שתף קטע נבחר

 

מתכון למרק רגל תימני

למביני עניין: מה יותר מנחם ומחמם במזג אוויר כזה ממרק רגל תימני? קבלו את המתכון שתמיד מצליח

 

צילום: ירון ברנר

צילום: ירון ברנר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

מרק רגל

המצרכים:

1 רגל של פרה, חתוכה לפרוסות

1/2 בצל

1 עגבניה

2 כפות חווייג' של מרק

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף שום כתוש

מעט פלפל שחור

מלח לפי הטעם

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
אופן ההכנה:

  1. מנקים היטב את הרגל ושורפים אותה מעט בברנר או מעל הלהבה של הכיריים.
     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
  2. ממלאים סיר במים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הרגל. מביאים שוב לרתיחה.
  3. טוחנים בבלנדר את הבצל והעגבניה, ושופכים למרק.
  4. מוסיפים את התבלינים, ומערבבים.
  5. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-7 שעות, עד שהרגל מתרככת.
  6. מגישים עם לחוח או פיתה חמה.

"המרקים של חנה" (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
"המרקים של חנה"(צילום: ירון ברנר)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
המתכון באדיבות מסעדת "המרקים של חנה" משכונת התקווה בתל אביב

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
מתכון למרק רגל תימני
צילום: ירון ברנר
מומלצים