שתף קטע נבחר

 

מתכון לנאגטס ב-5 דקות

מנות החג עמוסות המרכיבים שדורשות רביצה במטבח התישו אתכם? קבלו מתכון קל ומהיר לנאגטס ברוטב לימון וצ'ילי

צפו: רותי קינן מלמדת איך להכין שניצל בקלי קלות    (צילום : ירון ברנר)

צפו: רותי קינן מלמדת איך להכין שניצל בקלי קלות    (צילום : ירון ברנר)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

נאגטס ברוטב לימון וצ'ילי

מתכון טעים ומפנק שאפשר להכין תוך 5 דקות בלבד. הוא מושלם לאירוח לצד אורז לבן, או סתם לנשנוש מול הטלוויזיה בשעות הערב.

 

המצרכים:

2 כוסות בלילת נאגטס (אפשר להשתמש במקום ב-2 כוסות פירורי לחם)

1/2 1 כוסות מים קרים

מעט מלח

400 גר' חזה עוף שלם, ללא עצמות, פרוס לקוביות בגודל 3 ס"מ

שמן לטיגון עמוק 

לרוטב -

1/3 כוס מיץ מלימון טרי

1/3 כוס מים רותחים

1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק

1/2 לימון טרי, עם הקליפה

1/2 כפית מלח 

להגשה -

אורז, אחרי בישול 

שומשום לבן 

   (צילום: נטע חן ליבנה)
(צילום: נטע חן ליבנה)
 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הנאגטס - בקערה גדולה שמים את תערובת הנאגטס, מוסיפים מים ומלח וטורפים היטב. טובלים את קוביות העוף בבלילת הנאגטס, ומטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
  2. בינתיים, מכינים את הרוטב - פורסים את הלימון למשולשים קטנים (עם הקליפה). שמים במחבת גדולה מיץ לימון, מים, רוטב צ'ילי ואת משולשי הלימון ומבשלים במשך 5 דקות.
  3. הגשה - מעבירים את הנאגטס המוכנים לרוטב הצ'ילי והלימון, מערבבים היטב, מפזרים מעל שומשום ומגישים לצד האורז.

המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נטע חן ליבנה
5 דקות, זה הזמן שייקח לכם להכין את המנה הזאת
צילום: נטע חן ליבנה
מומלצים