המרקים המטורפים עם התוספות שיחממו לכם את כל הגוף, הירוקים שנמצאים בשיא וכמובן תותים: בכל הנוגע חומרי גלם, החורף הישראלי הוא עולם ומלואו - ממרקים עשירים ועמוקים ועד פסטה עם ירוקים חורפיים. הטבחים חוגגים במטבח עם חומרי הגלם המיוחדים לעונה, ואתם מרוויחים תפריטים יצירתיים ומנות שוות בצלחת. אז איפה קורה כל הטוב זה? מראמן משגע בתל אביב ועד צלעות טלה במחבוא של אדי באילת - כל הפרטים כאן.

תפריטי חורף חדשים במסעדות בתל אביב ובמרכז

מנטנטן

מנטנטן היפנית שמפורסמת במרקי הראמן שמוגשים בה לצד מנות יפניות מסורתיות כמו סושי ומנות גריל יפני, מציגה תפריט חדש של מנות ספיישל שעליו אחראי השף היפני מאקוטו אוקאזאקי, שפעם בכמה חודשים מגיע מיפן לבנות תפריט חדש שמתאים לעונה ולחומרי הגלם המאפיינים אותה.
17 צפייה בגלריה
מנטנטן
מנטנטן
(צילום: יהונתן בן חיים)
בין המנות החדשות יש למשל Yaki Shinzou - לבבות עוף על גריל פחמים יפני במלח פלפל (24 שקלים); או Curry Udon שהם אטריות אודון בתבשיל קארי יפני עם בצל ירוק, תרד וטוגראשי (68 שקלים); Sakana Melitta - דג ברקודה על גריל פחמים יפני מוגש עם ג'ינג'ר וקולורבי (64 שקלים); Buta Ribs - ספייריבס חזיר בצ'ילי, שום מותסס וסלטון עשבים (78 שקלים) ועוד. זאת לצד מנות הראמן שמבושלות במים שעברו תהליך לריכוך ושיפור האיכות, ותפריט סושי ומנות איזקיה.
נחלת בנימין 57 תל אביב. לא כשר

בקאפיקו

המסעדה האיטלקית בנווה צדק שחוגגת שמונה שנים, פגשה את אנשי הפיצה הנחשבים בעולם וחזרה בדיוק בזמן כדי לקבל את החורף הישראלי עם תפריט חדש שיוגש לצד המנות הקבועות במקום.
17 צפייה בגלריה
בקאפיקו
בקאפיקו
(צילום: מתן אביב)
לצד מנות ותיקות כמו סלט פנצנלה עם אנשובי כבוש, כדורי ארנצ'יני פריכים-נמסים, ריזוטו פטריות אדמה ופטוצ'יני קרבונרה מעושן וקרמי, פיצה צ'יפולה ופיצה ביאנקה, יוגשו מנות חורפיות יותר כמו אניילוטי חציל שרוף ומסקרפונה; סשימי דג ים על קרם ערמונים חמים; כדורי ספגטי קרבונרה מצופים בפירורי לחם; פילה דניס על ריזוטו של ירוקים ופטריות שימאגי; פיצה קרם ערמונים ופיצה פולנטה ועוד.
שבזי 49 תל אביב, 03-6021111. לא כשר

דואה

המסעדה הכשרה של השף שקד פחימה בשוק הכרמל מתאימה במיוחד לארוחת צהריים לכל מי שמוצא את עצמו באזור השוק בשעות האלה - המסעדה התחילה לשלב בתפריט הצהריים את מנות הערב בגרסה המותאמת לצהריים. מתחם המסעדה מחולק לחללים קטנים המתאימים לארוחות עסקיות והתכנסויות קטנות של חברים או משפחה.
17 צפייה בגלריה
דואה
דואה
(צילום: ניר ששון)
עסקית הצהריים מוגשת בימי חול ומאפשרת בחירה של מנה ראשונה, עיקרית ושתייה החל מ-87 שקלים. בין המנות הראשונות אפשר למצוא קרפצ'יו דג, חציל דואה, סלט שוק, סיגר טלה מעושן ובעיקריות מיני המבורגר, סטייק סינטה, שקדי עגל, או פילה לברק ועוד.
תרמ"ב 37 תל אביב, 053-3334317. כשר

אריא

מסעדת השף של גיא גמזו ממשיכה לשדרג את הקו הקולינרי של ומוציאה תפריט חדש לקראת החורף שעליו עבד גמזו יחד עם השף מושיקו אברהם, שמוביל היום את המטבח של המסעדה. הקו הקולינרי נשאר מקומי וים-תיכוני עם השפעות מדרך המשי, לאחר שחלק מהמנות נכנסו כמנות ספיישל והתקבעו בתפריט לאחר פידבקים טובים.
17 צפייה בגלריה
אריא
אריא
(צילום: אסף קרלה)
בין המנות: טרטר דג ים עם ויניגרט חלפיניו ופלפל ירוק מותסס, תפוח ירוק, ושמן זית צעיר (92 שקלים); פרושוטו ברווז לצד חסה ערבית צלויה וויניגרט צימוק אוזבקי (64 שקלים); כיסונים מאודים ממולאים בבשר טלה, בצל לבן וזרעי כמון ומוגשים על יוגורט כבשים (122 שקלים); לגמן - ציר בקר עם פלפלים מתוקים וחריפים, שומר, אטריות בעבודת יד, חלמון ביצת שליו וצלעות בקר מפורקות בבישול ארוך (136 שקלים) ועוד.
נחלת בנימין 66 תל אביב, 03-5296054. לא כשר

סיטרה

מסעדת סיטרה הצופה לחוף הים של תל אביב משיקה תפריט חדש יחד עם השנה החדשה ובוא החורף. שף המסעדה מסעב אבו הדוואן הירושלמי, שגדל על המטבח הערבי ומבשל אוכל ים תיכוני אקלקטי בנה תפריט חדש המבוסס על המטבח הישראלי המודרני בשילוב קלאסיקות ועם חומרי גלם כמו דגים טריים, ירקות אורגנים ובשר ממגדלים מקומיים.
17 צפייה בגלריה
סיטרה
סיטרה
(צילום: יהונתן בן חיים)
המסעדה מציעה גם תפריט עסקיות שכולל שתייה, פוקאצ'ה עם מטבלים, מנה ראשונה ומנה עיקרית, הכל במחיר העיקרית המתחיל מ-120 שקלים. בין המנות החדשות יש רביולי כמהין בחמאת מרווה וצנוברים קלויים (75 שקלים); סביצ'ה דג ים על טוסטון בגט לצד גספצ'יו עגבניות שרי (72 שקלים); קלמרי פלאנצ'ה עם זוקיני קריספי ויוגורט מתובל (76 שקלים); קדרת פירות ים עם שרימפס, קלמרי ומולים בציר ים וחמאה (155 שקלים) או צלעות טלה על תבשיל טאג'ין מכוסה בקראסט בצק (250 שקלים) ועוד.
רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן תל אביב, 03-6996633. לא כשר

אואזיס

מסעדת השף של רימה אולברה משיקה תפריט חורף א-לה קארט ולכל מנה בתפריט מצורף יין מומלץ שהותאם למנה במיוחד על ידי סומלייה המסעדה מינטו לה. בין המנות הראשונות בתפריט החורף: גיו-ניקו, סטייק שייטל צלוי עוטף אספרגוס עם רוטב מיסו שירו ועלי שיסו (82 שקלים); מולים רימסקו עם טוויסט של רימה על הקלאסיקה הקטלאנית - רוטב ארבעה סוגי פלפלים, שקדים, שום ושמן זית שמוגש עם קרוסטיני עשבים ירוקים (89 שקלים);
17 צפייה בגלריה
אואזיס
אואזיס
(צילום: אנטולי מיכאלו)
זנב שור בבישול ארוך עם ליקר של יין ברולו שהושרה בתבלינים, בושל שבע שעות עם ציר בקר וניוקטי בעבודת יד (169 שקלים); סטייק סינטה מיושן 45 יום, צלוי על העצם לצד אנדיב בגריל, וקרם פורצ'יני (220 שקלים); לברק שלם ללא אידרה עם מיץ גזר מצומצם קטיפתי, עדשי בולוגה ירוקות צרפתיות וסלט אורוגולה ועגבניות שרי (168 שקלים) ועוד.
מונטיפיורי 17 תל אביב, 03-6206022. לא כשר

נאומי

נאומי היא מסעדה פן אסייתית ששומרת על חיבור למקורות ונעזרת בעובדי המסעדה המגיעים מרחבי יבשת אסיה על מנת לייצר תפריט חדש המבוסס על מנות ווק ומרקים שמתאימים במיוחד לעונת החורף. כל המנות מוכנות על המקום על ידי צוות טבחים מיומן מאסיה שמבשל באופן שנאמן למקור.
17 צפייה בגלריה
NAOMI
NAOMI
(צילום: אפיק גבאי)
בין המנות החדשות אפשר למצוא מנת ווק שנקראת הוטוק סינטה ובה רצועות סינטה, בצלים, פטריות מלך היער ובאק צ'וי על אורז מאודה (78 שקלים) ועוד מנות ווק נוספות שאפשר לבחור בהן בין טופו, עוף, שרימפס או סינטה. יש גם מרקים כמו מרק מיסו לבן עם דאשי, קוביות טופו, אצות וואקמה ופטריות נמקו (37 שקלים), או מרק טומורוקשי - קרם תירס חלבי, כפיר ליים, למון גראס וטורטייה בצד (35 שקלים) ועוד.
מוהליבר 2 יהוד, 03-6308484. לא כשר

הרברט סמואל

בערב השנה החדשה הושק במסעדת הרברט סמואל הרצליה תפריט חדש שבנה השף אביאל סנדרוסי מחומרי גלם ישראליים ועונתיים בלבד. התפריט מציג פרשנות אישית ועכשווית למטבח המרוקאי עליו גדל השף, בשילוב מנות אסיאתיות ומזרח אירופאיות, שימוש בתבלינים חמים וחומרי גלם חורפיים כמו פטריות, שורשים, עשבי תיבול ופירות חורף.
17 צפייה בגלריה
הרברט סמואל
הרברט סמואל
(צילום: אסף קרלה)
בין המנות יש למשל סשימי אינטיאס ברוטב ג'ינג'ר וסויה, סלק ובטטה מוחמצים וסלסת מלפפונים (52 שקלים); פילה בר ים על הפלנצ'ה מוגש עם ריזוטו ירוק, קרם סלק, רוטב לימון וזעפרן (145 שקלים); פילה בקר עם פירה כמהין, גרמולטה עשבים וירקות שורש צרובים (186 שקלים) ועוד.
מלון ריץ-קרלטון, השונית 4 הרצליה. כשר

דרימרי

בבייקרי ביסטרו של השף קונדיטור עידן מימון בפתח תקווה מגישים ארוחת בוקר ובראנץ׳ חדשה שמתאימה במיוחד לעונת החורף. בין המנות בתפריט החדש יש פרצלסון – קרואסון פרצל, עם ממרח עגבניות ומוצרלה (58 שקלים); אגז בנדיקט על בריוש עם תרד בר (56 שקלים); בורקס פינוקים עם חלומי, אבוקדו וביצה קשה (48 שקלים); סלט אנדיב ומיקס חסות עם גזר ,שקדים וגבינת ברי (66 שקלים); פריטטה עם תפוח אדמה, חציל ומוצרלה לצד לחם מחמצת ומטבלי הבית, סלט ירקות ושתייה (70 שקלים).
לצד כל אלה יש גם מבחר מאפים מסחרר כמו קווין אמאן וקרם פטיסייר טופי מלוח; קרואסון ג'נדויה שוקולד אגוזים; דניש חלווה פיסטוק; קרואסון חמאה עם קרם מסקרפונה ותותים ועוד (14-18 שקלים). לא לספור קלוריות בבקשה.
הסיבים 49 פתח תקווה, 03-9503330. כשר

תפריטי חורף חדשים במסעדות באזור השרון והצפון

לאקי צ'יקן, ביתן אהרון

מסעדת הקריספי צ'יקן מביתן אהרון פותחת את שנתה השנייה, ומשיקה תפריט חורף חדש, המתווסף למנות המוגשות שם ושהפכו את המסעדה למקום עלייה לרגל לחובבי הז׳אנר.
17 צפייה בגלריה
לאקי צ'יקן
לאקי צ'יקן
(צילום: יח"צ)
בין המנות החדשות יש צ'יקן פופקורן, ערימת נתחי פרגית קטנים מגיעים 'נייקד' או באחד מרטבי הבית (38 שקלים); פופקורן מאונטיין, צ'יקן פופקורן בלחמניה ארוכה עם לאקי איולי, חמוצים, בצל מוחמץ, הוט סוס וקולסלאו בצד (48 שקלים); עוף קוריאני, קריספי צ'יקן טבול ברוטב גוצ'וגינג שזו מחית צ'ילי קוריאנית, קולסלואו ולביבת קימצ'י (59 שקלים); קריספי טנדרס בלחמניה ארוכה עם לאקי איולי, חסה חמוצים והוט סוס (48 שקלים); דה דוג, נקניקיית עוף בציפוי פריך בלחמניה ארוכה עם לאקי איולי, חמוצים, בצל מוחמץ, גוצ'וגינג וקולסלואו בצד (48 שקלים); פול האוס, שלוש כנפיים בהוט סוס, שלוש בגוצ'וג'ינג, שלוש בפאד תאי, שלוש בקרמל מלוח, לצד מטבל לבחירה וסלט קולסלאו (64 שקלים).
מתחם ביתנ'ס ביתן אהרון, 077-9967773. לא כשר

מינה טומיי

קבוצת המסעדות האסייתיות משיקה תפריט יפני חדש החוזר למקורות עם שימוש בטכניקות מסורתיות ותבלינים יפנים אותנטיים. התפריט מורכב ממנות שמושפעות מאזורים ביפן, כמו הניגירי מטוקיו והטמארי מאזור קיוטו, לצד טכניקות חיתוך מסורתיות ושימוש בחומרי גלם יפנים מסורתיים כמו פוריקקה שהוא תערובת של דגים יבשים, זרעי שומשום, אצות קצוצות, סוכר ומלח, או קושו שהוא ממרח עז טעם המובסס על קליפות הדרים וצ'ילי.
17 צפייה בגלריה
מינה טומיי
מינה טומיי
(צילום: אסף קרלה)
בין המנות בתפריט החדש יש כדורי אורז מתובלים בבוטנים חריפים ועלי מיקרו שיסו, עם טטאקי טונה אדומה בשומשום - וואסבי, כבד אווז, איולי יוזו ובצל ירוק (62 שקלים) וסושי מצופה בפניני אורז יפניים מטוגנים, עם טרטר סלמון מתובל ברוטב פונזו-יוזו וקושו לימון, איולי יוזו וטוגראשי (56 שקלים); יש גם מנת סושי שנקראת Yin &Yang Roll עם שמנת כמהין, שיטאקי, מלפפון ועירית, עטוף באבוקדו וסלמון ומעוטר בפניני אורז יפניים ומלח מעושן (54 שקלים).
בסניפי הרשת בתל אביב, חיפה, קריות, עין שמר

קפה פיינברג

קפה פיינברג הוא ביסטרו וגם בית קפה הממוקם בבית אבשלום פיינברג בחדרה, במבנה משוחזר ומקסים שיש לו גם חצר משגעת. מידי יום מוצג כאן בופה ובו ארבע מרקיות שבתוכן מרקים משתנים גם מקבץ תוספות שיעשירו לכם את המרק - והכל בריפיל חופשי. בין המרקים יש מרק שעועית לבנה; מרק עדשים ירוקות; מרק מינסטרונה; מרק בורשט; מרק פטריות וגריסים; מרק בטטה; מרק אפונה ועוד. התוספות שתוכלו להוסיף הן אטריות ביצים, שקדי מרק, קרוסטיני שום ופרמז'ן, ברוסקטה אורגנו וקרוטונים (52 שקלים לסועד).
ז'בוטינסקי 34 חדרה, 04-6344490. גלאט כשר

טאבון פאטמה

במסעדה הבדואית טאבון פאטמה שבכניסה לישוב זרזיר, השיקו מספר מנות חורפיות מהמטבח הבדואי האותנטי של השף והבעלים איציק גואמיס, כאלה שאפשר לאכול רק עכשיו. בין המנות תמצאו מרק פריקה מעושנת (30 שקלים); עולש מבושל ולימון (30 שקלים); אוסובוקו עגל עם ירקות ואורז (110 שקלים); מרק ירקות (30 שקלים) וקדרה של בשר כבש (130 שקלים).
17 צפייה בגלריה
טאבון פאטמה
טאבון פאטמה
(צילום: אגמדיה)
כל המנות יוגשו לצד המנה שגרמה למקום להפוך למקום עלייה לרגל - מנת העוף המבושל בבטן האדמה במשך מספר שעות (120 שקלים). הכל מוגש לצד מגוון ענק של סלטים ותוספות.
טאבון פאטמה בכניסה לזרזיר, 04-6771165. לא כשר

STARLING

המסעדה נפתחה לפני כשלוש שנים בכניסה לזרזיר ולא תמצאו בה חומוס, סלטים ושיפודים.
17 צפייה בגלריה
סטרלינג
סטרלינג
(צילום: אגמדיה)
בשונה מכל המסעדות בישוב הבדואי, מדובר בדיינר אמריקאי בניצוחו של השף אכרם הייב שיצר מנת המבורגר חורפית - המבורגר 220 גרם עם תוספת של 100 גרם בשר אוסובוקו שבושל במשך ארבע שעות עם תבלינים מחממים מהמטבח הבדואי וביצת עין (79 שקלים).
זרזיר, 04-8320340. לא כשר

DUKE

מסעדת הדיוק הותיקה חגגה לפני כשבוע יום הולדת 19. בשעות הצהריים המקום משמש כמסעדה אבל בשעות הערב והלילה היא לובשת צורה של פאב ומגישה מנות חורפיות.
17 צפייה בגלריה
דיוק
דיוק
(צילום: דוד אהרון)
בין המנות בתפריט יש עופיון אפוי במרינדת עשבי תיבול עם חמאה, מקורמל בתנור ברוטב הדרי, בתוספת קרעי תפוחי אדמה (89 שקלים); שורט ריבס ברוטב ציידים עם כמהין, חרדל ושמנת (129 שקלים); אייריש סטו - קוביות בשר בקר מבושלות בבישול ארוך עם בירת גינס וירקות שורש (59 שקלים); מינוט סטייק - נתחי שייטל פרוסים דק בצריבה מהירה על מחבת לצד סלסת ירקות שרופים וצ'ימיצ'ורי (71 שקלים) ועוד.
מוריה 107 חיפה, 04-8347282. לא כשר

תפריטי חורף במסעדות בדרום

המחבוא של אדי, אילת

לאחר שהתאושש מסערת הרשת שהתרחשה בעקבות סרטון התגובה שלו לביקורת של ניב גלבוע, התפנה אשלי חץ מהמחבוא של אדי להשיק תפריט ספיישלים חדש לכבוד החורף האילתי הקליל.
17 צפייה בגלריה
(צילום: רוני בלחסן )
בין המנות תמצאו טורטליני במילוי קרם סלק, אספרגוס צלוי בחמאה (53 שקלים); קרפצ'יו דג ים בשמן הדרים, צ׳ילי וסורבה סלרי (48 שקלים); ארנצ'יני תרד וגבינות ברוטב תרד וגבינה כחולה (46 שקלים); שניצל ממולא בחזה אווז (49 שקלים); צלעות טלה עם יוגורט וחציל שרוף (49 שקלים) וסלט של סלק וחסה לאליק ורימונים (49 שקלים).
המסגר 2 אילת, 08-6371137. לא כשר

גילו לי

בבית הקפה החברתי גילו לי בישוב צוחר שבדרום, המייסדת והטבחית והאופה של המקום גלית בשארי יצרה מנות חורף חדשות שיתווספו לתפריט הקבוע של המקום. גילו לי, בית קפה על שמו של גיל בשארי, בנה של גלית שנפטר ממחלה, הוא מקום קטן ומעוצב בצבעים עליזים, פרפרים ופרחים ובו אפשר גם להשאיר ארוחות למי שידם אינה משגת. בין המנות החדשות המיוחדות לחורף יש למשל פיטבורגר, בלחמניית המבורגר שגיל מכינה, במילוי פטריית פורטובלו ענקית צרובה על מחבת עם חמאת שום ופרוסת גבינה צהובה, ירקות טריים ורוטב שמנת חם (52 שקלים). יש גם סחלב חם עם קוקוס, שקדים וקינמון (22 שקלים), קינוח של ברד פודינג שהוא מאפה של קוביות חלה אפויות עם שמנת מתוקה וסוכר, מטוגנות קלות בחמאה, ומוגשות ברוטב קרמל וגלידה (52 שקלים) ועוד.
מתחם מופת בצוחר, 08-9950155. כשר

Oryoss של אור שוקרון

הפטיסרי המשגע של אור שוקרון, יוצאת התוכנית הקינוח המושלם שמינפה את ההצלחה הטלוויזיונית שלה לטובת פתיחת מקום משלה בישוב מגוריה בדרום, הושק תפריט חורף חדש לגמרי שהופך את המקום להרבה יותר מקונדיטוריה. בין המנות החורפיות החדשות יש למשל טורטליני פולנטה ברוטב חמאה, יין לבן וארטישוק (70 שקלים); רביולי ריקוטה ודואה, שזו תערובת תבלינים מצרית, בציר ירוקים טבחה בסלק (70 שקלים); ניוקי ריוקטה בציר פטריות מקומיות (75 שקלים); לחמעג׳ון פולנטה (55 שקלים); טארטלטים של סלק, גבינה מותכת וגאודה מיושנת (45 שקלים) ויש כמובן גם קינוחים כמו מוס שוקולד ומלח ים (35 שקלים) או קרמבו וניל שווקולד לבן (20 שקלים) ועוד.
קיבוץ ארז, 050-8558528. לא כשר

החוף של מוש

בחוף הכי מגניב באילת רקחו תפריט ספיישלים טבעוני חדש לכבוד החורף אותו יצרה שף להבה סלימן.
בתפריט תמצאו הרבה מנות מדרום הודו המבוססות על ירקות בלבד כמו טאלי עם אורז, עדשים, תבשילי ירקות וצ'אטני שרי או דוסה עם כל מיני מילויים מיוחדים; איצ׳לי - עוגת אורז מאודה מסורתית וגם צ'אי הודי מסורתי אמיתי עשוי על פי כל כללי הטקס.
דרך מצרים, אילת. לא כשר

תפריטי חורף חדשים במסעדות בירושלים ובסביבה

המטבח של רמה

במסעדה המיוחדת של רמה בן צבי, שאותה מנהלת בתה אלה שלמדה את אמנות האירוח בבית, מיישמים מדי יום את הקונספט farm to table. גם בגלגולה הנוכחי של המסעדה שנשרפה ב-2019 ונפתחה מחדש, דובקים ביסודות הקולינריים שהניחה רמה במטבח, אבל מציגים חזון עדכני ובו תפריט עונתי ומשתנה בהתאם לתנובת האדמה ומוגש לסועד ללא בחירה.
זה תפריט ים-תיכוני שביצירתו לוקח חלק גם השף בר קוך, עם השראה מפרובנס ועד המטבח הערבי המקומי, לצד תפריט יין ישראלי מקומי ולחם נהדר שהוא פרי שיתוף פעולה בין רמה לאופה המחונן אנומראל עוגן מאבו גוש השכנה.
17 צפייה בגלריה
המטבח של רמה
המטבח של רמה
המטבח של רמה: רמה (מימין) ובתה אלה
(צילום: עמית שאבי)
17 צפייה בגלריה
המטבח של רמה
המטבח של רמה
(צילום: איתמר גינזבורג)
בין המנות: רוסט סינטה עגל על קרם פטרוזיליה, בצק פריך עם זעתר וזיתים מיובשים; שורשים צלויים בטאבון על קרם גבינת שחת של ברקנית, צ'יפס ארטישוק ירושלמי וג'רג'יר; אנילוטי ארטישוק ירושלמי ומסקרפונה בחמאה, מרווה, סמנה ואספרגוס; צלע טלה עם פירה תפוחי אדמה, שאלוט וציר בקר מצומצם ועוד. המחיר הוא 296 שקלים לסועד ויש להזמין מקום מראש. המסעדה פתוחה לקהל הרחב רק בסופי שבוע.
נטף, 050-3700954. לא כשר

KING'S COURT

לרגל החורף משיקה מסעדת KING'S COURT במלון וולדורף אסטוריה תפריט חורפי המשלב מוטיבים מהמטבח הים תיכוני. השף איציק מזרחי ברק משתמש בשמן זית ועשבי תיבול ופחות בחמאה, כמו במטבחים הים-תיכוניים.
המסעדה מעוצבת בסגנון קלאסי עם עיטורים בתקרות ורהיטים מיובאים מאיטליה. המנות החדשות בתפריט הן מרק קרם פטריות עם בצק עלים אפוי מעל (56 שקלים); מרק מינסטרונה עם ירקות שורש, פסטה ריגטוני, שעועית לבנה, סלרי, מוגש עם פרנה (52 שקלים); קציצות חריימה דג ים עם טחינה, תבשיל עלי מנגולד מלווה בפרנה וגרגירי חומוס (78 שקלים); ריזוטו פטריות בעיטור סטייק פטריית מלך היער עם שבבי פרמזן (65 שקלים); פילה בר ים אפוי עם סלט עדשים וירקות שורש (120 שקלים) וקינוח חורפי בדמות עוגת דלעת מבצק פריך, קרם דלעת, תבליני חורף וקצפת קינמון (50 שקלים) ועוד.
אגרון 26 מלון וולדורף אסטוריה ירושלים, 02-5423333. כשר