מתכון למרק רגל תימני
למביני עניין: מה יותר מנחם ומחמם במזג אוויר כזה ממרק רגל תימני? קבלו את המתכון שתמיד מצליח
צילום: ירון ברנר
מרק רגל
המצרכים:
1 רגל של פרה, חתוכה לפרוסות
1/2 בצל
1 עגבניה
2 כפות חווייג' של מרק
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף שום כתוש
מעט פלפל שחור
מלח לפי הטעם
- מנקים היטב את הרגל ושורפים אותה מעט בברנר או מעל הלהבה של הכיריים.
- ממלאים סיר במים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הרגל. מביאים שוב לרתיחה.
- טוחנים בבלנדר את הבצל והעגבניה, ושופכים למרק.
- מוסיפים את התבלינים, ומערבבים.
- מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-7 שעות, עד שהרגל מתרככת.
- מגישים עם לחוח או פיתה חמה.
המתכון באדיבות מסעדת "המרקים של חנה" משכונת התקווה בתל אביב
מתכון למרק רגל תימני
צילום: ירון ברנר
מומלצים