68 שקלים) ועוד. בימים שישי ושבת בבוקר מוגש במקום בראנץ'.
נחמן 2 יפו, 03-6811205, ראשון-חמישי 12:00-01:00, שישי 09:00-17:00, שבת 09:00-01:00
אקבר
בר-מסעדה שכונתי בשוק הפשפשים עם שבעה סוגי בירה מהחבית, מגוון אלכוהול ויין ותפריט אוכל מגוון, כולל הרבה אופציות טבעוניות. לצד הבר נפתחה גם חנות עם מוצרי מעדנייה, עציצים, פרחים, כלי חרס ועוד.
בין המנות העיקריות: עראייס מבשר טלה שנאפה בתנור ונצלה על הגריל לצד טחינה, סחוג וסלסת עגבניות (52 שקלים), כריך רוסטביף (54 שקלים), שווארמה טבעונית מחלבון סויה, גירוס יווני, טחינה, סומאק, מגוון ירוקים, עגבניות שרי ובצל מקורמל (52 שקלים), אמפנדס בשר טבעוני (46 שקלים) ועוד.
רבי נחמן 2 יפו, 054-6055190, ראשון-חמישי 16:00-02:00, שישי-שבת 11:00-02:00
פארוק בשוק
פארוק בשוק נמצאת בלב השוק ומציעה תפריט ישראלי אותנטי מחומרי גלם טריים שמגיעים היישר מהשוק, ומציעה תפריט עם מגוון מנות צמחוניות וטבעוניות, מאכלי ים, מנות בשריות ועוד.
בתפריט, לצד יין ומשקאות, תוכלו להזמין: ברוסקטה טרטר סלמון (66 שקלים), כרובית אפויה (49 שקלים), מעורב פרגית, כבדים ולבבות (59 שקלים), ניוקי פורצ'יני וערמונים (72 שקלים), וגם פיצות, סלטים והמבורגרים.
רבי נחמן 6 יפו, 03-6515670, ראשון-חמישי 12:00-1:30, שישי-שבת 11:00-2:00
ראיסה
ראיסה הוא בר אוכל בלב השוק בהנהגתו של אורי לוי, שבישל לפני כן במסעדת המישלן L'atelier de Joel Robuchon בפריז. במקום תפריט אוכל קליל ומקומי ששם דגש על דגים ופירות ים.
בתפריט ארוחות בראנץ' שמוגשות עד 16:00 כמו שקשוקות, אומלט גבינות יווני ופרנץ' טוסט מתקתק, ועיקריות כגון ברוסקטה טלה ותרנגולת בצלייה איטית (68 שקלים), מחבת שרימפס וערק (92 שקלים), פילה דג ים לבן עם קרם לאבנה, פיסטוק, סלק, עגבנייה, בצל, קישוא ודלעת צלויים בתנור אבן (102 שקלים) ועוד.
רבי יוחנן 8 יפו, 03-6202262, שני-רביעי 17:00-24:00, חמישי-שישי 12:00-01:30, שבת 11:00-24:00
המלבייה
בדוכן המלבי המפורסם של רשת "המלבייה" מגישים מלבי טבעוני או רגיל, לשבת או לקחת. למלבי מצטרפים סירופ ורוד מתוק בטעם הקלאסי או בווריאציות שונות כמו וניל הל, ותוספות של קוקוס, בוטנים ו"קראמבל עוגיות של אמא של עידו". בחורף יש גם סחלב חם.
כל צלוחית מלבי עולה 12 שקלים בלבד, ולצידה יש גם בירות, יין, קפה, סנגרייה או קוקטיילים במחירים שווים לכל נפש.
עולי ציון 10 יפו, 03-5339343
מילק בייקרי
קונדיטוריית בוטיק קטנה של הקונדיטורית עדי קיהן, שעברה הכשרה ב"לנוטרה" הפריזאית ועבדה בארץ בטוטו, בהרברט סמואל ובמול ים. המאפייה ממוקמת בקומת הקרקע של מלון בוטיק בפאתי השוק ומציעה קפה, לחמים, כריכים, עוגות שמרים, מאפי בוקר, פחזניות ומאפים קלאסיים המוכנים מדי יום בעבודת יד, הכול בכמויות קטנות שנגמרות מהר מדי.
מקומות הישיבה מעטים, ורוב האנשים לוקחים טייק אווי או עוגות ולחמים הביתה, או פשוט יושבים על ספסלים מסביב.
בית אשל 5 תל אביב, 052-3444190, ראשון-חמישי 07:00-18:00, שישי 07:00-15:00
סביח פרישמן
סניף חדש יחסית של הרשת שנפתח בשוק הפשפשים עם כל המנות המוכרות: סביח קומפלט, סביח גבינה, פלאפל, סביח ללא גלוטן, שניצל ועוד.
יהודה מרגוזה 4 יפו, 054-7955945
פיצה סה טו
פיצה נאפוליטנית מחומרי גלם טריים – מבצק מחמצת שעובר התפחה של לפחות 48 שעות, גבינות שמגיעות ממחלבות מקומיות, עגבניות מיובאות מאיטליה וירקות ישר מהשדה. הפיצות נאפות בטאבון אבן מיוחד שמגיע לחום של 450 מעלות ונותן לפיצה את הטעם, הארומה והמרקם שלה.
הפיצות בתפריט ממוספרות, ומגיעות בשלל תוספות כגון מוצרלה טרייה, גבינת עיזים, עגבניות מיובשות, בצל ירוק (63 שקלים); רוטב עגבניות, מוצרלה טרייה, ארטישוק, ארוגולה, קרם בלסמי, פרמזן (66 שקלים); קרם פולנטה, מוצרלה טרייה, פטריות, שמן כמהין, פטרוזיליה (68 שקלים) ועוד.
רבי חנינא 7 יפו, 03-9790901, ראשון-שבת 12:00-01:00
פיצה פור דה פיפל
פיצרייה קטנה עם מעט מקומות ישיבה ברחוב, שמגישה פיצה נאפוליטנית לצד יינות מקומיים של יקב תבור, ואפשר גם במשלוח או באיסוף עצמי. בתפריט: פיצה מרגריטה, פפרוני, פטריות זוקיני, מלנזנה חצילים ובזיליקום, ארטישוק וזיתים ועוד (51-59 שקלים למגש).
עולי ציון 26 יפו, 03-6316000, ראשון-שבת 12:00-24:00
אשתי
דוכן טוסטים וגזוז של קבוצת הסן-רמו ביפו, עם טוסטים ופוקאצ'ות בשילובים מקוריים: חריימה דג (42 שקלים), נקניקיית מרגז מפורקת (42 שקלים), גבינת קשיו וירקות קלויים (38 שקלים) ועוד, ליד מנות צד כגון תפוח אדמה מעוך בטוסטר, סלט ירקות וכו'.
בדוכן ניתן לשתות גזוז על בסיס פירות טריים ועשבי תיבול, שאפשר לשדרג לקוקטיילים בטעמים כמו היביסקוס ולימון פרסי, ג'ינג'ר אייל טבעי ועוד (16/28 שקלים).
עולי ציון 3 יפו, 052-3905091, ראשון-שבת 13:00-24:00
יאפא כנאפה
אחד המתוקים הפופולריים של האזור נמצא ביאפא כנאפה, שמגישה שני סוגי קינוחים בלבד: כנאפה אישית שנעשית במקום ובקלאווה טורקית עם הרבה פיסטוקים (20 שקלים למנה). את שתי המנות אפשר להזמין עם גלידה מחלב עיזים (30 שקלים), ויש גם אופציה לכנאפה טבעונית.
ראשון-שבת 11:00-24:30
עולי ציון 24 יפו, 03-9702051
חומוס דני
החומוסייה הקטנה, שבדרך כלל מלאה עד אפס מקום, נפתחה על ידי הבעלים דני לאחר שלושה עשורים שבהם עבד בחומוסיית אבו-חסן המפורסמת ולמד את רזי הכנת החומוס. בתפריט: חומוס, פול, מסבחה, פלאפל, סלט וצ'יפס, במחיר אחיד של 20 שקלים למנת חומוס, ולקינוח קפה שחור ובקלאווה.
עולי ציון 8 יפו, 052-3276228, ראשון-שישי 08:00-15:30
גלידה ג'ף
גלידרייה אותנטית הממוקמת ברחוב יפת ומציעה מבחר גלידות איטלקיות בשלל טעמים, יוגורטים, קינוחים כמו ופל בלגי וקרפ צרפתי, וגם מבחר של גלידות טבעוניות על בסיס חלב סויה וגלידות סורבה. זמין גם במשלוחים.
יפת 18 יפו, 03-9233513, ראשון-רביעי 09:30-24:30, חמישי 09:00-01:00, שישי 09:00-02:00
סלטה
בר סלטים קטן ובוטיקי שמציע סלטים טריים וצבעוניים שנחתכים במקום ומורכבים בהקפדה עבור כל לקוח מירקות ומעלים טריים (35-41 שקלים). לסלטים אפשר להוסיף ממגוון תוספות כמו אורז בר, טופו, גבינה בולגרית, פטה כבשים או ביצה קשה (בתוספת 2-5 שקלים).
נועם 4 יפו, 053-4956485, ראשון-חמישי 11:30-16:00
טדאם!
שירן מתתיהו, בלוגרית קינוחים ובוגרת ריאליטי האפייה "בייק אוף", פתחה בוטיק חדש למאפים וקינוחים צבעוניים ופוטוגניים באווירה אינסטגרמית. במקום תוכלו להזמין ממגוון קינוחים אישיים (30-35 שקלים) ועוגות גדולות (280-340 שקלים), כולם ססגוניים ובצורת ריבוע, כיאה לפורמט: טארט לימון עם פיסטוקים, קוביות קרואסונים במילויים שונים, עוגיית שוקולד צ'יפס אמסטרדמית (15 שקלים) ועוד.
למי שנכנס לאווירה ורוצה להגדיל ולעשות, הבוטיק המעוצב מציע פינות לשדרוג הסטורי: קיר לבנים צבעוני, נדנדת דונאטס ואמבטיית שוקולד.
ראשון-רביעי 12:00-24:00, חמישי 12:00-2:00, שישי מ-10:00 עד שעה וחצי לפני כניסת השבת
רבי פנחס 11 יפו