מתכון לנאגטס ב-5 דקות
מנות החג עמוסות המרכיבים שדורשות רביצה במטבח התישו אתכם? קבלו מתכון קל ומהיר לנאגטס ברוטב לימון וצ'ילי
צפו: רותי קינן מלמדת איך להכין שניצל בקלי קלות (צילום : ירון ברנר)
נאגטס ברוטב לימון וצ'ילי
מתכון טעים ומפנק שאפשר להכין תוך 5 דקות בלבד. הוא מושלם לאירוח לצד אורז לבן, או סתם לנשנוש מול הטלוויזיה בשעות הערב.
המצרכים:
2 כוסות בלילת נאגטס (אפשר להשתמש במקום ב-2 כוסות פירורי לחם)
1/2 1 כוסות מים קרים
מעט מלח
400 גר' חזה עוף שלם, ללא עצמות, פרוס לקוביות בגודל 3 ס"מ
שמן לטיגון עמוק
לרוטב -
1/3 כוס מיץ מלימון טרי
1/3 כוס מים רותחים
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/2 לימון טרי, עם הקליפה
1/2 כפית מלח
להגשה -
אורז, אחרי בישול
שומשום לבן
אופן ההכנה:
- מכינים את הנאגטס - בקערה גדולה שמים את תערובת הנאגטס, מוסיפים מים ומלח וטורפים היטב. טובלים את קוביות העוף בבלילת הנאגטס, ומטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
- בינתיים, מכינים את הרוטב - פורסים את הלימון למשולשים קטנים (עם הקליפה). שמים במחבת גדולה מיץ לימון, מים, רוטב צ'ילי ואת משולשי הלימון ומבשלים במשך 5 דקות.
- הגשה - מעבירים את הנאגטס המוכנים לרוטב הצ'ילי והלימון, מערבבים היטב, מפזרים מעל שומשום ומגישים לצד האורז.
המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"
5 דקות, זה הזמן שייקח לכם להכין את המנה הזאת
צילום: נטע חן ליבנה
מומלצים