צפו: כך תכינו עראייס בטוסטר
(צילום: שחר גולדשטיין ונדב אבס)
השף שחתום על כניסתה של מנת העראייס למטבח הישראלי, יהונתן בורוביץ', מנגיש את המנה לבשלנים הביתיים ומלמד איך להכין עראייס בטוסטר בייתי פשוט וזול. עראייס היא מנה מהמטבח הערבי השאמי - חצאי פיתה ממולאים בבשר טחון מתובל כהלכה.
2 צפייה בגלריה
שף יהונתן בורוביץ
שף יהונתן בורוביץ
שף יהונתן בורוביץ'
(צילום: נדב אבס)
ביניים
המצרכים (ל-8 מנות): 1 ק"ג בקר טחון מעורבב עם שומן טלה (לבקש מהקצב שייטחן לכם את הבשר עם 20% שומן) 3 בצלים לבנים, קצוצים צרור פטרוזיליה, קצוץ 2 כפיות מלח דק 2 כפיות פלפל שחור גרוס טרי 8 פיתות חצויות
2 צפייה בגלריה
שף יהונתן בורוביץ
שף יהונתן בורוביץ
עראייס בטוסטר
(צילום: נדב אבס)
אופן ההכנה:
  1. מחממים את הטוסטר לפני שמתחילים בהכנות.
  2. מכניסים לקערה את כל המצרכים יחד, חוץ מהפיתות, ומערבבים היטב (מומלץ ללוש בידיים).
  3. חוצים את הפיתות לחצי. ממלאים כל פיתה בתערובת הבשר.
  4. מכניסים את חצאי הפיתה לטוסטר הלוהט למשך למשך 7-8 דקות, ומגישים.
* מומלץ להגיש לצד טחינה וסלט עגבניות טרי
יונתן בורוביץ' הוא השף של מסעדת הבשר M25