אופן ההכנה:
- מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי, מערבבים ומטגנים כ-5 דקות עד להזהבה.
- מוסיפים את הקישוא, תפוח האדמה והדלעת, מערבבים ומטגנים כדקה נוספת.
- מוסיפים את המים, שני סוגי הפפריקה, הכמון, הכורכום, הפטרוזיליה והמלח ומביאים לרתיחה.
- כשהמים רותחים מוסיפים את העדשים ומבשלים כחצי שעה, עד שהן מוכנות.
- מוסיפים את המלח, טועמים ומתקנים תיבול. אם רוצים, אפשר לטחון או לטחון חלקית את המרק, עד מנת להסמיכו. מגישים חם.