
סלט קינואה פסטה סלק פלאפל סלק סלק אפוי - דניאלה נויפלד
(צילום: דניאלה נויפלד)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
כוס
גרגרי חומוס
מושרה לפחות ל-8 שעות, שטוף ומסונן היטב
1
סלק בינוני, מגורר ומסונן היטב מנוזלים
200-250 גרם
2
שיני שום
1
פרוסת לחם מושרית במים
ואז סחוטה היטב
1/2
כוס
פטרוזיליה, קצוצה
או כוסברה
1/2
בצל
2
כפות
מיץ לימון
1
כפית
כמון
1
כפית
סודה לשתייה
1
כפית
מלח
1/2
כפית
פלפל שחור
:רשימת קניות עבור המתכון
טעים וקל: פלאפל סלק אפוי בתנור
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה או במשטח סיליקון.
- במעבד מזון מניחים את כל חומרי הפלאפל ומעבדים עד לקבלת עיסה אחידה.
- בעזרת הידיים, יוצרים כדורי פלאפל בקוטר של כשלושה ס"מ ומניחים על גבי התבנית.
- אופים כ-20 דקות, עד שכדורי הפלאפל מוכנים. מגישים מיד.
דניאלה נויפלד היא בעלת הבלוג הצמחוני "העדשים השמחות"





