אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- שמים את החמאה והסוכר בקערת המיקסר ומעבדים עם המקצף במשך כמה דקות, עד שהסוכר נמס.
- מוסיפים את הביצים, בזו אחר זו, ומעבדים 4 דקות. מוסיפים את היוגורט ומחית הפיסטוק ומעבדים עד להאחדה. עוצרים
- מנפים את הקמח והפיסטוקים הטחונים לתוך הקערה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- מניחים כף גדושה מהבלילה בכל תבנית. מפזרים מעל מעט דובדבנים ומכסים בכף נוספת מהבלילה. מקשטים בדובדבנים ובפיסטוקים.
- אופים 30-25 דקות, עד שסכין הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש.
עוד מתכונים מצוינים של אינס שילת ינאי - בבלוג "תיק אוכל"