אופן ההכנה:
אחרי הכנת הבצק מכינים את הסיסקה:
מכניסים הבשר החתוך לקוביות, הבצל והשמן ביחד לסיר ומביאים לרתיחה. ברגע שרותח מורידים את האש ומבשלים במשך 3 שעות על אש נמוכה מאוד. מערבבים ללא הפסקה, עד שהבשר נהיה שחום ופריך.
מסננים מהשמן, וקוצצים את הבשר לשערות ומוסיפים סלרי טרי, פלפל חריף קצוץ ושום ירוק.
ממלאים את הקובה ומקפיאים.
לאחר מכן מכינים מרק חמוסטה:
מטגנים את הבצל ירוק, הסלרי והשום עד שהצבע של העלים הופך מירוק חי לירוק חאקי.
ממלאים את כל הסיר במים ומבשלים במשך 40 דקות. מוסיפים מלח, פלפל ומיץ לימון. אחר כך מוסיפים את המנגולד ומבשלים עוד 20 דקות.
אפשר להוסיף בסוף הבישול לב ארטישוק ירוק טרי ואפונה טרייה ולבשל 10 דקות נוספות.
מפזרים פלפל שחור גרוס ומגישים