שתף קטע נבחר

 

נמסטה: פקורה תרד

מחפשים לגוון את ארוחת השבת עם מתכון פשוט וקל להכנה? קבלו מתכון טבעוני של פקורה תרד שגם מאותגרי המטבח יצליחו להכין ללא כל קושי

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)
 

פקורה תרד

המרכיבים (לכ-30 יחידות):

1 חבילת תרד (עדיף מזן גוליבר שטופים)

3/4 כפית מלח

1/2 כפית כורכום טחון

1/4 כפית זרעי כמון

1 כוס קמח בסן (צ'נהדאל) - אפשר להשתמש גם בקמח טמפורה

1/4 כוס מים - להוסיף לפי הצורך

 

אופן ההכנה: 

  1. מכינים את הבלילה - בקערה מערבבים את הקמח, המלח, הכורכום והכמון. יוצקים מים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (חשוב לוודא שהתערובת לא דלילה מדי).
  2. מכינים את הפקורה - בסיר עם מים רותחים חולטים את התרד במשך 30 שניות, ומייבשים טוב את העלים.
  3. טובלים את העלים בבלילה, ומטגנים בשמן רותח משני הצדדים למשך מספר שניות.

 

המתכון באדיבות מסעדת מהרג'ה

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דניאל לילה
מהמטבח ההודי. פקורה תרד
צילום: דניאל לילה
מומלצים