שני ברים, 400 מקומות ישיבה, ארבע משאיות אוכל, ארבעה קונספטים קולינרים שונים ושף יוסי שיטרית אחד: השבוע נפתח מתחם DNA, מתחם אוכל חדש ברחבת הכניסה של קניון עזריאלי, רחבה ששימשה עד עכשיו כתחנת מוניות. השף שיטרית אחראי על התמהיל הקולינרי ועל הניהול הקולינרי של המתחם, והוא הביא איתו לשם כמה שמות שזכורים מ"משחקי השף". המתחם אינו כשר ולכן בהמשך הוא יפעל גם בשבתות.
מי שציפה למצוא שם מנות זולות כנהוג בז'אנר משאיות האוכל, צפוי להתאכזב - רוב המחירים הם מחירים של מנות במסעדה, כולל המחירים של הקוקטיילים שעוברים את הסכום השערורייתי של 40 שקל לכוס משקה (כולל קוקטייל אחד במחיר 52 שקל) - מחיר שלא מבייש אף בר אחר בעיר הגדולה. מצד שני - החוויה כאן היא יותר חוויית בילוי והקוקטייל שלכם יגיע בכוס זכוכית אמיתית ואתם תשבו על כיסא בר נוח ולא על ארגז פלסטיק הפוך. אגב חויית בילוי - בתום תקופת ההרצה המתחם יפעל עד חצות.
לטובת המבלים במקום יש טריבונות ישיבה, כסאות ושולחנות או כאמור - הבר. הסועד יכול לשוטט בין המשאיות ולהרכיב לעצמו ארוחה, או לשבת על הבר ולהזמין מהתפריט, כמו בבר אמיתי.
על המשאית התאילנדית הנקראית JAI הופקד השף תומאס זוהר, שלקח פסק זמן מהארוחות הפרטיות שהוא היה עושה במהלך הקורונה, ומתמסר לפרויקט החדש. זוהר הוא השף שהקים את המסעדה הפופולרית התאילנדית בהר סיני.
בין המנות תמצאו שיפודי פרגית בקארי אדום וחלב קוקוס (68 שקל), שקדי עגל בסויה ולמון גראס (88 שקל) וגם מנה של סלט פפאיה ושרימפס.
המשאית המקסיקנית שייכת לשף גבריאל ישראל, שקרא לה CHICANO. השף ישראל היה בעבר הבעלים של פוד טראק שקשוקה בניו יורק וגם עבד בפרויקט של מסעדת L28 בתל אביב.
השף ישראל מגיש מנות כמו סביצ'ה טוסטאדה בטורטיה (52 שקל), משקה המבוסס על חלב אורז ואלכוהול (42 שקל), סוגים שונים של טאקו וגם "פיתה" גורדיטה מקמח תירס מלאה בבשר אונטריב מפורק (58 שקל).
את המטבח של דרום איטליה תמצאו במשאית האיטלקית של השף יונתן שרביט במשאית שנקראית MEZZO FANTASTICO. עד כמה שזה נשמע בלתי אפשרי, שרביט מכין פסטה טרייה במשאית אוכל שלו וגם פיצות - משלב הבצק ועד האפייה.
בין המנות יש פיצה עם תרד וגבינת פרמז'ן (56 שקל) ומנה של בריוש עם גלידת פיסטוק וגנאש שוקולד (39 שקל).
המשאית הרביעית שנקראית La Foux Foux (המשוגעת, בצרפתית) היא משאית המוקדשת כולה לקרואסונים. השפית צרי אגמי ממלאה אותם בכל טוב כמו ביצים עלומות, אספרגוס ונקניק (44 שקל), פרגית ודבש (44 שקל), פטריות מלך ולימון כבוש (44 שקל) וגם מנות טבעוניות כמו נקניק טבעוני (38 שקל).
היזם של הפרויקט הוא המסעדן רן דור חי שברשותו מקומות בילוי כמו וויסקי בר מוזיאון במתחם שרונה בתל אביב, רשת הברים אוסקר ווילד, רשת לאגר אנד אייל ועוד.
DNA TLV, מרכז עזריאלי תל אביב, דרך מנחם בגין 132, ראשון-חמישי 12:00-24:00 (בתום תקופת ההרצה המקום יהיה פתוח 7 ימים בשבוע)