אופן ההכנה:
- מחממים את השמן בסיר רחב וגדול, שאפשר להכניס לתנור. מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומטגנים אותם כמה דקות מכל צד, עד להשחמה. מוציאים ושומרים בצד, לא מכבים את האש.
- מוסיפים לסיר את הבצל, הסלרי והגזר ומטגנים כמה דקות עד שהירקות מזהיבים מעט.
- מחזירים לסיר את הבשר, מוסיפים את שיני השום, הטימין ועלי הדפנה. יוצקים את היין עד לכיסוי המרכיבים (אם חסר, מוסיפים עוד יין או מים) ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האאש ומבשלים 3 שעות, עד שהבשר רך. אפשר גם להכניס את הסיר לתנור ולאפות במשך 3 שעות בטמפרטורה של 150 מעלות.