אופן ההכנה:
- מרפדים תבנית אינגליש קייק (באורך 25 ס"מ) בנייר אפייה.
- שוטפים היטב את הלימונים. מסירים מאחד מהם רצועות דקות של קליפה בעזרת מכשיר מיוחד (או קולפים שכבה דקה וחותכים לרצועות בסכין). מגררים את הקליפה מיתר הלימונים בעזרת מגררת דקה, וסוחטים את הלימונים עד שמתקבלת כמות של 1/2 כוס.
- בקערה קטנה, מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח. בקערה אחרת, טורפים את הביצים עם הסוכר עד שמתקבלת תערובת סמיכה ובהירה. מוסיפים את מיץ הלימון, השמן והחלב וטורפים היטב. מוסיפים את הקליפה המגוררת דק (את הרצועות שומרים לקישוט), ומערבבים.
- יוצקים את התערובת לתבנית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 20 דקות. מגבירים את החום ל-180 מעלות, וממשיכים לאפות בין 30-20 דקות נוספות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.
- זורים על העוגה אבקת סוכר ואת רצועות הקליפה.